Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Joj mene budale klikni da pogledam Adresov post 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Da li bi Kaka mogao zaigrati do kraja decembra?
Ma pusti ga i sam je negdje prizno da se zahebava inače bi pomislio da se ne javlja iz ludniceRaul_64 je napisao/la:Joj mene budale klikni da pogledam Adresov post
Ne vjerujem ide se na sigurno,a vjerovatno i bez njega mogu uzet bodoveA_d_0 je napisao/la:Da li bi Kaka mogao zaigrati do kraja decembra?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
5.1.2011 se očekuje povratak(kup protiv Levantea a možda i protiv Viljareala 2,3 kad je več utakmica)...ušao je u zadnju fazu oporavka i uskoro če početi trenirati sa ostatkom ekipeA_d_0 je napisao/la:Da li bi Kaka mogao zaigrati do kraja decembra?

Bilo kad je bilo, bitno je da je bilo i da je zapisano u historiji i da NIKAD izbrisato ne moze biti.Andres je napisao/la:Haisson aj mi samo odgovori na 1 pitanje : tih 11:1 sta tebi predstavlja ???? Znas li koje je godine igrano to ????Jesi gledo ti tu utakmicu ???Jel bil tad tv-a ????tebi se tad roditelji nisu rodili ....
Ko je dao golove za Real ????
to je dokaz koliko vas blamiramo , jer sta hod stavis malo a *??' Pa nadje ove neke rezultate iz vremenea fasizma i komunizma stavljat kad je fudbal bio teski amaterski sport '.....
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Argument nisi mogo jaci odabat !Veca je pobjeda 4:1 na Bernabe prije 3-4 god nego to Paleozoško doba......Harrison je napisao/la:Bilo kad je bilo, bitno je da je bilo i da je zapisano u historiji i da NIKAD izbrisato ne moze biti.Andres je napisao/la:Haisson aj mi samo odgovori na 1 pitanje : tih 11:1 sta tebi predstavlja ???? Znas li koje je godine igrano to ????Jesi gledo ti tu utakmicu ???Jel bil tad tv-a ????tebi se tad roditelji nisu rodili ....
Ko je dao golove za Real ????
to je dokaz koliko vas blamiramo , jer sta hod stavis malo a *??' Pa nadje ove neke rezultate iz vremenea fasizma i komunizma stavljat kad je fudbal bio teski amaterski sport '.....
Al et da vam se osilit , boli vas i dalje ste neugrozeni na 2 mjestu....Bar se mozte hvaliti da nas u stopu pratite;)
- spielführer_21
- Kontakt:
Gledao sam sinoćnju utakmicu jer sam čekao hendikep pobjedu reala i srećom prođe to na klađi. Real je bio bolja ekipa i pobjeda nije nezaslužena, ali im je malo i sudija pomogao. Što se tiče crvenog, lopta je pogodila Albeldu na granici ramena i ruke i češće se to ne svira kao igranje rukom, ali veći je problem bio što je Realu dopuštena mnogo agresivnija igra, mada je broj faulova na kraju izjednačen, moralo se svirati više faulova igrača reala, a trebali su i više žutih dobiti. Jednostavno sam imao osjećaj da gledam englesku ligu,a ne špansku..
Edit: da ponovim pitanje. Kod rezultata 1:0 za Real, sa tribina se čulo Fuera, fuera. Zna li neko kome je to bilo upućeno, meni se čini nekom od igrača reala?
Edit: da ponovim pitanje. Kod rezultata 1:0 za Real, sa tribina se čulo Fuera, fuera. Zna li neko kome je to bilo upućeno, meni se čini nekom od igrača reala?
Zadnja izmjena: spielführer_21, dana/u 05 dec 2010, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ljudi ja mislim da je ovaj Andres mrtvi Realovac
, ne znam sta vi mislite? 
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Normala, ja samo ovde tajim se jer me je u ovo trenutku stid bit navijac reala, ali cim mi budemo bolji , to necemo zadugo al kad budemo , svim srcem cu navijat za nase Frankovce i naseg Pereza kao vodju! HALLA Madrid
Cestitke na pobjedi s jednom konstatacijom.
cim sam vidio silne zute na startu utakmice znao sam kako je rezirana utakmica i da crveni ne gine sismisima. No pobjeda vam donosi 3 boda i idemo dalje .... pozz
cim sam vidio silne zute na startu utakmice znao sam kako je rezirana utakmica i da crveni ne gine sismisima. No pobjeda vam donosi 3 boda i idemo dalje .... pozz
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
...haj ti sebi core kupi kakve...udarila mu je lopta u ruku pa u rame...Andres je napisao/la:ocito ne znas razlikovat ruku i rame al nebitno , ovo meni nista neznaci kad smo klasa za vas!ZidaneZ je napisao/la:eno ti slika postavio je momak pod nikom RAUL
POGLEDAJ I RECI JEL RUKA BILA NA LEĐIMA I GDJE JE TO LOPTA POGODILA. Ja se ne bih bunio ni da je sudija progledao kroz prste, jer je bilo blizu, ali isto tako je i moga odsvirat, a kad svira onda mora dati žuti.
a to da bi bilo 0:0, pa možda, ali real je bio bolji i kad valencia imala sve igrače.
Cestitke na sinocnjoj pobijedi...nista posebno,ali pobjeda je pobjeda... 
...a onda u martu opet petaka primiti...Strauss je napisao/la:Koji ba savezKatalonski
Nemoj zajebavati
![]()
A za petaka ? To je sve taktika Spesl vanada pomisle da znaju
a onda u martu
![]()
- Nail for Real
- Kontakt:
Mi smo bili bolja ekipa i prije crvenog. Dvije 100% sanse propustene, Ronaldova stativa, Ozilov slobodnjak. Dakle, igre i prilika je bilo, i samo je bilo pitanje vremena kad ce gol pasti. Ovaj crveni je samo olaksao stvari za nas, i uz raspolozenog Ronalda i Ozila stigli smo do zasluzene pobjede.
Samo ne znam sto se ovi katalonci javljaju oko sudjenja, u pravu je Harrison, nije isti kriterijum za sve
Samo ne znam sto se ovi katalonci javljaju oko sudjenja, u pravu je Harrison, nije isti kriterijum za sve
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ne izgleda tako, samo ti tako vidis.LBJ MVP je napisao/la:Trenutno smo slabiji na desnom beku zašto Lass tamo ne bi igrao?
Inače kada igra Panjzema izgleda kao da imamo igrača manje sreća pa Albelda glupan izjednači situaciju i da ruka nije bila sudska pogreška.Poslije toga penal bio za Real koji sudija nije svirao tako da je 1:1
EDIT:2000 post
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ali ja najviše patim za onom šansom Khedire, neće čovjeka prvi gol u dresu Real-a, nema šanse..Nail for Real je napisao/la:Mi smo bili bolja ekipa i prije crvenog. Dvije 100% sanse propustene, Ronaldova stativa, Ozilov slobodnjak. Dakle, igre i prilika je bilo, i samo je bilo pitanje vremena kad ce gol pasti. Ovaj crveni je samo olaksao stvari za nas, i uz raspolozenog Ronalda i Ozila stigli smo do zasluzene pobjede.
Nail for Real je napisao/la:Ne izgleda tako, samo ti tako vidis.LBJ MVP je napisao/la:Trenutno smo slabiji na desnom beku zašto Lass tamo ne bi igrao?
Inače kada igra Panjzema izgleda kao da imamo igrača manje sreća pa Albelda glupan izjednači situaciju i da ruka nije bila sudska pogreška.Poslije toga penal bio za Real koji sudija nije svirao tako da je 1:1
EDIT:2000 post
Ja imam dobar vid
Protiv Barce je cijelu tekmu tako izgledalo juče kada Albelda dobi karton se izjednačile snage na terenu.Pa igra glavnog napadača i za jučerašnjih 40 minuta u samo jednu izglednu šansu došao
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- ilidžanski dijamant
- Kontakt:
jest im´o je par atraktivnih dodavanja u nazad...ilidžanski dijamant je napisao/la:zar je benzema igro protiv barce
E vidiš to je i fazon ko sa igračem manjeilidžanski dijamant je napisao/la:zar je benzema igro protiv barce
Pravo me je dojmio ni Alen Škoro nije ravan njegovoj klasiRaul_64 je napisao/la:jest im´o je par atraktivnih dodavanja u nazad...ilidžanski dijamant je napisao/la:zar je benzema igro protiv barce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.