Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Raul_64
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Raul_64 » 05 dec 2010, 14:05

Joj mene budale klikni da pogledam Adresov post :oops:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 05 dec 2010, 14:07

Da li bi Kaka mogao zaigrati do kraja decembra?

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 dec 2010, 14:09

Raul_64 je napisao/la:Joj mene budale klikni da pogledam Adresov post :oops:
Ma pusti ga i sam je negdje prizno da se zahebava inače bi pomislio da se ne javlja iz ludnice :lol: :roll:
A_d_0 je napisao/la:Da li bi Kaka mogao zaigrati do kraja decembra?
Ne vjerujem ide se na sigurno,a vjerovatno i bez njega mogu uzet bodove 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 dec 2010, 14:10

A_d_0 je napisao/la:Da li bi Kaka mogao zaigrati do kraja decembra?
5.1.2011 se očekuje povratak(kup protiv Levantea a možda i protiv Viljareala 2,3 kad je več utakmica)...ušao je u zadnju fazu oporavka i uskoro če početi trenirati sa ostatkom ekipe
slika

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 05 dec 2010, 14:10

Andres je napisao/la:Haisson aj mi samo odgovori na 1 pitanje : tih 11:1 sta tebi predstavlja ???? Znas li koje je godine igrano to ????Jesi gledo ti tu utakmicu ???Jel bil tad tv-a ????tebi se tad roditelji nisu rodili ....

Ko je dao golove za Real ????

to je dokaz koliko vas blamiramo , jer sta hod stavis malo a *??' Pa nadje ove neke rezultate iz vremenea fasizma i komunizma stavljat kad je fudbal bio teski amaterski sport '.....
Bilo kad je bilo, bitno je da je bilo i da je zapisano u historiji i da NIKAD izbrisato ne moze biti.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 05 dec 2010, 14:18

Harrison je napisao/la:
Andres je napisao/la:Haisson aj mi samo odgovori na 1 pitanje : tih 11:1 sta tebi predstavlja ???? Znas li koje je godine igrano to ????Jesi gledo ti tu utakmicu ???Jel bil tad tv-a ????tebi se tad roditelji nisu rodili ....

Ko je dao golove za Real ????

to je dokaz koliko vas blamiramo , jer sta hod stavis malo a *??' Pa nadje ove neke rezultate iz vremenea fasizma i komunizma stavljat kad je fudbal bio teski amaterski sport '.....
Bilo kad je bilo, bitno je da je bilo i da je zapisano u historiji i da NIKAD izbrisato ne moze biti.
Argument nisi mogo jaci odabat !Veca je pobjeda 4:1 na Bernabe prije 3-4 god nego to Paleozoško doba......
Al et da vam se osilit , boli vas i dalje ste neugrozeni na 2 mjestu....Bar se mozte hvaliti da nas u stopu pratite;)

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 05 dec 2010, 14:27

Gledao sam sinoćnju utakmicu jer sam čekao hendikep pobjedu reala i srećom prođe to na klađi. Real je bio bolja ekipa i pobjeda nije nezaslužena, ali im je malo i sudija pomogao. Što se tiče crvenog, lopta je pogodila Albeldu na granici ramena i ruke i češće se to ne svira kao igranje rukom, ali veći je problem bio što je Realu dopuštena mnogo agresivnija igra, mada je broj faulova na kraju izjednačen, moralo se svirati više faulova igrača reala, a trebali su i više žutih dobiti. Jednostavno sam imao osjećaj da gledam englesku ligu,a ne špansku..
Edit: da ponovim pitanje. Kod rezultata 1:0 za Real, sa tribina se čulo Fuera, fuera. Zna li neko kome je to bilo upućeno, meni se čini nekom od igrača reala?
Zadnja izmjena: spielführer_21, dana/u 05 dec 2010, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 05 dec 2010, 14:28

Ljudi ja mislim da je ovaj Andres mrtvi Realovac :mrgreen: , ne znam sta vi mislite? :roll:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 05 dec 2010, 14:33

Normala, ja samo ovde tajim se jer me je u ovo trenutku stid bit navijac reala, ali cim mi budemo bolji , to necemo zadugo al kad budemo , svim srcem cu navijat za nase Frankovce i naseg Pereza kao vodju! HALLA Madrid

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 dec 2010, 14:53

Cestitke na pobjedi s jednom konstatacijom.
cim sam vidio silne zute na startu utakmice znao sam kako je rezirana utakmica i da crveni ne gine sismisima. No pobjeda vam donosi 3 boda i idemo dalje .... pozz
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 05 dec 2010, 15:17

Andres je napisao/la:
ZidaneZ je napisao/la:eno ti slika postavio je momak pod nikom RAUL

POGLEDAJ I RECI JEL RUKA BILA NA LEĐIMA I GDJE JE TO LOPTA POGODILA. Ja se ne bih bunio ni da je sudija progledao kroz prste, jer je bilo blizu, ali isto tako je i moga odsvirat, a kad svira onda mora dati žuti.

a to da bi bilo 0:0, pa možda, ali real je bio bolji i kad valencia imala sve igrače.
ocito ne znas razlikovat ruku i rame al nebitno , ovo meni nista neznaci kad smo klasa za vas!
...haj ti sebi core kupi kakve...udarila mu je lopta u ruku pa u rame...

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 05 dec 2010, 18:19

Cestitke na sinocnjoj pobijedi...nista posebno,ali pobjeda je pobjeda... ;)

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 05 dec 2010, 18:21

Strauss je napisao/la:Koji ba savez :mrgreen: Katalonski :mrgreen: Nemoj zajebavati :D

A za petaka ? To je sve taktika Spesl vana :mrgreen: da pomisle da znaju :mrgreen: a onda u martu :oops: :mrgreen:
...a onda u martu opet petaka primiti... :D

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 dec 2010, 18:44

Mi smo bili bolja ekipa i prije crvenog. Dvije 100% sanse propustene, Ronaldova stativa, Ozilov slobodnjak. Dakle, igre i prilika je bilo, i samo je bilo pitanje vremena kad ce gol pasti. Ovaj crveni je samo olaksao stvari za nas, i uz raspolozenog Ronalda i Ozila stigli smo do zasluzene pobjede.

Samo ne znam sto se ovi katalonci javljaju oko sudjenja, u pravu je Harrison, nije isti kriterijum za sve :roll:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 dec 2010, 18:47

LBJ MVP je napisao/la:Trenutno smo slabiji na desnom beku zašto Lass tamo ne bi igrao?
Inače kada igra Panjzema izgleda kao da imamo igrača manje sreća pa Albelda glupan izjednači situaciju i da ruka nije bila sudska pogreška.Poslije toga penal bio za Real koji sudija nije svirao tako da je 1:1 :roll:
Ne izgleda tako, samo ti tako vidis.

EDIT:2000 post :D
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 05 dec 2010, 20:31

Nail for Real je napisao/la:Mi smo bili bolja ekipa i prije crvenog. Dvije 100% sanse propustene, Ronaldova stativa, Ozilov slobodnjak. Dakle, igre i prilika je bilo, i samo je bilo pitanje vremena kad ce gol pasti. Ovaj crveni je samo olaksao stvari za nas, i uz raspolozenog Ronalda i Ozila stigli smo do zasluzene pobjede.

Samo ne znam sto se ovi katalonci javljaju oko sudjenja, u pravu je Harrison, nije isti kriterijum za sve :roll:
Ali ja najviše patim za onom šansom Khedire, neće čovjeka prvi gol u dresu Real-a, nema šanse.. :(

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 dec 2010, 21:29

Nail for Real je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Trenutno smo slabiji na desnom beku zašto Lass tamo ne bi igrao?
Inače kada igra Panjzema izgleda kao da imamo igrača manje sreća pa Albelda glupan izjednači situaciju i da ruka nije bila sudska pogreška.Poslije toga penal bio za Real koji sudija nije svirao tako da je 1:1 :roll:
Ne izgleda tako, samo ti tako vidis.

EDIT:2000 post :D
:mrgreen:
Ja imam dobar vid
Protiv Barce je cijelu tekmu tako izgledalo juče kada Albelda dobi karton se izjednačile snage na terenu.Pa igra glavnog napadača i za jučerašnjih 40 minuta u samo jednu izglednu šansu došao :lol: :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

ilidžanski dijamant
Kontakt:

Post Postao/la ilidžanski dijamant » 05 dec 2010, 21:31

zar je benzema igro protiv barce slika
Barcelona - Real Madrid 5-0 (29.11.2010.)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 dec 2010, 21:33

ilidžanski dijamant je napisao/la:zar je benzema igro protiv barce slika
jest im´o je par atraktivnih dodavanja u nazad...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 dec 2010, 22:28

E vidiš to je i fazon ko sa igračem manje :lol:
Raul_64 je napisao/la:
jest im´o je par atraktivnih dodavanja u nazad...
Pravo me je dojmio ni Alen Škoro nije ravan njegovoj klasi :mrgreen: :roll:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.