Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Baraž za EP 2020. (26. Mart/31. Mart 2020.)
termini su 8 oktobar (i naredni dani) te 12 novembar (i naredni dani), ali nije još ništa definitivno objavljeno, ko kada igra itd
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Zna li se šta za Ligu nacija? Taman sad kad smo trebali školovati Italijane i Nizozemce desi se ovo.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Zasto ... pa ovo nas je UEFA pogurala samo tako ... ko da znaju da mi 2 vrhunske u istom prozoru ne mozemo ni naopako ... tek sad su nam sanse skocile za EP itekako

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Naravno da bi nam odgovaralo da igramo obije utakmice u 5 dana...protivnik u eventualnom finalu bi bio umorniji..dok zavrse svoju tekmu, pakovanje, put, raspakivanje...sitnice su to ali znaju igrati ulogu...ali eto sta je tu je.
Najbitnije da svi budu zdravi.
Najbitnije da svi budu zdravi.
Čudno mi je da su stavili ovoliko lufta između, al eto.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Zanimljiva odluka
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Taman razmaka da se očiste muljevi poput Huljevića, SPORodović i ostali.
Sredit koji papir, i od mlađe kategorije da se afirmišu i upadnu.
Ko popuši Bajevićevu priču o iskustvu je teški naivac. Kao da se radi o svjetskom kalibru iskustava koji posjeduje Huljević.
Sredit koji papir, i od mlađe kategorije da se afirmišu i upadnu.
Ko popuši Bajevićevu priču o iskustvu je teški naivac. Kao da se radi o svjetskom kalibru iskustava koji posjeduje Huljević.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Kakvi bi mi tek bili u tom finalu, druze ... istroseni i fizicki i psihicki od jos jedne historijske tekme ... pa slavlje, lumpovanje, kolaci, Bazeni ... i Irci i Slovaci bi nas u finalu uzeli lopatom ko sto su nas i Armenci i Finci ... bh fudbalski vuk cud nemjenja pa makar se radilo o vratima EP raja ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Begovic klupa, na desnom beku smo svakako najtanji, Bicakcic klupa, Zukanovic vjerovatno klupa (vidjet cemo uskoro), Kolasinac klupa, Besic tribine, Pjanic u nikad goroj formi i vjerovatno uskoro na klupi, Krunic klupa, Gojak klupa ili prvi kojeg mijenja, Lulic povreda, Visca igra redovno i Dzeko ce aBd igrati u prvih 11.DrFilgud je napisao/la: ↑17 jun 2020, 16:45......................Begović.......................
d.bek.....Bičakčić....Zukanović....Kolašinac
Višća...Bešić....Pjanić...Gojak/Krunić..Lulić
......................Džeko.......................
Pirić, Nastić, stoper, Jajalo, Cimirot, Prevljak, Demirović...
Ne mora biti nužno ovaj raspored, ali ovi igrači u nekoj 4-5-1 formaciji.
Da se plasiramo na EP, a onda ko zna kad.
Ne dao Allah da se uskoro igraju ovi mecevi baraza, jer nas nigdje ne bi bilo. Valjda bude bolja situacija na pocetku naredne sezone, jer gora tesko da moze biti.
sto nam viscu zaobidje:-)
to je odmah druga dimenzija:-)
ili sam previdio na brzinu ili si ga naknadno dodao:-)
to je odmah druga dimenzija:-)
ili sam previdio na brzinu ili si ga naknadno dodao:-)
Dodao sam ga naknadno.

Pretjeruješ, Begović jeste klupa , ali u Milanu. Vjerovatno će promijeniti sredinu.Ghuraba je napisao/la: ↑17 jun 2020, 20:54Begovic klupa, na desnom beku smo svakako najtanji, Bicakcic klupa, Zukanovic vjerovatno klupa (vidjet cemo uskoro), Kolasinac klupa, Besic tribine, Pjanic u nikad goroj formi i vjerovatno uskoro na klupi, Krunic klupa, Gojak klupa ili prvi kojeg mijenja, Lulic povreda, Visca igra redovno i Dzeko ce aBd igrati u prvih 11.DrFilgud je napisao/la: ↑17 jun 2020, 16:45......................Begović.......................
d.bek.....Bičakčić....Zukanović....Kolašinac
Višća...Bešić....Pjanić...Gojak/Krunić..Lulić
......................Džeko.......................
Pirić, Nastić, stoper, Jajalo, Cimirot, Prevljak, Demirović...
Ne mora biti nužno ovaj raspored, ali ovi igrači u nekoj 4-5-1 formaciji.
Da se plasiramo na EP, a onda ko zna kad.
Ne dao Allah da se uskoro igraju ovi mecevi baraza, jer nas nigdje ne bi bilo. Valjda bude bolja situacija na pocetku naredne sezone, jer gora tesko da moze biti.
Bičakčić ima više nego pristojnu minutažu, Zukanović je također igrao barem pola tekmi za SPAL. Kolašinacje također imao minutažu. Za Bešića si u pravu, ali on je po meni najbolje rješenej na toj poziciji.
O Pjaniću je suvišno davati bilo kakve komentare.
Sve u svemu, mi smo ekipa koja nema puno izbora. Možeš misliti šta hoćeš o ekipi koju sam postavio, ali to je najbolje što imamo.
Nadati se da neće biti povereda, a minutaža nažalost neće biti faktor.
Sve je doslovno tako i apsolutno nista nisam pretjerao. Ja sam napisao da je uzasna situacija trenutno i da bi bio ogroman belaj u slucaju da se USKORO igraju ti mecevi baraza. Iskreno, nisam siguran da bismo recimo za 5 dana mogli uzeti i Kipar u Zenici bez publike, a kamoli 10x jace protivnike. Kakav Bicakcic, nikad od njega pouzdanog stopera. A, slazem se da je to, nazalost, ono najjace sto momentalno imamo, ali forma gotovo svakog od njih je ocajna.
Sta mislite ko ce se po(u)vrijediti izmedju te 2 utakmice? Hajde postavite anketu da glasamo
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
aBd Višća, ali nije ni bitno jer cemo igrati samo jednu utakmicu, ako se nesto drasticno ne promjeni.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Bespotrebno je sada gledati formu. Ako cemo realno, ko je to u formi u svijetu poslije 3 mjeseca pauze... Za 3 mjeseca se moze svasta dogoditi, poboljsati, pogotovo jer kod nas moze samo bolje, od ovog trenutnog gore ne mozeGhuraba je napisao/la: ↑18 jun 2020, 00:36Sve je doslovno tako i apsolutno nista nisam pretjerao. Ja sam napisao da je uzasna situacija trenutno i da bi bio ogroman belaj u slucaju da se USKORO igraju ti mecevi baraza. Iskreno, nisam siguran da bismo recimo za 5 dana mogli uzeti i Kipar u Zenici bez publike, a kamoli 10x jace protivnike. Kakav Bicakcic, nikad od njega pouzdanog stopera. A, slazem se da je to, nazalost, ono najjace sto momentalno imamo, ali forma gotovo svakog od njih je ocajna.
NEMA NAZAD
Pa nisu ni bili prije, čak je možda bila i gora situacijaholyman je napisao/la: ↑18 jun 2020, 00:43Bespotrebno je sada gledati formu. Ako cemo realno, ko je to u formi u svijetu poslije 3 mjeseca pauze... Za 3 mjeseca se moze svasta dogoditi, poboljsati, pogotovo jer kod nas moze samo bolje, od ovog trenutnog gore ne mozeGhuraba je napisao/la: ↑18 jun 2020, 00:36Sve je doslovno tako i apsolutno nista nisam pretjerao. Ja sam napisao da je uzasna situacija trenutno i da bi bio ogroman belaj u slucaju da se USKORO igraju ti mecevi baraza. Iskreno, nisam siguran da bismo recimo za 5 dana mogli uzeti i Kipar u Zenici bez publike, a kamoli 10x jace protivnike. Kakav Bicakcic, nikad od njega pouzdanog stopera. A, slazem se da je to, nazalost, ono najjace sto momentalno imamo, ali forma gotovo svakog od njih je ocajna.

Hahah ima i ta mjesta, dosadilo mi je vise slati statistiku udaraca na gol protiv grckeVucevich je napisao/la: ↑18 jun 2020, 00:45Pa nisu ni bili prije, čak je možda bila i gora situacijaholyman je napisao/la: ↑18 jun 2020, 00:43Bespotrebno je sada gledati formu. Ako cemo realno, ko je to u formi u svijetu poslije 3 mjeseca pauze... Za 3 mjeseca se moze svasta dogoditi, poboljsati, pogotovo jer kod nas moze samo bolje, od ovog trenutnog gore ne mozeGhuraba je napisao/la: ↑18 jun 2020, 00:36Sve je doslovno tako i apsolutno nista nisam pretjerao. Ja sam napisao da je uzasna situacija trenutno i da bi bio ogroman belaj u slucaju da se USKORO igraju ti mecevi baraza. Iskreno, nisam siguran da bismo recimo za 5 dana mogli uzeti i Kipar u Zenici bez publike, a kamoli 10x jace protivnike. Kakav Bicakcic, nikad od njega pouzdanog stopera. A, slazem se da je to, nazalost, ono najjace sto momentalno imamo, ali forma gotovo svakog od njih je ocajna.![]()
NEMA NAZAD
Ovo je njihova forma i iz februara, tj. iz perioda prije korone. Jedina nada je da recimo Begovic, Kolasinac, Besic i Krunic promijene klub i nametnu se do oktobra, da se Zukanovic i Bicakcic nametnu u svojim klubovima (mada, ovaj prvi ispada u Seriju B, pa ce vjerovatno mijenjati klub), da Gojak proigra kao nekad ili da vec ode negdje i nametne se itd, itd. Ne brine mene toliko to sto recimo Pjanic nije u formi, ali kad ti pola ekipe nikako ne igra - e to je vec veliki problem.
Za pola njih se može reći samo da će dobit minutažu ako naprave transfer u gori klub, prvo mislim na Bičakčića koji je 6 godina u Hoffenheimu a još se nije izborio za standardno mjesto startera i Bešića koji realno nije za više od Championshipa, ali i Begovića i Krunića koji očigledno nisu u prvom planu u Milanu. I drugi koji su već toliko propali da sada vjerovatno mogu samo igrati u PLBiH (Duljević, Todorović, itd).