Ništa jara, naredni put ponesi diktafon pa nam makar dostavi audio snimak da prepoznamo te tvoje likove na lošem glasu.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Samo ne treba dugo da ostaju ovdje. Kjosevski je bio dobar golman i mogao se otici vani da je na vrijeme se to uradilo. Ovako ostao dugo pa onda se svasta izdesavalo i sad imas to sto imas od njega kao golmana. Greska je mladjeg igraca duze drzati u ovoj ligi.Pitaristok je napisao/la: ↑17 jun 2020, 22:37isto se to i nama desavalo ali jbg, vedran prije 2 godine trebo napunit kasu, neki su čak maštali o 4,5 miliona ali jbg ode dzaba. niko ne garantuje da ce i vladan otici za cifru, pun k je bilo slucajeva gdje smo se razočarali
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kjosevski, Zajmovic, Osmankovic krampe mrtve. Ja ne znam kako su uopste ovako dugo izdrzali u zelji.
Kjosevski ne moze toliko los biti. ipak dobio poziv za baraz. 
- kerimatomic1921
- Kontakt:
To je to, iz tog razloga mi nije zao sto idu. Nazalost, to su nasa djeca i ja im nikada nisam psovao.
Mozda bi ramovic i dalje mogao pomoci mada mi je i njegove kurcobolje i neefikasnosti na vrh glave.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Kjosevski treba u Celik da ode, ako ovi ostanu u ligi a i ako ne ostanu 
Očito se nismo razumjeli,treba svakoga da boli ko nije u stanju naci GS,a Badzaka poznajem lično i znam koliko je davao za klub bez obzira ko je bio na čelu istog,svi su uzimali pare,kamate,status u društvu i sl.a nisu davali ništa za razliku od njega koji je samo davao i pomagao na razne načine,za Amara je Jasko institucija a vi mislite kako hoceteLjoZee je napisao/la: ↑17 jun 2020, 21:36Ali si rekao kao da nas treba boljeti jer ce (ako bude) stajalo ime njegovog hotela naprijed.
Da hoce biti on predsjednik naseg kluba volio bih nego ista, a ne da me nesto “boli” sto ima veze sa njim. Zasluzio je covjek da samo njegova firma i hotel se vrte 90 minuta na onim LED reklama i sve zivo.
Uhljebio je neko Zajmovica yebo ga onaj koga ga ikad dovede i dade mu ugovor na 3 godine.
Do onog dana kad je fasovo 3 komada u 3 minute bio je solidan....nikad vise nije bio isti...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zajmovic inekako. Moglo se nesto uraditi od njega, na vakat. Samo je lik fudbalski neintelegentan i to je to. Kjosevski je totalna fula od golmana. Jednostavno lik nema nikakvih predispozicija za ozbiljnog golmana. Ramovic je seoski igrac, njemu je nasa liga vrhunac. Vjerujem da je bilo boljih juniora koji su mogli igrati umjesto njega. Nego jok, daj gotove igrace. Brate, nece nijedan od ova nasa dva kluba uspjeti, sve dok dovodimo neskolovane igrace iz manjih sredina. Rijetkost da se pogodi neki. A to je vec za dublje analize i struke, koje nama nedostaje.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑17 jun 2020, 22:53To je to, iz tog razloga mi nije zao sto idu. Nazalost, to su nasa djeca i ja im nikada nisam psovao.
Mozda bi ramovic i dalje mogao pomoci mada mi je i njegove kurcobolje i neefikasnosti na vrh glave.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 17 jun 2020, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ovi igraci koji odlaze iz Zeljeznicara, nisu kljucni i nisu nenadoknadivi.
E sad, za navijace Zeljeznicara je bitno slijedece.
Da li odlaze zato sto im klub ne zeli ponuditi nove ugovore, jer planiraju dovesti bolje igrace, ili odlaze jer dizu sidro sa broda koji tone?
E sad, za navijace Zeljeznicara je bitno slijedece.
Da li odlaze zato sto im klub ne zeli ponuditi nove ugovore, jer planiraju dovesti bolje igrace, ili odlaze jer dizu sidro sa broda koji tone?
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 17 jun 2020, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Rami je nudjeno produzenje na zimu koje nije prihvatio. Bas kao i Kemi. Zaimu nije ni ponudjen novi ugovor nikako. Za Vecu fkt ne znam. Ovo ostalo su juniori koji nisu zadovoljili struku.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Propadanje Kjosevskog je pocelo onim incidentom u Zenici. Psihicki ga slomilo to. Poslije se samo nadovezivalo. Od optuzbi ljudi iz kluba do 3:3 u Mostaru svega je tu bilo negativnog i nemas sta dobro ocekivati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sirotinja trenutno ima idealnu situaciju da iskristališe tim za napasti plasman u Evropu 2025.
Nema para, nema igrača, nema šta nema, osim ovih 30+.
Ima nekoliko sasvim solidnih juniora i kadeta, znam, gledao ih. Ubaciti odmah, gurati, potpisati dugoročne ugovore, svakako se plate ne isplaćuju, bolje da ugovor duže traje.
U narednih 5 godina nemaju nikakvog imperativa rezultata, da se to istpiti, 7 prošlo sad pa sad...
Nema para, nema igrača, nema šta nema, osim ovih 30+.
Ima nekoliko sasvim solidnih juniora i kadeta, znam, gledao ih. Ubaciti odmah, gurati, potpisati dugoročne ugovore, svakako se plate ne isplaćuju, bolje da ugovor duže traje.
U narednih 5 godina nemaju nikakvog imperativa rezultata, da se to istpiti, 7 prošlo sad pa sad...
- svrakino1921
- Kontakt:
Zenicani
Kakvi ste ko domacini
Kakvi ste ko domacini
-
jolejolemusamusa
- Kontakt:
Bas se sarajevo svojski potrudilo da oteža Želji, 8 sklekova, u 2 serije, 5 pa 3
Da ima gdje ukrast stadion, pitari bi ukrali.
Hoce ukrast, slagat, glabat.
Hoce ukrast, slagat, glabat.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Za razliku od vas, nismo se naguzili onoj i ovoj vlasti da dobijemo stadion
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.