FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Mashallah, nek je hairli. Ovo mi je najdraze kad vidim da akademca potpisu i to jos golmana. Tako nam onaj mali u Dinamo pobjeze, jazuk. Ova generacija kadeta je strasno talentovana. Ima tu jos igraca koje ce potpisati u buducnosti.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 18 jun 2020, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sve lazem,sve.Hajde sad fino,vrati se na zimski rok,i citaj moje poruke. Da li sam ja zaista ubleha?Sve i da nisam upravu za Dulju,a prilicno sam siguran da jesam,mislim da sam vec dovoljno srece donio mojoj bordo braci,ako se ti s time ne slazes,nemoj me ni komentarisati.Pa znam ponudu za Anela,ne znam jel ti smeta sto to znam ili?Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 17:29Ti lazes ne svi ne izvrci ,nameces se i trpas ovde a blage veze nemas prodje ti zivot na forumu ...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2020, 17:25Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 17:21
Haris mi je skolski drug cujem se cesto sa njim covjek ganja vani nije opcija povrataka ,onaj mongoloid laze samo u baca ublehe ovde .![]()
![]()
Svi lažu,samo si ti upravu,izvinite molim vas necu vise lagati skontali ste me![]()
Haj na foru nam proracunaj koliko se nudilo Anelu Hadzicu ? Posto znas u fening ponude .Hahahahaa kakva si ti ubleha .
Hoces da ri posaljem prepiske sa momkom da te uvjerim da lazes i izmisljas ?
Niti hocu da se svadjam,niti imam zivaca.Ako ti se ne sviđam kao insajdera i forumaša,uvijek imaš opciju da ne vidis moje postove,i mirna Bosna.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
I ja malo sumnjam u tvoje informacije.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2020, 17:28Ljudi necu vise da lažem,skontali ste me,sve sam vas lagao![]()
![]()
Samo je bilo pitanje vremena kad ce me neko otkriti,a evo otkrio me je napokon nas uzorni forumas @Hordanjezla1987 ,halalite mi,nisam znao sta radim![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
@samozdravlje će pući od sreće kada vidi ovo 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nista buraz, morat ces sada pravu insajdersku baciti, inace cu Mortu nahuskat na tebe da te banujeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2020, 17:25Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 17:21Haris mi je skolski drug cujem se cesto sa njim covjek ganja vani nije opcija povrataka ,onaj mongoloid laze samo u baca ublehe ovde .![]()
![]()
Svi lažu,samo si ti upravu,izvinite molim vas necu vise lagati skontali ste me![]()
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Poštujem svačije mišljenje sve dok me ne vrijeđašfks74 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 17:38I ja malo sumnjam u tvoje informacije.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2020, 17:28Ljudi necu vise da lažem,skontali ste me,sve sam vas lagao![]()
![]()
Samo je bilo pitanje vremena kad ce me neko otkriti,a evo otkrio me je napokon nas uzorni forumas @Hordanjezla1987 ,halalite mi,nisam znao sta radim![]()
![]()
Ako imaš vremena,idi na moj profil i vrati se na zimu,i uvjeri se.
@Stroj1946 bit ce aBd uskoro
Ko sto rece Mortem,Samozdravlje ce nam pući od sreće
ili ce @Vanja8 pustiti Bizzija 
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Kanarinac je najjači insajder do sad je imao dobre informacije
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Iskren da budem,Vanja ima pre **** info,samo nece da pise javno..@Vanja8 ono sto si mi u pp pisao,fakat tacno,ja pitao covjek mi potvrdio 
Kako sad Vanja najbooji insajder, coek zadnji na tabeli bili...
Nemojmo biti ko komsije
Nemojmo biti ko komsije
Vanja je emir
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Još pet igrača iz Akademije FK Sarajevo dobilo poziv na reprezentativno okupljanje
Ukupno 18 igrača iz FK Sarajevo i Akademija FK Sarajevo dobilo je pozive na okupljanja mladih reprezentacija koja će se održati krajem ovog mjeseca.
Ukupno 18 igrača iz FK Sarajevo i Akademija FK Sarajevo dobilo je pozive na okupljanja mladih reprezentacija koja će se održati krajem ovog mjeseca.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne bi mu savjetovao, da opet ne posegnem za teškim oružjem.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
belosevic28
- Kontakt:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ne ne onaj celavi sto dovodi igrace
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Da je tebi pisao, ti bi to ovdje prenio. Ne mozes ti cuvati tajnu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2020, 17:48Iskren da budem,Vanja ima pre **** info,samo nece da pise javno..@Vanja8 ono sto si mi u pp pisao,fakat tacno,ja pitao covjek mi potvrdio![]()
@Vanja jel' sada vidis da je ono bila placena anketa??!!
Ptica i prevarant iz Sarajeva su dusmani ovog napacenig naroda!!!!!!!
Ptica i prevarant iz Sarajeva su dusmani ovog napacenig naroda!!!!!!!
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj