FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@samozdravlje će pući od sreće kada vidi ovo 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nista buraz, morat ces sada pravu insajdersku baciti, inace cu Mortu nahuskat na tebe da te banujeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2020, 17:25Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 17:21Haris mi je skolski drug cujem se cesto sa njim covjek ganja vani nije opcija povrataka ,onaj mongoloid laze samo u baca ublehe ovde .![]()
![]()
Svi lažu,samo si ti upravu,izvinite molim vas necu vise lagati skontali ste me![]()

- Hordanjezla1987
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Poštujem svačije mišljenje sve dok me ne vrijeđašfks74 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 17:38I ja malo sumnjam u tvoje informacije.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2020, 17:28Ljudi necu vise da lažem,skontali ste me,sve sam vas lagao![]()
![]()
Samo je bilo pitanje vremena kad ce me neko otkriti,a evo otkrio me je napokon nas uzorni forumas @Hordanjezla1987 ,halalite mi,nisam znao sta radim![]()
![]()
Ako imaš vremena,idi na moj profil i vrati se na zimu,i uvjeri se.
@Stroj1946 bit ce aBd uskoro

Ko sto rece Mortem,Samozdravlje ce nam pući od sreće

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
ili ce @Vanja8 pustiti Bizzija 

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Kanarinac je najjači insajder do sad je imao dobre informacije
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Iskren da budem,Vanja ima pre **** info,samo nece da pise javno..@Vanja8 ono sto si mi u pp pisao,fakat tacno,ja pitao covjek mi potvrdio 

Kako sad Vanja najbooji insajder, coek zadnji na tabeli bili...
Nemojmo biti ko komsije
Nemojmo biti ko komsije

Vanja je emir
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Još pet igrača iz Akademije FK Sarajevo dobilo poziv na reprezentativno okupljanje
Ukupno 18 igrača iz FK Sarajevo i Akademija FK Sarajevo dobilo je pozive na okupljanja mladih reprezentacija koja će se održati krajem ovog mjeseca.
Ukupno 18 igrača iz FK Sarajevo i Akademija FK Sarajevo dobilo je pozive na okupljanja mladih reprezentacija koja će se održati krajem ovog mjeseca.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne bi mu savjetovao, da opet ne posegnem za teškim oružjem.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Ne ne onaj celavi sto dovodi igrace
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Da je tebi pisao, ti bi to ovdje prenio. Ne mozes ti cuvati tajnu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2020, 17:48Iskren da budem,Vanja ima pre **** info,samo nece da pise javno..@Vanja8 ono sto si mi u pp pisao,fakat tacno,ja pitao covjek mi potvrdio![]()

@Vanja jel' sada vidis da je ono bila placena anketa??!!
Ptica i prevarant iz Sarajeva su dusmani ovog napacenig naroda!!!!!!!
Ptica i prevarant iz Sarajeva su dusmani ovog napacenig naroda!!!!!!!
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hvala panteliji na lajku, ne bih se inače ni prisjetio balavljenja i slinjenja za Ibanezom, uz ostale popratne stvari.VratiloSeZlo je napisao/la: ↑16 sep 2019, 18:43Pa zar nije bolje bilo dovesti Ibanjeza nego Letica(najavljivan godinama kao mega pojacanje na forumu) koji je izgubljen kao i Bekic,a takvim igracima kao sto je bio i Benko se i publika privlaci,a mi poslijr duple krune dovodimo guzine italijana za kojeg ni familija cijela nije cula i neke crnce koji se zadrze par dana ,u cemu je problen onda u parama u upravi ili u treneru?umjesto da dignemo sve na veci nivo mi se opet vracamo unazad ,a sinocnja utakmica je pokaz mrtvila od igre ,tako da mi mozemo ovde 20 godina pisati svadjati se isto ce biti i nikada ozbiljan klub necemo postati,a za upravu da ne pricam da nije stranih investicija oni ne bi mogli ni nivo virsli drzati ,jer dok je strani investitor tu znaju da ce plate primiti da kurcem ne mrdnu,volio bi ih sad vidjeti u situaciji bez investitora jedni preko drugih bi bjrzali iz kluba bez tjeranja,i za kraj price stadion kamp i ostalo je samo zamazivanje ociju kupovina vremena a sad sam siguran da mi to necemo docekati mozda neke nove generacije da ali za jedno 50_100 godinaAlfredNobel je napisao/la:Kako se klocevi odmah nalože ako je iole jače ime, pa ebote isto fetiš svaki put. Znate koliko boli qurac Ibaneza za Zrinjskim, mogu se kladiti da će biti isti slučaj kao i s Kukočem, od kojeg su napravili famu, a na kraju lik otišao s skorom od nekoliko odigranih utakmica. Dajem ruku ako ostane jednu sezonu dole. Drugo, ptice znaju kad je odigrao zadnji put čitavu tekmu.
Otkad to da jedan igrač može imati toliku moć i da njegovim odlaskom se odmah osvaja liga? Vazda jedne te iste gluposti mlatite. Kako vam nije mrsko ložiti se vazda na jedne te iste stvari. Eto došao Ibanez, liga je gotova, daj pauzu, mi doveli nekog debila Gavrića, treba dovesti triput boljeg odmah. Nama kad se vrate svi igrači i ako nas opet ne budu handrile povrede, mogu oni dovesti još dva klonirana Ibaneza.
Ali, šta očekivati od inteligentnih i racionalnih glava koje se pale na imena, popljuju one koji uđu na mala vrata i naravno kasnije to ližu kako stignu.

@Inijesta je prednjačio po paničarenju..

Meni je bitno da se nađe dovoljno mjesta i da dovoljna minutaža Zinedinu. Jednostavno se mora naći neki način, jer grijeh je da onakav majstor sjedi na klupi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- feniksptica
- Kontakt:
Ako Rahmanovic ne slomije koji nos u prve 2 3 utakmice onda Zinedina mjesto njega
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
@pantelija, a taj pijun Uprave, nebitan lik, zna se da je tu samo jer je potrcko 
@nobel, mislim da Rahmanovic ide poslije Evrope, tako da eto mjesta za Zinedina
@nobel, mislim da Rahmanovic ide poslije Evrope, tako da eto mjesta za Zinedina
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Iskreno,ako ode Rahman ja hocu da vidim Salcina na toj poziciji,kakav je to talenat 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.