FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
“NaJjaCi SmO U DrZaVi”
A ovo pisu potencijalnim pojacanjima konkurenata pa daj hahahahhahahahahhaha
A ovo pisu potencijalnim pojacanjima konkurenata pa daj hahahahhahahahahhaha
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAH
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
Plavamamba
- Kontakt:
Hahaha ozbiljni paćenici

Grohotom se smijem....

kakve laži, čuj od decembra, zar ne rekoše od augusta...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
“Zasluzujes puno bolje”
Nije nikad cuo za njega dok nije se spomenulo da se pregovora hahahhahahahahhaahahha
Nije nikad cuo za njega dok nije se spomenulo da se pregovora hahahhahahahahhaahahha
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Majku **** u picku, pa kakvi su to bolesnici to nema nigdje na dunjaluku. Mater svoju **** iskompleksiranu cime se debil sluzi
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Udjite na ovaj profil i vidjet cete 90% o Zelji, 10% o Sarajevu a fp je o Sarajevu. Jbt ovi vise mrze nas nego sto vole svoj klub hahahahahhahaha 
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- MocMahale444
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Slali Hajriću...
Ali zayeb nisu uzeli mogucnost da Hajric zna nekog privatno ko navija za nas klub pa da ce ovo u javnost doci 
- kolezeljovac
- Kontakt:
Oj s kakvim debilima mi sve dijelimo grad....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Je li im ista taktika za Europu tj. kad saznaju ko im je protivnik pa da poprate i pisu tim pojacanjima?
Jer oni se nikoga ne boje, grupna faza aloooooo

Jer oni se nikoga ne boje, grupna faza aloooooo
Ono kad čovjeka nešto interesuje on pozorno sluša šta to ljudi pričaju.Nisam bio neki navijač ali sve više shvatam tatu kad kaže da je privilegija navijati za Želju.Brat mi je branio u Krupoj u kadetima pa sam njega i još nekoliko njih često vozio na treninge.Jednom prilikom sjedimo na terasi a pored nas sjedi tip,ono istetoviran, i priča društvu o svojoj karijeri.Na pitanje gdje mu je bilo najljepše kaže u Sarajevu zbog navijača.Kaže da su mu skandirali "Kosovo je srce Srbije" i pokazao snimak na kojem se ne vidi puno ali se dobro čuje i vidi da je Koševo.Kasnije mi kažu da je Puzigaća i da je iz Drvara.Nisam to nalazio za važno ali sam poslije shvatio da stvarno takve navijače komentarisati može normalnog čovjeka samo dovesti na totalno bezvezan način poimanja života.Jednostavno bolest,ignore na forumu i samo o omiljenom klubu komentarisat i razmišljati.
ps od oca sam preuzeo ovaj profil,ljubav prema klubu,za koji navijaju generacije moje porodice,mi je eto ipak došla sama tj poslušaš druge i oči a bogami i duša se sami otvore i kažu "Željo"Pozdrav za sve!
ps od oca sam preuzeo ovaj profil,ljubav prema klubu,za koji navijaju generacije moje porodice,mi je eto ipak došla sama tj poslušaš druge i oči a bogami i duša se sami otvore i kažu "Željo"Pozdrav za sve!
Što se sekirate kad uhljupi vode više brigu o nama nego o sebi kuknjava
Kad ih babuka prizemlji opet
Sprdaju se sa našim pojačanjima,šalju poruke Hajriću,pišu da nas samo Adilović,Zeba i Mešanović Alen mogu pojacat
Neka ja više volim ovako da smo totalni totalni ausajderi da nas niko ne shvata ozbiljno a onda kad krene sezona svima
i 
Azmir hoće Hajrovića na posudbu
Koliko je taj lik glup i umišljen lahko je kroz prvu ligu fbih proc al u premijer ligi nije sve u parama pitaju se Željo borac sarajvo, ŠB,sloboda zrinjski
Kad ih babuka prizemlji opet
Sprdaju se sa našim pojačanjima,šalju poruke Hajriću,pišu da nas samo Adilović,Zeba i Mešanović Alen mogu pojacat
Neka ja više volim ovako da smo totalni totalni ausajderi da nas niko ne shvata ozbiljno a onda kad krene sezona svima
Azmir hoće Hajrovića na posudbu
Koliko je taj lik glup i umišljen lahko je kroz prvu ligu fbih proc al u premijer ligi nije sve u parama pitaju se Željo borac sarajvo, ŠB,sloboda zrinjski
Zadnja izmjena: 1921boy, dana/u 19 jun 2020, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
Brko iz druge galaksije!
Ali zamisli lafo te ismijavaju, propali, ne bojimo se nikog, nemamo konkurenciju i onda ovo pisu. Ovo je strah, a ne dobronamjerno nesto jer uopste ne znas ko je lik i pogotovo sto nigdje zvanicno niko nije rekao “nemamo platu od decembra reagujte” vec na osnovu clanka sa nekog portala u aprilu se racuna. Tako su ismijavali Ermina i Krpica pa im satrase na prvom derbiju “kosevski zid” u vidu Serbecica i Lazica koji jesu dobri igraci za nasu ligu da se odmah razumijemo, ali Krpic pogotovo u oba i Ermin ih u zubima nosili. “Sta ce Stilic” pa ih haman sam u drugom derbi satra, cuvenih 11 “najjacih” u ligi ikad. Zaista, zaista zabrinjavajuce koliki kompleks i mrznju ljudi imaju.
Sta se desava ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.