Najjace mi je kad se ukopa u mjestu, šatro neki trzaji desno- lijevo i onda vrati loptu nazad

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Messija koji je još uvijek daleko najbolji na plaaneti treba prodati, a polomljenom i posrnulom Neueru sa 34 godine treba produžiti ugovor.Saurman je napisao/la: ↑19 jun 2020, 23:17Rekonstrukcija ekipe treba krenuti od Messija (jest najbolji igrač) ali mislim da je vrijeme da ga prodaju dok mogu uzeti dobre pare ipak već ima 33 god i onda krenuti u obnovu tima.Ako njega ostave i urade još par loših transfera rizikuju još veći pad ekipe.
Ronaldo je vrhunski atleta i već je dosta pao što je razumljivo a Messi koji je tri godine mlađi već praktično hoda po terenu.
Pa vecini kod ovih Barcini samo rikverc radi
O yebem ti sunce
Presidentea boli khurac već. Veći mu je problem što nema ljetovanja ove godine.Gerard Piqué: "I think it is going to be very difficult to win this league given these two rounds. I see it very difficult for Real Madrid to drop points."
Isto termin
O ovome sam ja govorio prije dvije tri godine, zbog mesija i skupine starosjedioca koji se vec godinama ponasaju ko rekreativci, a sad vec izgledaju i ko tifusari, ovaj klub ce dozivjeti sudbinu milana, potuseno je sve sto je imalo neku perspektivu i zelju da se dokaze, tri napadaca placana preko 400 miliona ne mogu se uklopiti, jer ih utusi klan staroguzijaTesnjak1991 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 00:06Eto ode titula pa-pa. Zasluženo, nema šta. Setien nema muda da šta mjenja, i ono što zamjeni premalo i prekasno. Umjesto da se ubace Firpo i Ansu, da se proba kakvim ubačajima u prostor, on prebaci Vidala u napad, i onda ubaci Griezmana, koji se nije vidio, doduše nije ni Suarez za cijelu utakmicu (pamtim mu upropaštenu kontru 2 na 2, umjesto dodavanja zapuca se u protivnika).
Bit će zanimljivih par godina, prodaje se skoro sve što je perspektivno, kupuje se neplanski, ekipa starohana.. bit će ovo gore nego ono što je Milan doživio..
Ma ja ustao i za računar, naumpade mi CS, uletim na server kad ova jedna iz Hrasnice igra, i tako krenem se dopisivati. Zanimljivije mi to djelovalo od utakmice.
Baris trebe na igricama
Ma jok, mlada je ova za mene. Ne idem ispod 25 ja
Pokazi bratu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.