Setienu valverdeovski. Propala muda kroz pantole. Da je bar lamasijaca nabacao pa da mu čovjek skine kapu na ovom bodu.
Bez ozbiljnije rekonstrukcije ne treba gledati narednu sezonu. Ko će se peglati i nervirati zbog ovih starohana.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
O yebem ti sunce
Presidentea boli khurac već. Veći mu je problem što nema ljetovanja ove godine.Gerard Piqué: "I think it is going to be very difficult to win this league given these two rounds. I see it very difficult for Real Madrid to drop points."
Isto termin
O ovome sam ja govorio prije dvije tri godine, zbog mesija i skupine starosjedioca koji se vec godinama ponasaju ko rekreativci, a sad vec izgledaju i ko tifusari, ovaj klub ce dozivjeti sudbinu milana, potuseno je sve sto je imalo neku perspektivu i zelju da se dokaze, tri napadaca placana preko 400 miliona ne mogu se uklopiti, jer ih utusi klan staroguzijaTesnjak1991 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 00:06Eto ode titula pa-pa. Zasluženo, nema šta. Setien nema muda da šta mjenja, i ono što zamjeni premalo i prekasno. Umjesto da se ubace Firpo i Ansu, da se proba kakvim ubačajima u prostor, on prebaci Vidala u napad, i onda ubaci Griezmana, koji se nije vidio, doduše nije ni Suarez za cijelu utakmicu (pamtim mu upropaštenu kontru 2 na 2, umjesto dodavanja zapuca se u protivnika).
Bit će zanimljivih par godina, prodaje se skoro sve što je perspektivno, kupuje se neplanski, ekipa starohana.. bit će ovo gore nego ono što je Milan doživio..
Ma ja ustao i za računar, naumpade mi CS, uletim na server kad ova jedna iz Hrasnice igra, i tako krenem se dopisivati. Zanimljivije mi to djelovalo od utakmice.
Baris trebe na igricama
Ma jok, mlada je ova za mene. Ne idem ispod 25 ja
Pokazi bratu
Biće bolje kad Ney dođeleorey je napisao/la: ↑20 jun 2020, 01:07Ne treba se nadat, a LP mogu osvojiti samo kao Chelsea 2012 tj da ne znaju ni oni kako i to samo zato sto se igra 1 tekma.
Moralo bi ih prosra.t vise nego Di Mattea, toliko su losi. Bar 4 prvotimca moraju da lete iz kluba ovo ljeto, ali nece i tu je veliki problem.
Pa bio bi najbolji igrac u klubu. Opet se to vidjelo i ovu tekmu, kad Messi stane ne moze niko da povuce. Covjek jednostavno nema kome vise da doda loptu a da ovi ne us.eruharden je napisao/la: ↑20 jun 2020, 01:08Biće bolje kad Ney dođeleorey je napisao/la: ↑20 jun 2020, 01:07Ne treba se nadat, a LP mogu osvojiti samo kao Chelsea 2012 tj da ne znaju ni oni kako i to samo zato sto se igra 1 tekma.
Moralo bi ih prosra.t vise nego Di Mattea, toliko su losi. Bar 4 prvotimca moraju da lete iz kluba ovo ljeto, ali nece i tu je veliki problem.![]()
Neymar come to Besiktas plsBoixosNois1899 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 01:03Zamolio bih navijače kluba koji nije bio u stanju iskoristiti intelekt Pepa Guardiole da se ne javljaju. Hvala.![]()
Hoćete i Griezmana na posudbu ?coelho41 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 01:12Neymar come to Besiktas plsBoixosNois1899 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 01:03Zamolio bih navijače kluba koji nije bio u stanju iskoristiti intelekt Pepa Guardiole da se ne javljaju. Hvala.![]()
Može drug nemamo zamjenu za Wriedta u FC Bayern IIDerdiyok je napisao/la: ↑20 jun 2020, 01:12Vraćaj koronu, obustavi opet sve.
Hoćete i Griezmana na posudbu ?coelho41 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 01:12Neymar come to Besiktas plsBoixosNois1899 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 01:03Zamolio bih navijače kluba koji nije bio u stanju iskoristiti intelekt Pepa Guardiole da se ne javljaju. Hvala.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.