A igrač mora biti baš idiot ako ga komentar jednog navijača, i to još iz redova rivala odvuče od kluba. Svakako će naplatiti kad-tad to što je dogovoreno.
Inače, ne djeluje vam loš ovaj Hajrić. Mlad, a ima fine brojke.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Savez garantovao za vas, jer su oni davali novac....kontrasviju je napisao/la: ↑19 jun 2020, 23:59Pa kako je onda Grbavica imala Cat 3 prošle godine i godinu prije toga, a nije ni tada imala na šta bezbjedno prikopčati grijače za teren?Denchi je napisao/la: ↑19 jun 2020, 19:11Stadioni se pregledaju svake godine pred evropu, nemate na sta prikopcati bezbjedno grijalice za teren, to su fakti, grijanje terena je uslov za Cat.3 , to nije moguce izvesti na grbavici, dakle nema Cat.3 ne znam sto je tesko shvatiti....nisu to dozivotne kategorizacije...kontrasviju je napisao/la: ↑19 jun 2020, 18:44
Da Grbavica nema CAT 3, vi uopšte ne bi slali upit za odigravanje utakmice 3. pretkola. Nelogično je to što pišeš.
Mi smo upit slali na urgiranje gradonacelnika Sarajeva Skake, jer je htio da grad Sarajevo vidi Ligu Sampiona...
Molim te ne lupaj.
Što bi morao biti navijač Sarajeva.
a nije još sigurno hoće li ostati Ivan Lendrić i stoper Aleksandar Jovanović, koji je nedavno opperisao nos i zbog toga nije danas trenirao iako je bio na prozivci.
Lendrić i Semir Štilić danas nisu trenirali...
ma raspad sistema denchi
pravi onaj novokomponovani 1/1

Sjecam se kad smo mi brojali pobjede u derbijima prije 10ak god... Hvala Bogu to je proslost...
Momci gledajte samo svoj klub, mante se tih g.vana. Neka oni razmisljaju o svojim igracima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.