Đipke, kinez ima svoj klub.
Vi imate samo Vicu.
P.S.
Peri ruke redovno.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Đipke, kinez ima svoj klub.
Samijasi spremno cekaju, ako budete jos molili mozda vas kupe ( guzmen ili ti derpe) mada si promijenio ime.
Ako, niti dnaooo

Vidices sad kad dovedu Livancica iz Slobode i nekog iz Zvijezde. ❤
Ma Amaw im prodaje suplju kako ce ih kupiti maharadža ili šeik i sad može pregovarati sa igracima...
Oni se nece prodati. Oni ce naci investitora koji ve davati svake godine 5-6 miliona i nce se nista pitati
Ma ja ba 51%-49% podjela u korist kokuza, ko tu ne bi ulozio hahahahahahah
Samo sidjemo da titulu pokupimo, pa se opet vratimo gore visoko za vas...SoulEclipsee je napisao/la: ↑20 jun 2020, 20:40Pitari ne sikirajte se vi za nas imat cemo mi ekipu da vas tresnemoPrevise ste poletili a ko visoko leti nisko pada
![]()
Potvrda da je u Mostaru samo jedan pravi klub, FK Velež, a da je vjestacka tvorevina iz Međugorja u 3 planu, nakon Dinama i Hajduka.
U trecem planu? Pa slazem se, tu su negdje sa Armadom i Kohortom... Iza BBB i Torcide naravno.nekoIzMostara je napisao/la: ↑20 jun 2020, 22:11Potvrda da je u Mostaru samo jedan pravi klub, FK Velež, a da je vjestacka tvorevina iz Međugorja u 3 planu, nakon Dinama i Hajduka.
?
Vi nas treskajte a mi da titule osvajamo, moze?SoulEclipsee je napisao/la: ↑20 jun 2020, 20:40Pitari ne sikirajte se vi za nas imat cemo mi ekipu da vas tresnemoPrevise ste poletili a ko visoko leti nisko pada
![]()
Stadion je naš.dejavu je napisao/la: ↑19 jun 2020, 18:181. Kosevo je gradski stadion. Mozemo se i mi sa foruma skupiti platiti termin i da igramo90minut je napisao/la: ↑19 jun 2020, 18:11Gledam 'ebote evo vec drugi dan kako ovi navijaci Zelje pokusavaju provocirati navijace Sarajeva oko toga gdje ce igrati evropske utakmice..
I kontam da li ste toliko pali mentalno i psihicki da je to jedino ostalo, posebno kad shvatiš koliko ste igrali evropskih utakmica na koševu.
2. Ne mozete evropske tekme ni na Kosevu vise igrati, e to je crnjak![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.