Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Kad se registruje na forum treba se uvesti neki IQ test-da se sprijeci da svaki moguci balvan pise na forumu
Ovdje postoji ocigledno klan na forumu,"druzba Triggera kvrzice"
Kolovodja Trigger i 5 6 debila svaki dan pisu tolike gluposti da to ni pas sa maslom ne mere pojesti
Jedan dan pisu kako je Bili "los selektor",drugi kako mi imamo "ogromne" mlade talente,treci kako smo nekom njihovom logikom na "srecu" prosli na euro,a evo danas pisu kako Bili prelazi u slobodu
Hahahahahahwhahahahahahahahahahah
Stvarno nevjerovatno
Imam i ja pametnijeg posla nego bocit se sa djecurlijom koja rukomet gleda jednom godisnje
Hajte zdravo
P.s.
Evo pogledajte pametnog cojka sta prica,mozda sta i naucite
Ali sumnjam hahahahahhahaha
Kolovodja Trigger i 5 6 debila svaki dan pisu tolike gluposti da to ni pas sa maslom ne mere pojesti
Jedan dan pisu kako je Bili "los selektor",drugi kako mi imamo "ogromne" mlade talente,treci kako smo nekom njihovom logikom na "srecu" prosli na euro,a evo danas pisu kako Bili prelazi u slobodu
Stvarno nevjerovatno
Imam i ja pametnijeg posla nego bocit se sa djecurlijom koja rukomet gleda jednom godisnje
Hajte zdravo
P.s.
Zdravo i tebi, kad "ne mereš" kulturno komunicirati sa ljudima na ovom forumu.Spahic98 je napisao/la: ↑19 jun 2020, 21:53Kad se registruje na forum treba se uvesti neki IQ test-da se sprijeci da svaki moguci balvan pise na forumu
Stvarno nevjerovatno
Hajte zdravo
P.s.

Hvala ti velika za ovaj video-clip, nisam ni znao da je Bilal Šuman direktor, već 10 godina, firme “Sideline sport” s Islanda koja se bavi video analizama ekipa!
Sad ne kontam je l' njemu pozicija selektora reprezentacije BiH hobi ili dodatni posao?!
Direktor firme sa Islanda, živi u Danskoj + selektor rukometne reprezentacije BiH!!!

Zadnja izmjena: Trigger, dana/u 22 jun 2020, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja poharana....
Uuuuuu, sta utipka i osta ziv ...

Ako je ijedna bh repka imala vrhunske strucnjake na kormilu to je rukometna ... da ti samo znas kakve su sve legende bili selektori u vrijeme kad ti rukometnu repku nisi pratio ... usto bi sam i

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Kako ne znas kad svaki malo, malo je reklamira u intervjuima ... te software ovo te analiza ono ... samo nikad da objasni kako te njegove video analize pomazu svima osim timu koji on sam vodi ... izgleda direktoru radnici dali samo demo verziju na koristenje ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
DaVinci je napisao/la: ↑20 jun 2020, 01:23Kako ne znas kad svaki malo, malo je reklamira u intervjuima ... te software ovo te analiza ono ... samo nikad da objasni kako te njegove video analize pomazu svima osim timu koji on sam vodi ... izgleda direktoru radnici dali samo demo verziju na koristenje ...![]()
Ja sam iznenađen s obzirom da se vazda pisalo, od strane pojedinih njegovih "advokata/odvjetnika", o 'patriotizmu' selektora-direktora analitičara i 'genijalnoj' stručnosti,
kad ono 'Billy' direktor-menadžer a hobi-trener!!

PS:
Nije ni mogao (znao) objasniti igračima "analize" s obzirom da menadžeri/direktori malih firmi uglavnom ugovaraju poslove i vode 'šihterice' zaposlenika.

Bosno moja poharana....

Abas Arslanagić, Sead Hasanefendić, Kasim Kamenica, Halid Demirović... cijeli svijet zna za njih a naš 'genije za rukomet' napisa takvu nebulozu da stvarno bi trebalo provjeravati IQ članova Foruma kako je i sam napisao - svak' se češe gdje ga svrbi...

Bosno moja poharana....
Legendarnoakisarajevo92 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 21:41Kako izgleda naš timeout
Kako izgleda timeout kod ostalih selekcija

Ovaj Sumanov time out je bio ,u kljucnom momentu utakmice protiv Portugala,45 minut,Portugal vodi 2 razlike

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Faguse nije nikako malinovic na slici,evo te objave na faceboku
Neki lik stavio tu sliku i oznacio 20 ljudi medju kojima je i Malinovic
Neki lik stavio tu sliku i oznacio 20 ljudi medju kojima je i Malinovic
RS-ovcima je dignut 3 prsta k'o FBiH-ovcima pojest 5 u pola s puno luka ... mene to odavno uopste netangira ... niti su RS-ovci izmislili prste i broj 3 a niti su FBiH-ovci kreirali cevape ...

Ironija je da su ta "tri prsta" nacistički pozdrav masovno korišten u vrijeme II-WW

Bosno moja poharana....
-
- Kontakt:
znaju to i oni 

Poenta ovoga je Dejan Malinovic je napravio karijeru prvo preko Izvidzaca zatim mlađe i A selekcije BiH.Guran je ispred svih momaka mada nije ništa sprecijalo bio koliko su ga gurali to je njegova karijera pokazala jedino prednost lijeve ruke ništa vise.Sad on sa ova 3 prsta pisa do Hrk Izvidzacu i BH repr,a nije ga progurao Cetnicki Borac nešto slično kao Ognjen Vranješ,.Obicno smeće da je prava reprezetacija i selektor odma bi dobio nogu za sva vremena,još ga brane kaže nije ovo on neko drugi glupe bosnje
U cemu je problem?na prvoj slici sto si stavio i nije bio malinovic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.