Vidi plavih klosara raspalih

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Samo da ne bude isto ko i kod komsija, da tu i zapneGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2020, 16:00Eno ga na granicifeniksptica je napisao/la: ↑22 jun 2020, 15:55Rekoh ja ne treba se zalijetat. Nego sto se usutismo za Najdzela, kad ce doc sta ceka vise![]()
Eto ja sam za ponudu cuo direktno od Alaima i uopste mi nije spomenuo to do rekonstrukcije da upravljamo. Cak sta vise toliko je Corona lose djelovala po finansije da Kosevo nije jedina stvar koje centar hoce da se rijesi.AngelDiMaria je napisao/la: ↑22 jun 2020, 16:09A neki ovdje vec se sageli ajnadzicu hahaahahah a kad odbiju ovi husrefovi ce pljuvat po upravi kao eto daju nam djaba mi necemo eeee pitari pitari hebace nas sda do sudnjeg dana dok je nas ovakvih
OsmaDolazi je napisao/la: ↑22 jun 2020, 16:25Eto ja sam za ponudu cuo direktno od Alaima i uopste mi nije spomenuo to do rekonstrukcije da upravljamo. Cak sta vise toliko je Corona lose djelovala po finansije da Kosevo nije jedina stvar koje centar hoce da se rijesi.AngelDiMaria je napisao/la: ↑22 jun 2020, 16:09A neki ovdje vec se sageli ajnadzicu hahaahahah a kad odbiju ovi husrefovi ce pljuvat po upravi kao eto daju nam djaba mi necemo eeee pitari pitari hebace nas sda do sudnjeg dana dok je nas ovakvih
Vise mislim da su ove politicke igre na koje je nazalost jedan dio nasih navijaca pao, a drugi dio aktivno ucestvuje u predizbornim igrama kada su saznali da bi dobar dio navijaca glasao za Generala ako fa stadion na koristenje. Kako znam bezuslovno ce nam biti stadion ponudjen na koristenje uz opciju da mogu razne manifestacije organizavati uz dogovor sa nama. To je ono sto ja znam.
I nasi su se bas podijelili izmedju tog Mandica i generala pa raja sada masovno lupo kako bi ocrnili jednog ili drugog.
Pa bumo videl.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.