FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 jun 2020, 17:07

Hztesanj je napisao/la:
22 jun 2020, 17:05
Prema našim izvorima, načelnik Ajnadžić će na konferenciji iznijeti sve detalje memoranduma i tvrdi se da je u pitanju sve ono što je Sarajevo ranije tražilo. Osim toga, izvor kaže da je Ajnadžić pozivao i Nguyen Hoai Nama da dođe u Sarajevo da probaju postići dogovor.
Ja vama rekoh šta je većinski vlasnik rekao 😉
:thumbup:
Dobar info si napisao moram priznati
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 22 jun 2020, 17:07

Ovo ni glup covjek ne bi potpisao

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 jun 2020, 17:08

Pitanje je cini mi se hoce li nasi uopste Kosevo, dakle i pod idealnim uslovima?!
Nesto mi se cini da se i nasoj upravi ne uzima, jer ovaj stadion sve da nam ga i dadnu pod idealnim uslovima, da ga prepisu nama je ogromna rupa bez dna.

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 22 jun 2020, 17:10

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
22 jun 2020, 17:07
Hztesanj je napisao/la:
22 jun 2020, 17:05
Prema našim izvorima, načelnik Ajnadžić će na konferenciji iznijeti sve detalje memoranduma i tvrdi se da je u pitanju sve ono što je Sarajevo ranije tražilo. Osim toga, izvor kaže da je Ajnadžić pozivao i Nguyen Hoai Nama da dođe u Sarajevo da probaju postići dogovor.
Ja vama rekoh šta je većinski vlasnik rekao 😉
:thumbup:
Dobar info si napisao moram priznati
Pa brate kad se zezam onda pišem nebuloze haha ali sa ovako ozbiljnom temom historijski vezanom za nas klub se ne zezam ni u ludilu.Ne kažem da je stadion nas ni da su se dogovorili ali bliže smo nego ikada do sad
12. igrač kluba iz Titove 38b

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 22 jun 2020, 17:19

S obzirom na stanje u svijetu, ne ocekujem prisustvo Nama, al opet moze putem video konferencije, a svakako moze dati upravi do znanja sta hoce i sta nece. Ne bi imo milione da je kakav glupan, sigurno je namazaniji od Ajnadzica

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jun 2020, 17:21

Opušteno, ovo nije nikakav ugovor već samo memorandum u razumijevanju. Ne bi ni ja ovo potpisao da je ugovor ali ovo je kao neka predfaza i sada se trebaju naći više puta kako bi definisali sve.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 jun 2020, 17:28

MortemHz je napisao/la:
22 jun 2020, 17:21
Opušteno, ovo nije nikakav ugovor već samo memorandum u razumijevanju. Ne bi ni ja ovo potpisao da je ugovor ali ovo je kao neka predfaza i sada se trebaju naći više puta kako bi definisali sve.
Zato i jeste memorandum..Pa to definisanje ti je ustvari,da se izmjene stavke u korist FKS..
Nadam se da ce se dodati stvari koje trazimo,i da cemo potpisati to..
Neko je napisao ono ako ulozimo novac,da to moze preci u nase vlasnistvo,sto je istina

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 22 jun 2020, 17:29

Kakav ba Manev. Yebat ga.
Stadion će biti NAŠ kad tad. Sabura

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 22 jun 2020, 17:29

ElCartel11 je napisao/la:
22 jun 2020, 17:01
Manev mi je u top 3 stopera lige, ne bi bio lose pojacanje, mada mu sveukupnu ocjenu kvari sto je stranac, jer želim da ako je stranac, da bas odskace kvalitetom :D
Zamjenimo Gavrića sa njim i svi sretni i zadovoljni.
ISTINA ZA VEDRANA!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 22 jun 2020, 17:29

MortemHz je napisao/la:
22 jun 2020, 17:21
Normalno, ako i kada se sve iskristalise ,ako je ok potpisati.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 jun 2020, 17:31

AngelDiMaria je napisao/la:
22 jun 2020, 16:09
A neki ovdje vec se sageli ajnadzicu hahaahahah a kad odbiju ovi husrefovi ce pljuvat po upravi kao eto daju nam djaba mi necemo eeee pitari pitari hebace nas sda do sudnjeg dana dok je nas ovakvih
Standardno naše, samo nek šta pogura, imaće moj glas. Nek pogura Koševo, al' što će narednih par godina nastaviti s kriminalom, ma koga to zanima boli nas.. Nikad na Balkanu neće biti rahatluka, samo zbog mutavog naroda. Ebo vas Ajnadžić da vas ebo, klanjate mu se zbog stadiona i zbog normalnog postupka koji je odavno trebao uraditi.

Gavrić ima naš pasoš, ako se ne varam.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 22 jun 2020, 17:32

Vala kad je Arsenal otišao sa Highbury-a nakon 93 godine, možemo i mi s Koševa.
Neće nas niko jeb.avati u mozak, a pogotovo ne ovi općinski botovi i ublehaši.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 jun 2020, 17:33

AlfredNobel je napisao/la:
22 jun 2020, 17:31
A neki ovdje vec se sageli ajnadzicu hahaahahah a kad odbiju ovi husrefovi ce pljuvat po upravi kao eto daju nam djaba mi necemo eeee pitari pitari hebace nas sda do sudnjeg dana dok je nas ovakvih
Ima naš pasoš..Samo zbog toga ce i ostati,da je stranac rijesili bi ga se

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 jun 2020, 17:33

Ako nista rijesit ce se nesto, znat cemo tacno sta i kako. Ovaj pres ce dosta reci, jasno ce morati reci i ovi iz opštine sta mogu a i nasi iz kluba.

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 22 jun 2020, 17:34

Standardno naše, samo nek šta pogura, imaće moj glas. Nek pogura Koševo, al' što će narednih par godina nastaviti s kriminalom, ma koga to zanima boli nas.. Nikad na Balkanu neće biti rahatluka, samo zbog mutavog naroda. Ebo vas Ajnadžić da vas ebo, klanjate mu se zbog stadiona i zbog normalnog postupka koji je odavno trebao uraditi.

Po TM ima :njanjanja:
FKS

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 22 jun 2020, 17:38

Lecler je napisao/la:
22 jun 2020, 17:29
ElCartel11 je napisao/la:
22 jun 2020, 17:01
Manev mi je u top 3 stopera lige, ne bi bio lose pojacanje, mada mu sveukupnu ocjenu kvari sto je stranac, jer želim da ako je stranac, da bas odskace kvalitetom :D
Zamjenimo Gavrića sa njim i svi sretni i zadovoljni.
:crazy:
Kojom si logikom vodjen, nit su ista pozicija, nit je Gavric medju najplacenijima, nit je stranac
1946~

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 jun 2020, 17:39

Slazem se alfrede da ova situacija ne treba uticati na zivotne odluke. Al neko je pokusa da pravi kampanju oko koševa i fks kao napadaj ne daju nam Koševo. Ovdje sam to procitao toliko puta, eh sad je kontra ako da stadion kao dobar je. I jedno i drugo glupost i još jedan pokazatelj da ne treba mjesati politiku i FKS.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 jun 2020, 17:40

Polako ljudi dragi, koji vam je qurac.. Uđem maloprije, haman 10 strana napisano. Razumijem radost, toliko se iščekuje i toliko je zavrzlama bilo, i meni je bilo godra kad sam pročitao. Treba stati na loptu, ništa ovo nije riješeno, a znao sam da ima neka kvaka, jer Ajnadžić je to i kriminalna stranka, znači tu ništa ne može med i mlijeko biti. To ako vam nije jasno, vratite film na sva dešavanja u ovoj državi.

Jel teško sačekati tu sutrašnju pressicu, gdje će vam se reći sve i nakon koje ćemo znati gdje i šta? Samo zapamtite da ova Uprava nije tog piljarskog i dementnog mentaliteta, što kaže @stroj, odnosno ne dopušta da ih levate ovi ublehaši, niti će se naivno prodati. To je najbitnije, pa neka guraju oni najbolje znaju šta je najbolje, jer su kompetentni za to.

Nemojte bezveze letiti pred rudu kao i za svaku moguću stvar, pa se kasnije razočarate i psujete sve redom. Shvatite da su to poslovi s tako uhodanim muljatorima, da ja ne bih bio siguran u sve to sve dok ne krenu radovi. Veće stvari su upropastili, kamoli ovo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 jun 2020, 17:44

22 jun 2020, 17:40
Polako ljudi dragi, koji vam je qurac.. Uđem maloprije, haman 10 strana napisano. Razumijem radost, toliko se iščekuje i toliko je zavrzlama bilo, i meni je bilo godra kad sam pročitao. Treba stati na loptu, ništa ovo nije riješeno, a znao sam da ima neka kvaka, jer Ajnadžić je to i kriminalna stranka, znači tu ništa ne može med i mlijeko biti. To ako vam nije jasno, vratite film na sva dešavanja u ovoj državi.

Jel teško sačekati tu sutrašnju pressicu, gdje će vam se reći sve i nakon koje ćemo znati gdje i šta? Samo zapamtite da ova Uprava nije tog piljarskog i dementnog mentaliteta, što kaže @stroj, odnosno ne dopušta da ih levate ovi ublehaši, niti će se naivno prodati. To je najbitnije, pa neka guraju oni najbolje znaju šta je najbolje, jer su kompetentni za to.

Nemojte bezveze letiti pred rudu kao i za svaku moguću stvar, pa se kasnije razočarate i psujete sve redom. Shvatite da su to poslovi s tako uhodanim muljatorima, da ja ne bih bio siguran u sve to sve dok ne krenu radovi. Veće stvari su upropastili, kamoli ovo.
Upravu si iako sam se radovao prije vremena,ali **** ponijelo me :mrgreen:
Mene vise zanima hocemo li se uspjeti dogovoriti sa Nigelom,kakvo bi to pojacanje bilo :bow:

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 22 jun 2020, 17:45

Najveći poduhvat ovog SDA bota je kad se pojavio sa brezovom metlom u akciji čišćenja stadiona.
Radije bi da napravimo stadioncic od 3-4 hiljade kapaciteta, nego da se zajebajemo sa ovim.
Čak i da nam daju samo Koševo kao stadion, bez pratecih objekata i prostora, stas ti sa njega? Neprofitabilna građevina bez poslovnih prostora, za čije renoviranje su potrebna grdne pare. U svijetu se ovakvi stadioni ruše, da bi se napravili profitabilniji.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], napoleon72, zagorski i 18 gostiju.