Postao/la AlfredNobel » 22 jun 2020, 17:40
Polako ljudi dragi, koji vam je qurac.. Uđem maloprije, haman 10 strana napisano. Razumijem radost, toliko se iščekuje i toliko je zavrzlama bilo, i meni je bilo godra kad sam pročitao. Treba stati na loptu, ništa ovo nije riješeno, a znao sam da ima neka kvaka, jer Ajnadžić je to i kriminalna stranka, znači tu ništa ne može med i mlijeko biti. To ako vam nije jasno, vratite film na sva dešavanja u ovoj državi.
Jel teško sačekati tu sutrašnju pressicu, gdje će vam se reći sve i nakon koje ćemo znati gdje i šta? Samo zapamtite da ova Uprava nije tog piljarskog i dementnog mentaliteta, što kaže @stroj, odnosno ne dopušta da ih levate ovi ublehaši, niti će se naivno prodati. To je najbitnije, pa neka guraju oni najbolje znaju šta je najbolje, jer su kompetentni za to.
Nemojte bezveze letiti pred rudu kao i za svaku moguću stvar, pa se kasnije razočarate i psujete sve redom. Shvatite da su to poslovi s tako uhodanim muljatorima, da ja ne bih bio siguran u sve to sve dok ne krenu radovi. Veće stvari su upropastili, kamoli ovo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka