Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
AngelDiMaria je napisao/la: ↑22 jun 2020, 16:09A neki ovdje vec se sageli ajnadzicu hahaahahah a kad odbiju ovi husrefovi ce pljuvat po upravi kao eto daju nam djaba mi necemo eeee pitari pitari hebace nas sda do sudnjeg dana dok je nas ovakvih
Pa kako mislis da dobijes bilo sta bez politike?bordobijeli je napisao/la: ↑22 jun 2020, 18:01Tacno se vidi kako su neki politicki obojeni i bitnije im to nego FKS. Nazalost ko je pokrenuo da navijace fks stavi u politicke kampanje nije dobro to odradio. Mislim da ce upravi sad biti najteze da ovo izbalansira kako treba. Ja prvi cu napadati da nam daju Koševo al ne da nekog unistim nego da FKS dobije Koševo, sad kad je moguće da dobijemo Koševo isti ti koji su bili najveci zagovornici borbe za kosevo su sad u fazonu i ne treba nam kosevo. razmišljajte svojim glavama i ne dopustajte da nam u klub i navijace udje politica, ako se to desi gotovi smo. Nasa stranka je FKS. Hebe mi se i za ajandjica i sve druge.
AlfredNobel je napisao/la: ↑22 jun 2020, 18:03@Di Marija..
Što te naruži samozdravlje..
Moraš se dotaći politike, to je neminovno, jer raja ne može drugačije skontati.
Bilo je i bit ce.Disperadun je napisao/la: ↑22 jun 2020, 18:20Mali offtopic na ovo o čemu se trenutno priča
.Jel Ono za Hasselbainka bila patka ili je stvarno bilo kontakta?
Popunjeni smo ebemu, trubimo o tome. Nema mjesta, tu su Šerbečić i Miličević, uz to dosta bi koštao, a još stranac. Dobar igrač, ali smo dobro popunjeni.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, muhamedhulk i 39 gostiju.