FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hamsik
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hamsik » 22 jun 2020, 17:47

TheIvicnjak je napisao/la:
22 jun 2020, 16:39
slika
:tokralju: :clap:
FKS

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 jun 2020, 17:48

@hamsik
Ma znam da ima, ali nisam bio siguran. Sumnjam da bi bili za njegov ostanak da je stranac, otišao bi on dosad sigurno. Ovako ima naš pasoš, odlična back up opcija, dobar i profesionalan momak.

@bordobijeli
Pa to i jeste gorući problem već 25 godina. Kara te kara nekoliko godina, dođu izbori, ti automatski dobiješ amneziju, on ti da cvaju ili nešto obeća, hop ide glas glat. Nakon toga te ponovo kara do narednih izbora, a ti onda trubiš po portalima kako je loše i psuješ lopovsku državu. I tako sve u krug 25 godina..
Zato kažem, i da završi stadion, opet mu se nayebem svog poroda jer je ovo odavno trebalo uraditi. I ne daje on stadion jer je fin i radi mu savijest, već je to sve uigrana šema kako bi uzeo izbore. Ovo mu je najbolji način, jer zna da će svi nakon ovog poteza glasati za njega, jer šta, nema većih idiota kao na Balkanu.

@GiS
:bih:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 22 jun 2020, 17:53

Ono sto nam je promaklo mozda je to sto Salcin nije jos produzio ugovor, trenutno mnogo bitnije za nas
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 22 jun 2020, 17:53

Drago mi je da je naša uprava ovako reagovala, klasični predizborni trik, samo sam mislio da je ovaj ajnadzic malo pametniji tip, ovako se ofirao totalno. Dobio je izbore na priči o obnovi koševa, 4 godine nas lagao i sad opet predizbore kao evo vam nešto, ne znam ni ja šta tačno, ali bez obzira šta je posle izbora će te vratiti.
Na osnovu kluba niko više ne smije izbore dobijati, šta smo mu mi joker kojim će dobiti izbore i 4 godine se ponašati kao da ne postojimo.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 jun 2020, 17:58

AngelDiMaria je napisao/la:
22 jun 2020, 16:09
A neki ovdje vec se sageli ajnadzicu hahaahahah a kad odbiju ovi husrefovi ce pljuvat po upravi kao eto daju nam djaba mi necemo eeee pitari pitari hebace nas sda do sudnjeg dana dok je nas ovakvih

Uvijek sam bio lijevo orjentisan(politicki), ali kako se pojavise POLITICKI NADLJUDI tipa Lagumdzija , Niksic , Hadzic(O NG) , Markovic (CENTAR , uljepsao nam KOševo) .Nema te politicki aktivne persone koja ne gleda samo svoje dupe . Poceli ste ovdje praviti politicki manifest . Yebo ba SVE , al bas SVE politicare . @Angele gotivim te , ali Vas par oplelo o politici , kao da je predizborna kampanja .
BOGICA BOGICEVICA :tokralju: za predsjednika svega , no takvi nisu za ovog vremena . Ostavimo forum sportskim komentarima , dobro ponekad radi pritiska spomenuti , ali ispirati mozak mrznjom prema SDA dosta brate . Recite za koga navijate pojedinacno SDP ,NiP ,NS ..., mislim da cemo uskoro to moci citati iz komentara pojedinaca . Ja cu glasati za nezavisnog , ma ko to bio , nek se uhljebi :rol: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 jun 2020, 18:01

Tacno se vidi kako su neki politicki obojeni i bitnije im to nego FKS. Nazalost ko je pokrenuo da navijace fks stavi u politicke kampanje nije dobro to odradio. Mislim da ce upravi sad biti najteze da ovo izbalansira kako treba. Ja prvi cu napadati da nam daju Koševo al ne da nekog unistim nego da FKS dobije Koševo, sad kad je moguće da dobijemo Koševo isti ti koji su bili najveci zagovornici borbe za kosevo su sad u fazonu i ne treba nam kosevo. razmišljajte svojim glavama i ne dopustajte da nam u klub i navijace udje politica, ako se to desi gotovi smo. Nasa stranka je FKS. Hebe mi se i za ajandjica i sve druge.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 jun 2020, 18:03

@Di Marija..
Što te naruži samozdravlje.. :kafa:

Moraš se dotaći politike, to je neminovno, jer raja ne može drugačije skontati.

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 22 jun 2020, 18:04

Kupili smo stadion

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 jun 2020, 18:06

bordobijeli je napisao/la:
22 jun 2020, 18:01
Tacno se vidi kako su neki politicki obojeni i bitnije im to nego FKS. Nazalost ko je pokrenuo da navijace fks stavi u politicke kampanje nije dobro to odradio. Mislim da ce upravi sad biti najteze da ovo izbalansira kako treba. Ja prvi cu napadati da nam daju Koševo al ne da nekog unistim nego da FKS dobije Koševo, sad kad je moguće da dobijemo Koševo isti ti koji su bili najveci zagovornici borbe za kosevo su sad u fazonu i ne treba nam kosevo. razmišljajte svojim glavama i ne dopustajte da nam u klub i navijace udje politica, ako se to desi gotovi smo. Nasa stranka je FKS. Hebe mi se i za ajandjica i sve druge.
Pa kako mislis da dobijes bilo sta bez politike?
5 godina ti stoji kamp jer politika ku.rcem ne mrda da dozvoli nastavak gradnje kampa. Cak je pokusano da se ugovor o koncesiji ponisti.
Kako mislis onda bez politike da dobijes valjan zakon o sportu da vlasnik moze normalno da radi?
Kako mislis bez politike da dobijes povoljniji porez na plate jer trenutno imamo vjerovatno najveci porez na plate u svijetu fudbala.
Kako mislis bez politkke da dobijes i jednu dozvolu za gradnju stadiona bilo to kosevo ili druga lokacija?

I usput, zna se ko nas jase za sve ovo vec 30 godina. Zeleni termiti koji se pokusavaju uvuci u sve da sebi uzmu pare a ako mogu uz to da te i zaj.ebu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 22 jun 2020, 18:08

TheIvicnjak je napisao/la:
22 jun 2020, 18:04
Kupili smo stadion
Ja čekam na fejsu kad bude ne ko ono za Hajrovića nisam spavao cjelu noć :kafa:
FKS

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 jun 2020, 18:12

Hajmo cjeli stadioooooon!!!! :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 jun 2020, 18:13

AlfredNobel je napisao/la:
22 jun 2020, 18:03
@Di Marija..
Što te naruži samozdravlje.. :kafa:

Moraš se dotaći politike, to je neminovno, jer raja ne može drugačije skontati.

Jarane @MrSarkazam :njanjanja: , ok je dotaci se politike i reci (ne znam sta je vojno lice ili ing. strojarstva) Ajnadzicu daj nam Kosevo , nije Ti babovina , nase je narodno . Jesmo li vrsili pritisak na druge(Markovic , ne sjecam se). Hajd mi reci ko ce dovesti u red Kosevo (ne retoricki urediti) , evo odmah cemo za njega glasa i Ti i ja (Ops. N.G.), nek nam sredi Otoku . Brat je @Angelo nece puno zamjeriti . Haj vozdra
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 22 jun 2020, 18:17

Treba javiti jaranu@ado-hz, da prati avione, ako bude kakav iz Vijetnama, onda smo kupili stadion... :mrgreen:

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 22 jun 2020, 18:17

Kriviti ikakvu stranku / partiju a ne kriviti narod koji je fanatično podrži glasanjem svake godine amnestiranje je čovjekove odgovornosti. Narod je rulja.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 22 jun 2020, 18:19

Puna podrska Upravi, davno smo mi svoje zslove postavili Opstini i keru Ajnadzicu, nije ovo od jucer zna on dobro sta je Nam spreman uradit s Koseva, nikad ne treba pristat na ove njihove pijacarske ponude, samo cisto i konkretno definisat uslove!
Ker Ajnadzic je svakako bivsi, dao ili ne stadion FKS !
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Disperadun
Kontakt:

Post Postao/la Disperadun » 22 jun 2020, 18:20

Mali offtopic na ovo o čemu se trenutno priča
.Jel Ono za Hasselbainka bila patka ili je stvarno bilo kontakta?
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 22 jun 2020, 18:21

Daj nek neko šapne Hadziji da Maneva dovede. Stopercina.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 jun 2020, 18:33

Disperadun je napisao/la:
22 jun 2020, 18:20
Mali offtopic na ovo o čemu se trenutno priča
.Jel Ono za Hasselbainka bila patka ili je stvarno bilo kontakta?
Bilo je i bit ce.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 22 jun 2020, 18:35

Koji ce nam dzavo stranac da sjedi na klupi ne kontam? Presicali smo mi maneve i slicne kad su stranci u pitanju. Tako da ako bude stranac ocekuj kapitalce a ne solidne igrace. Cisto sumnjam da smo mu sta ponudili...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 jun 2020, 18:37

Beli98 je napisao/la:
22 jun 2020, 18:21
Daj nek neko šapne Hadziji da Maneva dovede. Stopercina.
Popunjeni smo ebemu, trubimo o tome. Nema mjesta, tu su Šerbečić i Miličević, uz to dosta bi koštao, a još stranac. Dobar igrač, ali smo dobro popunjeni.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], HordasFks, Hrasno15, zagorski i 64 gosta.