Ko je ikad, bilo gdje, to izjavio ili tražio?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pod ovim uslovima koje nude, jedino ga vi mozete i uzeti. Znaci ko je lud. Pa j.bo te, znaci dovedes stadion do nekog savrsenstva i onda ga daju nekome drugom. Pa nije niko vesla siso.svrakino1921 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 17:16Ovo za marku uzet Haseta
To treba Zeljo uzet
Uz Albu da odrzava teren
I jedna donacija Uefe za pokrit zapad Haseta
Milina
Onda nam ne treba trening centar

-
- Kontakt:
Beduin je napisao/la: ↑22 jun 2020, 17:13Daleko od toga da Manev nije dobar igrac za nase lige. Ali koliko ga se hvali kao da je dosao iz Lige petice. Zasto u Vardaru nije ostao, a liga im je ko **** poput nase?
Eto Serbecica se spominje kao TOP TOP stopera, pa sta napravi na ekskurziji u Norveskoj, a talentovan je igrac? Kali se u Sarajevu i mozda ga vrate nekad nazad pa odatle ode opet dalje... kao i Ordagic kad ode u Brann, ponajbolji igrac lige pa grijac klupe u Norveskoj.
Nasa liga je kur4ina obicna, zato su nam kriteriji nikakvi i sve nam je woow.
I niko ne kaze da nam nije liga kurcina, nigdje ni u jednom postu.
Manev je igrom slucaja ostao bez kluba, Vardar bio u finansijskim problemima(i sad je) i jbg vjerovatno nikad u ovu vukojebinu ne bi dosao da nije bila specificna situacija.
Serbecica su vratili zbog jake konkurencije, sto je i normalno u svim klubovima svijeta, nije world class da se moze trpit greska ali niko ne kaze da se nece razvit u dobrog stopera.
Ordagic zadnje 2 po 90 minuta, lik desetku nosi u Brannu a ovom grijac klupe

Dalje, mozda je od mene bezveze ulazit u raspravu s likom koji je digao ruke od svog kluba, vjerovatno jeste
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- svrakino1921
- Kontakt:
Stadion je savrsen vec sadfks74 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 17:25Pod ovim uslovima koje nude, jedino ga vi mozete i uzeti. Znaci ko je lud. Pa j.bo te, znaci dovedes stadion do nekog savrsenstva i onda ga daju nekome drugom. Pa nije niko vesla siso.svrakino1921 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 17:16Ovo za marku uzet Haseta
To treba Zeljo uzet
Uz Albu da odrzava teren
I jedna donacija Uefe za pokrit zapad Haseta
Milina
Onda nam ne treba trening centar![]()
Stadion je uvjek bio vas
Uzmite ga za marku
Ne vrijedi ulagati ni marke, lavor je rupa bez dna

Bolje vam je ganjati kakvu zemlju da kupite, da imate svoju nekretninu i napraviti novi stadion dok imate te amidze azijate, dok nisu digli ruke od vas.
Ima parcela za stadiona i parkinga- butmir, stup, betanija iznad lavora itd.
- svrakino1921
- Kontakt:
Jel sutra sjednica IO NSBIH da se pripremim za urnisanje po arkanovim kujama Begicu, Dzemidzicu, Pilavu, Begagicu, Sarajcicu itd?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Beduin
- Kontakt:
Vidi se koliko pratis ino fudbal. Djecko dragi, uhvati se ti masinice za motanje cigara i ne odvajaj se od one stokrlice i stolica pokraj starog mosta.killafrommanilla je napisao/la: ↑22 jun 2020, 17:27Beduin je napisao/la: ↑22 jun 2020, 17:13Daleko od toga da Manev nije dobar igrac za nase lige. Ali koliko ga se hvali kao da je dosao iz Lige petice. Zasto u Vardaru nije ostao, a liga im je ko **** poput nase?
Eto Serbecica se spominje kao TOP TOP stopera, pa sta napravi na ekskurziji u Norveskoj, a talentovan je igrac? Kali se u Sarajevu i mozda ga vrate nekad nazad pa odatle ode opet dalje... kao i Ordagic kad ode u Brann, ponajbolji igrac lige pa grijac klupe u Norveskoj.
Nasa liga je kur4ina obicna, zato su nam kriteriji nikakvi i sve nam je woow.
I niko ne kaze da nam nije liga kurcina, nigdje ni u jednom postu.
Manev je igrom slucaja ostao bez kluba, Vardar bio u finansijskim problemima(i sad je) i jbg vjerovatno nikad u ovu vukojebinu ne bi dosao da nije bila specificna situacija.
Serbecica su vratili zbog jake konkurencije, sto je i normalno u svim klubovima svijeta, nije world class da se moze trpit greska ali niko ne kaze da se nece razvit u dobrog stopera.
Ordagic zadnje 2 po 90 minuta, lik desetku nosi u Brannu a ovom grijac klupeimao je i onu neku povredu koja ga je malo udaljila od terena.
Dalje, mozda je od mene bezveze ulazit u raspravu s likom koji je digao ruke od svog kluba, vjerovatno jeste
Cuj Beduin digao ruke od svog kluba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Niko da napiše da je mali Salko Nargalić unuk Seje Brajlovića, najpoznatije satare VIP loža u Evropi, a možda je i jedina satara ikad viđena na sličnim mjestima.
Čudi me da je i do sada izdržao da mu unuk igra za najvećeg rivala, ovako će možda i džaba igrati, nije tako davno dedo i premije dijelio, može i unuka finansirati...
Čudi me da je i do sada izdržao da mu unuk igra za najvećeg rivala, ovako će možda i džaba igrati, nije tako davno dedo i premije dijelio, može i unuka finansirati...
Kakva emocija drug, s tim se treba rastat kad je ovako nešta u pitanju. Za Koševom mogu plakat jedino ove Sarajlije što im je grad od Baščaršije do Marindvora.LjoZee je napisao/la: ↑22 jun 2020, 17:05Ako se ima volja samo praviti ispocetka. Ti dok renoviras Kosevo da izgleda koliko-toliko pristojno i lijepo mozes napraviti pristojan stadion od 10-15k. Sta ce ti onoliki stadion kad mozda jednom ili nijednom godisnje je haman ispunjen. Jos ona atletska staza...
Razumijem ja i emocije i simboliku neku, ali sve se to prebrodi kad krocis na nesto novo.
Ja vjerujem da bi davno započela izgradnja da nije vlasti koje opstrujišu sve u državi. Dok se svako ugradi po malo, zemljište na neatraktivnoj lokaciji bi došlo 15ak miliona, i to bez građevinskih dozvola i ostale papirologije.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Tako volim ss.ba kad ste azurni, ja pitam vi odmah članak.
Sutra prosirenje lige od 14 sati cestitajte poslije.
Sutra prosirenje lige od 14 sati cestitajte poslije.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Ma da, bilo bi tesko u pocetku, ali nekad se mora presijeci da je nesto drugo puno bolja opcija.skoroalen je napisao/la: ↑22 jun 2020, 18:33Kakva emocija drug, s tim se treba rastat kad je ovako nešta u pitanju. Za Koševom mogu plakat jedino ove Sarajlije što im je grad od Baščaršije do Marindvora.
Ja vjerujem da bi davno započela izgradnja da nije vlasti koje opstrujišu sve u državi. Dok se svako ugradi po malo, zemljište na neatraktivnoj lokaciji bi došlo 15ak miliona, i to bez građevinskih dozvola i ostale papirologije.
Papirologija jeste problem u ovoj drzavi samo da sam na mjestu vase Uprave ja bih to polako jedno po jedno. Prvo zemljiste pa sve redom. Nek traje i nekoliko godina, moze se strpiti kad vec je ovoliko se moglo trpiti sve. Meni licno stadion Kosevo je rupa bez dna u koju moras bas, bas uloziti. Bolje onda te pare daj negdje drugo i nema te ko zaebavati tj. opstine, pm.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pa realno ne postoji zemljiste u Sarajevu, tj. u ove cetri opstine, na kojem se moze napraviti stadion, a da je cijena ispod 15 milionaskoroalen je napisao/la: ↑22 jun 2020, 18:33Kakva emocija drug, s tim se treba rastat kad je ovako nešta u pitanju. Za Koševom mogu plakat jedino ove Sarajlije što im je grad od Baščaršije do Marindvora.LjoZee je napisao/la: ↑22 jun 2020, 17:05Ako se ima volja samo praviti ispocetka. Ti dok renoviras Kosevo da izgleda koliko-toliko pristojno i lijepo mozes napraviti pristojan stadion od 10-15k. Sta ce ti onoliki stadion kad mozda jednom ili nijednom godisnje je haman ispunjen. Jos ona atletska staza...
Razumijem ja i emocije i simboliku neku, ali sve se to prebrodi kad krocis na nesto novo.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
I majku i maticu.Fighter1926 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 13:49Zbog ovakvih kao oni nikad nece biti i uvijek ce se tezeti ka otcjepljenju dragoj matici! <3
7 1 2 1 0
-
- Kontakt:
Znam to, al postoji u Butmiru, samo je mnogim našim navijačima ispod časti da klub igra utakmice u Butmiru. A kakva je vlast, i dole bi uzeli 15 miliona samo za zemljište. Još dok izganjaš dozvole...irfo je napisao/la: ↑22 jun 2020, 18:46Pa realno ne postoji zemljiste u Sarajevu, tj. u ove cetri opstine, na kojem se moze napraviti stadion, a da je cijena ispod 15 milionaskoroalen je napisao/la: ↑22 jun 2020, 18:33Kakva emocija drug, s tim se treba rastat kad je ovako nešta u pitanju. Za Koševom mogu plakat jedino ove Sarajlije što im je grad od Baščaršije do Marindvora.LjoZee je napisao/la: ↑22 jun 2020, 17:05Ako se ima volja samo praviti ispocetka. Ti dok renoviras Kosevo da izgleda koliko-toliko pristojno i lijepo mozes napraviti pristojan stadion od 10-15k. Sta ce ti onoliki stadion kad mozda jednom ili nijednom godisnje je haman ispunjen. Jos ona atletska staza...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
To poeto, jesi to vjezb'o s Miletom pod satoromFighter1926 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 18:52Poljubis u k,u,r,c,e,v,u, glavicustb je napisao/la: ↑22 jun 2020, 18:50I majku i maticu.Fighter1926 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 13:49
Zbog ovakvih kao oni nikad nece biti i uvijek ce se tezeti ka otcjepljenju dragoj matici! <3![]()
7 1 2 1 0
Pa prvi sam ja. I jeste mi ispod casti da klub Sarajevo igra na teritoriji van grada Sarajeva. Ilidza nije teritorijalno Grad Sarajevo i tu se prica zavrsava.
7 1 2 1 0
Pa dobro, klub je tu 70 godina, i vecina navijaca iz Centra i Starog grada, a takvima je Ilidza ko da ides u Mostar, tako da me ne cudi to razmisljanje. Posebno onaj dio Kosevo, Bjelave, Jezero itd.skoroalen je napisao/la: ↑22 jun 2020, 18:53Znam to, al postoji u Butmiru, samo je mnogim našim navijačima ispod časti da klub igra utakmice u Butmiru. A kakva je vlast, i dole bi uzeli 15 miliona samo za zemljište. Još dok izganjaš dozvole...irfo je napisao/la: ↑22 jun 2020, 18:46Pa realno ne postoji zemljiste u Sarajevu, tj. u ove cetri opstine, na kojem se moze napraviti stadion, a da je cijena ispod 15 milionaskoroalen je napisao/la: ↑22 jun 2020, 18:33
Kakva emocija drug, s tim se treba rastat kad je ovako nešta u pitanju. Za Koševom mogu plakat jedino ove Sarajlije što im je grad od Baščaršije do Marindvora.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dogovorili smo se mi za 6 miliona maraka zemljiste u Butmiru,samo sto nismo izganjali dozvole za izgradnju,pa je to sad za sad zaustavljeno
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.