Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Fighter1926
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Fighter1926 » 22 jun 2020, 19:02

stb je napisao/la:
22 jun 2020, 18:54
Fighter1926 je napisao/la:
22 jun 2020, 18:52
stb je napisao/la:
22 jun 2020, 18:50

I majku i maticu.
Poljubis u k,u,r,c,e,v,u, glavicu ;)
To poeto, jesi to vjezb'o s Miletom pod satorom
Aha, kada su bile specijalne zelje i pozdravi za Bakira i tatu mu! ;)
Zadnja izmjena: Fighter1926, dana/u 22 jun 2020, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
U zivotu je vazno biti BORAC!!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 jun 2020, 19:04

Problem Butmira je daljina za nekog iz Centra, SG i to. Stvarno je podaleko tim ljudima pogotovo kad uhvati vrijeme tekme kad je bas ona guzva standardna.
Ali ispod casti da je bas i ne znam ...
Mislim ne ides u Visoko jbt pa da kazes prebacili u drugi kanton.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jun 2020, 19:04

stb je napisao/la:
22 jun 2020, 19:00
skoroalen je napisao/la:
22 jun 2020, 18:33
Znam to, al postoji u Butmiru, samo je mnogim našim navijačima ispod časti da klub igra utakmice u Butmiru. A kakva je vlast, i dole bi uzeli 15 miliona samo za zemljište. Još dok izganjaš dozvole...
Pa prvi sam ja. I jeste mi ispod casti da klub Sarajevo igra na teritoriji van grada Sarajeva. Ilidza nije teritorijalno Grad Sarajevo i tu se prica zavrsava.
Klub neće igrati utakmice van grada Sarajeva.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 22 jun 2020, 19:05

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
22 jun 2020, 19:02
Dogovorili smo se mi za 6 miliona maraka zemljiste u Butmiru,samo sto nismo izganjali dozvole za izgradnju,pa je to sad za sad zaustavljeno
Ja kolko znam ono sto ste vi dogovorili je otpalo jer je to poljoprivredno zemljiste koje se ne smije koristiti za te svrhe i nije predvidjeno regulacionim planom.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 jun 2020, 19:08

irfo je napisao/la:
22 jun 2020, 19:05
22 jun 2020, 19:02
Dogovorili smo se mi za 6 miliona maraka zemljiste u Butmiru,samo sto nismo izganjali dozvole za izgradnju,pa je to sad za sad zaustavljeno
Ja kolko znam ono sto ste vi dogovorili je otpalo jer je to poljoprivredno zemljiste koje se ne smije koristiti za te svrhe i nije predvidjeno regulacionim planom.
Moguce,iskreno nisam ni pitao koji je razlog sto je to zaustavljeno..Ma nama da hoce dati u vlasnistvo kosevo i pratece objekte,ulozio bi Nam dosta para..I sam je rekao da mu je to jedan od ciljeva
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 22 jun 2020, 19:28

Salu na stranu, bilo bi lijepo da i vi poslije 70 godina postojanja osjetite kako je biti svoj na svome. Admir je vec opisao kako to obicno biva, koristenje, pa zakup pa koncesija i na kraju vlasnistvo.

Druga je stvar isplati li se raditi kosevo. Odgovor na to ce samo donijeti detaljna analiza. Moze li taj stadion, i da ulozis 15 miliona, dobiti sva odobrenja uefe (ima nesto da svakoj tribini mora biti izgradjen prilaz - ne znam kako je to moguce lada je lavor ukopan u zemlju)

Smijesno mi je malo da klub u privatnom vlasnistvu ovoliko vuce za rukav vlasti, koliko vec godina. Kad se toliko kurcis, kurci se do kraja. Al eto..
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 jun 2020, 19:33

kerimatomic1921 je napisao/la:
22 jun 2020, 19:28
Salu na stranu, bilo bi lijepo da i vi poslije 70 godina postojanja osjetite kako je biti svoj na svome. Admir je vec opisao kako to obicno biva, koristenje, pa zakup pa koncesija i na kraju vlasnistvo.

Druga je stvar isplati li se raditi kosevo. Odgovor na to ce samo donijeti detaljna analiza. Moze li taj stadion, i da ulozis 15 miliona, dobiti sva odobrenja uefe (ima nesto da svakoj tribini mora biti izgradjen prilaz - ne znam kako je to moguce lada je lavor ukopan u zemlju)

Smijesno mi je malo da klub u privatnom vlasnistvu ovoliko vuce za rukav vlasti, koliko vec godina. Kad se toliko kurcis, kurci se do kraja. Al eto..
Ako nam dodijele kosevo,1/1 u vlasnistvo,Nam ce uloziti ogromnu cifru u rekonstrukciju.Jer nisu pare problem,snasli bi se mi(malo Tan,malo Nam,sponzori i navijaci),samo je drzava khurcina obicna

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 jun 2020, 19:47

22 jun 2020, 19:33

Ako nam dodijele kosevo,1/1 u vlasnistvo,Nam ce uloziti ogromnu cifru u rekonstrukciju.Jer nisu pare problem,snasli bi se mi(malo Tan,malo Nam,sponzori i navijaci),samo je drzava khurcina obicna
Kako misliš da dodijele 1/1 kosevo ?
Pa nije olimpijski stadion Ajnadziceva babovina pa da on to dijeli šakom i kapom, taman se prezivao Ferhatovic a ne Ajnadzic.

Ova lafo ponuda sad je jeftina fora, na koji skuplja glasove pred izbore ako se ko primi. On je samo nacelnik, to je 4 godine ili 8, nije trajno, ode dalje, dolazi drugi na njegovo mjesto itd. Al ne može poklanjati nešto što nije njegovo.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 jun 2020, 19:49

let3 je napisao/la:
22 jun 2020, 19:47
22 jun 2020, 19:33

Kako misliš da dodijele 1/1 kosevo ?
Pa nije olimpijski stadion Ajnadziceva babovina pa da on to dijeli šakom i kapom, taman se prezivao Ferhatovic a ne Ajnadzic.

Ova lafo ponuda sad je jeftina fora, na koji skuplja glasove pred izbore ako se ko primi. On je samo nacelnik, to je 4 godine ili 8, nije trajno, ode dalje, dolazi drugi na njegovo mjesto itd. Al ne može poklanjati nešto što nije njegovo.
Moze se sve da hoce,ali ko sto kazes to je jeftina fora..Odo se ja zabaviti potencijalnim poojacanjima osjedit cu od politike

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 22 jun 2020, 19:53

Uzmi te ga komsije

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 22 jun 2020, 19:53

I Bush pocne rat pa i druge glave posle vode njegov rat. Moze se kad se hoce. Samo sto je on ovdje nakon malog pritiska nase uprave klasicno opro sebe i za neznalice prebacio odgovornost i krivnju na nas. ( opcepoznato da za takve glasaju IQ nedovoljni )
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 jun 2020, 20:04

feniksptica je napisao/la:
22 jun 2020, 19:53
I Bush pocne rat pa i druge glave posle vode njegov rat. Moze se kad se hoce. Samo sto je on ovdje nakon malog pritiska nase uprave klasicno opro sebe i za neznalice prebacio odgovornost i krivnju na nas. ( opcepoznato da za takve glasaju IQ nedovoljni )
Imaš neku zemlju, koja je zapuštena, niko ne obilazi, ne obrađuje. Ti ništa ne ulažeš u nju. I ponudiš nekom liku da ti to obrađuje i održava, daš mu marku za usluge :mrgreen: ali poenta je da je ta zemlja tvoje vlasništo, dok ne nađeš nekoga kome ces prodati :mrgreen: e to ti je to.

Skontali i oni vaši iz uprave Ajnadziceve seoske fore, pa mu onako odgovorili :thumbup:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 22 jun 2020, 20:11

Ko je uopste vlasnik Koseva? Sumnjam da opcina moze prodati ili "pokloniti" stadion bez pitanja kantona.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 22 jun 2020, 20:16

Kakav kvalitetan Ustaša ovaj Ustanik ŠB...po stoti put me uvjeri zašto ne volim ni Dodika,SNSD,ni ove njegove ustaške partnere,Čovića i kompaniju...čuj,ono se raduje što raste broj zaraženih u RS,zato što njegov..seoski klub ostade bez Evrooe..ma mrs!!!.i zašto se zalažem za jedan stogodišnji sporazum između Srba i Bošnjaka....hiljadu zajedničkih vrijednosti sa njima djelim,od antifašizma ,pa nadalje..sa njim nijednu....da se nađe neko pametan i shvati da živimo Bošnjaci i mi skupa hiljadu godina ,i ovdje,i u Srbiji i u Crnoj Gori...da taj Bošnjak kaže da je malo više izgubio obraz kroz 500 godina Osmanlija,i u WW2...a ja ga izgubio u zadnjem ratu........Ali siguran sam da za svog života to neću doživjet....ali mogu mu bar poručiti da puši ****..on i ovaj Mancini su mi najmrži na forumu,iako je ovaj drugi Bošnjak...al je bolestan ..banujte,al morao sam reć

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 jun 2020, 20:20

Eki bošniaci izgubili obraz kroz 500 godina Osmanlija :rol: :rol: ovaj nije sav svoj :rol:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 22 jun 2020, 20:22

avenija je napisao/la:
22 jun 2020, 18:38
Tako volim ss.ba kad ste azurni, ja pitam vi odmah članak.

Sutra prosirenje lige od 14 sati cestitajte poslije.
Hajd hairli
Pa sljedece godine i sljedecih godina pametnije
Nemojte vise ovako
Budite pametni
:bih: :bih:

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 22 jun 2020, 20:40

svrakino1921 je napisao/la:
22 jun 2020, 20:22
avenija je napisao/la:

Hajd hairli
Nemojte vise ovako
Budite pametni
Samo ne znam kakve veze prosirenje lige ima sa celikom?
I ako je produze celik nece igrati u njoj zbog licence.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 22 jun 2020, 20:44

TheIvicnjak je napisao/la:
22 jun 2020, 20:40
svrakino1921 je napisao/la:
22 jun 2020, 20:22
avenija je napisao/la:

Hajd hairli
Nemojte vise ovako
Budite pametni
Samo ne znam kakve veze prosirenje lige ima sa celikom?
I ako je produze celik nece igrati u njoj zbog licence.
Grad Zenica ce izdvojit 3 miliona maraka za te namjene

Kako unuk
:D
:bih:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 jun 2020, 20:46

Pa jbg plakace jace, manje ce pisat :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 22 jun 2020, 20:49

Schlager je napisao/la:
22 jun 2020, 20:16
Kakav kvalitetan Ustaša ovaj Ustanik ŠB...po stoti put me uvjeri zašto ne volim ni Dodika,SNSD,ni ove njegove ustaške partnere,Čovića i kompaniju...čuj,ono se raduje što raste broj zaraženih u RS,zato što njegov..seoski klub ostade bez Evrooe..ma mrs!!!.i zašto se zalažem za jedan stogodišnji sporazum između Srba i Bošnjaka....hiljadu zajedničkih vrijednosti sa njima djelim,od antifašizma ,pa nadalje..sa njim nijednu....da se nađe neko pametan i shvati da živimo Bošnjaci i mi skupa hiljadu godina ,i ovdje,i u Srbiji i u Crnoj Gori...da taj Bošnjak kaže da je malo više izgubio obraz kroz 500 godina Osmanlija,i u WW2...a ja ga izgubio u zadnjem ratu........Ali siguran sam da za svog života to neću doživjet....ali mogu mu bar poručiti da puši ****..on i ovaj Mancini su mi najmrži na forumu,iako je ovaj drugi Bošnjak...al je bolestan ..banujte,al morao sam reć

Neće vam halalit iz listiće budi siguran , tražit će osvetu kroz par sezona :)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.