Aha, kada su bile specijalne zelje i pozdravi za Bakira i tatu mu!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Aha, kada su bile specijalne zelje i pozdravi za Bakira i tatu mu!
Klub neće igrati utakmice van grada Sarajeva.
Ja kolko znam ono sto ste vi dogovorili je otpalo jer je to poljoprivredno zemljiste koje se ne smije koristiti za te svrhe i nije predvidjeno regulacionim planom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2020, 19:02Dogovorili smo se mi za 6 miliona maraka zemljiste u Butmiru,samo sto nismo izganjali dozvole za izgradnju,pa je to sad za sad zaustavljeno
Moguce,iskreno nisam ni pitao koji je razlog sto je to zaustavljeno..Ma nama da hoce dati u vlasnistvo kosevo i pratece objekte,ulozio bi Nam dosta para..I sam je rekao da mu je to jedan od ciljevairfo je napisao/la: ↑22 jun 2020, 19:05Ja kolko znam ono sto ste vi dogovorili je otpalo jer je to poljoprivredno zemljiste koje se ne smije koristiti za te svrhe i nije predvidjeno regulacionim planom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2020, 19:02Dogovorili smo se mi za 6 miliona maraka zemljiste u Butmiru,samo sto nismo izganjali dozvole za izgradnju,pa je to sad za sad zaustavljeno
Ako nam dodijele kosevo,1/1 u vlasnistvo,Nam ce uloziti ogromnu cifru u rekonstrukciju.Jer nisu pare problem,snasli bi se mi(malo Tan,malo Nam,sponzori i navijaci),samo je drzava khurcina obicnakerimatomic1921 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 19:28Salu na stranu, bilo bi lijepo da i vi poslije 70 godina postojanja osjetite kako je biti svoj na svome. Admir je vec opisao kako to obicno biva, koristenje, pa zakup pa koncesija i na kraju vlasnistvo.
Druga je stvar isplati li se raditi kosevo. Odgovor na to ce samo donijeti detaljna analiza. Moze li taj stadion, i da ulozis 15 miliona, dobiti sva odobrenja uefe (ima nesto da svakoj tribini mora biti izgradjen prilaz - ne znam kako je to moguce lada je lavor ukopan u zemlju)
Smijesno mi je malo da klub u privatnom vlasnistvu ovoliko vuce za rukav vlasti, koliko vec godina. Kad se toliko kurcis, kurci se do kraja. Al eto..
Kako misliš da dodijele 1/1 kosevo ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2020, 19:33Ako nam dodijele kosevo,1/1 u vlasnistvo,Nam ce uloziti ogromnu cifru u rekonstrukciju.Jer nisu pare problem,snasli bi se mi(malo Tan,malo Nam,sponzori i navijaci),samo je drzava khurcina obicnakerimatomic1921 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 19:28Salu na stranu, bilo bi lijepo da i vi poslije 70 godina postojanja osjetite kako je biti svoj na svome. Admir je vec opisao kako to obicno biva, koristenje, pa zakup pa koncesija i na kraju vlasnistvo.
Druga je stvar isplati li se raditi kosevo. Odgovor na to ce samo donijeti detaljna analiza. Moze li taj stadion, i da ulozis 15 miliona, dobiti sva odobrenja uefe (ima nesto da svakoj tribini mora biti izgradjen prilaz - ne znam kako je to moguce lada je lavor ukopan u zemlju)
Smijesno mi je malo da klub u privatnom vlasnistvu ovoliko vuce za rukav vlasti, koliko vec godina. Kad se toliko kurcis, kurci se do kraja. Al eto..
Moze se sve da hoce,ali ko sto kazes to je jeftina fora..Odo se ja zabaviti potencijalnim poojacanjima osjedit cu od politikelet3 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 19:47Kako misliš da dodijele 1/1 kosevo ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2020, 19:33Ako nam dodijele kosevo,1/1 u vlasnistvo,Nam ce uloziti ogromnu cifru u rekonstrukciju.Jer nisu pare problem,snasli bi se mi(malo Tan,malo Nam,sponzori i navijaci),samo je drzava khurcina obicnakerimatomic1921 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 19:28Salu na stranu, bilo bi lijepo da i vi poslije 70 godina postojanja osjetite kako je biti svoj na svome. Admir je vec opisao kako to obicno biva, koristenje, pa zakup pa koncesija i na kraju vlasnistvo.
Pa nije olimpijski stadion Ajnadziceva babovina pa da on to dijeli šakom i kapom, taman se prezivao Ferhatovic a ne Ajnadzic.
Ova lafo ponuda sad je jeftina fora, na koji skuplja glasove pred izbore ako se ko primi. On je samo nacelnik, to je 4 godine ili 8, nije trajno, ode dalje, dolazi drugi na njegovo mjesto itd. Al ne može poklanjati nešto što nije njegovo.
Imaš neku zemlju, koja je zapuštena, niko ne obilazi, ne obrađuje. Ti ništa ne ulažeš u nju. I ponudiš nekom liku da ti to obrađuje i održava, daš mu marku za uslugefeniksptica je napisao/la: ↑22 jun 2020, 19:53I Bush pocne rat pa i druge glave posle vode njegov rat. Moze se kad se hoce. Samo sto je on ovdje nakon malog pritiska nase uprave klasicno opro sebe i za neznalice prebacio odgovornost i krivnju na nas. ( opcepoznato da za takve glasaju IQ nedovoljni )
Samo ne znam kakve veze prosirenje lige ima sa celikom?svrakino1921 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:22Hajd hairli
Pa sljedece godine i sljedecih godina pametnije
Nemojte vise ovako
Budite pametni
![]()
![]()
Grad Zenica ce izdvojit 3 miliona maraka za te namjeneTheIvicnjak je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:40Samo ne znam kakve veze prosirenje lige ima sa celikom?svrakino1921 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:22Hajd hairli
Pa sljedece godine i sljedecih godina pametnije
Nemojte vise ovako
Budite pametni
![]()
![]()
I ako je produze celik nece igrati u njoj zbog licence.
Schlager je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:16Kakav kvalitetan Ustaša ovaj Ustanik ŠB...po stoti put me uvjeri zašto ne volim ni Dodika,SNSD,ni ove njegove ustaške partnere,Čovića i kompaniju...čuj,ono se raduje što raste broj zaraženih u RS,zato što njegov..seoski klub ostade bez Evrooe..ma mrs!!!.i zašto se zalažem za jedan stogodišnji sporazum između Srba i Bošnjaka....hiljadu zajedničkih vrijednosti sa njima djelim,od antifašizma ,pa nadalje..sa njim nijednu....da se nađe neko pametan i shvati da živimo Bošnjaci i mi skupa hiljadu godina ,i ovdje,i u Srbiji i u Crnoj Gori...da taj Bošnjak kaže da je malo više izgubio obraz kroz 500 godina Osmanlija,i u WW2...a ja ga izgubio u zadnjem ratu........Ali siguran sam da za svog života to neću doživjet....ali mogu mu bar poručiti da puši ****..on i ovaj Mancini su mi najmrži na forumu,iako je ovaj drugi Bošnjak...al je bolestan ..banujte,al morao sam reć
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.