Ti mi ne ideš na živce,iako me vrijeđaš..ljut si (s pravom),zašto se prvenstvo nije nastavilo..da se nastavilo,.malo si mogao izgubiti,,teško da bi baš ostao bez Evrope u oba takmičenjsa...dobro si se soremio,fino započeo proljeće,bez pola tima me izdominirao u BL u Kupu....a mnogo si mogao dobiti u oba takmičenja...ljut si na Vicu,Šeranića...i ja bih na tvom mjestu...ali ova hinja iz ŠB,što se ulizuje vama ovdje i pljuje po RS, i poziva na neki BH patriotizam,iako je gori od mene sto puta,raduje se svakom porastu zaraženih.....za takve molim Boga da ih drži dalje od mene
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nisam bio na forumu desetak dana..izgleda da su ukinuli lajkovanje postova..da nisu,dobio bi moj lajkHeraklitMracni je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:49Schlager je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:16Kakav kvalitetan Ustaša ovaj Ustanik ŠB...po stoti put me uvjeri zašto ne volim ni Dodika,SNSD,ni ove njegove ustaške partnere,Čovića i kompaniju...čuj,ono se raduje što raste broj zaraženih u RS,zato što njegov..seoski klub ostade bez Evrooe..ma mrs!!!.i zašto se zalažem za jedan stogodišnji sporazum između Srba i Bošnjaka....hiljadu zajedničkih vrijednosti sa njima djelim,od antifašizma ,pa nadalje..sa njim nijednu....da se nađe neko pametan i shvati da živimo Bošnjaci i mi skupa hiljadu godina ,i ovdje,i u Srbiji i u Crnoj Gori...da taj Bošnjak kaže da je malo više izgubio obraz kroz 500 godina Osmanlija,i u WW2...a ja ga izgubio u zadnjem ratu........Ali siguran sam da za svog života to neću doživjet....ali mogu mu bar poručiti da puši ****..on i ovaj Mancini su mi najmrži na forumu,iako je ovaj drugi Bošnjak...al je bolestan ..banujte,al morao sam reć
Neće vam halalit iz listiće budi siguran , tražit će osvetu kroz par sezona![]()

Nakon 20 godina se možeš ****.let3 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:04Imaš neku zemlju, koja je zapuštena, niko ne obilazi, ne obrađuje. Ti ništa ne ulažeš u nju. I ponudiš nekom liku da ti to obrađuje i održava, daš mu marku za uslugefeniksptica je napisao/la: ↑22 jun 2020, 19:53I Bush pocne rat pa i druge glave posle vode njegov rat. Moze se kad se hoce. Samo sto je on ovdje nakon malog pritiska nase uprave klasicno opro sebe i za neznalice prebacio odgovornost i krivnju na nas. ( opcepoznato da za takve glasaju IQ nedovoljni )ali poenta je da je ta zemlja tvoje vlasništo, dok ne nađeš nekoga kome ces prodati
e to ti je to.
Skontali i oni vaši iz uprave Ajnadziceve seoske fore, pa mu onako odgovorili![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ne vrijedjam te.Schlager je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:50Ti mi ne ideš na živce,iako me vrijeđaš..ljut si (s pravom),zašto se prvenstvo nije nastavilo..da se nastavilo,.malo si mogao izgubiti,,teško da bi baš ostao bez Evrope u oba takmičenjsa...dobro si se soremio,fino započeo proljeće,bez pola tima me izdominirao u BL u Kupu....a mnogo si mogao dobiti u oba takmičenja...ljut si na Vicu,Šeranića...i ja bih na tvom mjestu...ali ova hinja iz ŠB,što se ulizuje vama ovdje i pljuje po RS, i poziva na neki BH patriotizam,iako je gori od mene sto puta,raduje se svakom porastu zaraženih.....za takve molim Boga da ih drži dalje od mene
Samo se smijem nebulozama o bosnjacima, osmanlijama, 500 godina i slicni guslarski mitovi

- UstanikSBII
- Kontakt:
Pa bre četnik šta da ti kažem!Schlager je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:16Kakav kvalitetan Ustaša ovaj Ustanik ŠB...po stoti put me uvjeri zašto ne volim ni Dodika,SNSD,ni ove njegove ustaške partnere,Čovića i kompaniju...čuj,ono se raduje što raste broj zaraženih u RS,zato što njegov..seoski klub ostade bez Evrooe..ma mrs!!!.i zašto se zalažem za jedan stogodišnji sporazum između Srba i Bošnjaka....hiljadu zajedničkih vrijednosti sa njima djelim,od antifašizma ,pa nadalje..sa njim nijednu....da se nađe neko pametan i shvati da živimo Bošnjaci i mi skupa hiljadu godina ,i ovdje,i u Srbiji i u Crnoj Gori...da taj Bošnjak kaže da je malo više izgubio obraz kroz 500 godina Osmanlija,i u WW2...a ja ga izgubio u zadnjem ratu........Ali siguran sam da za svog života to neću doživjet....ali mogu mu bar poručiti da puši ****..on i ovaj Mancini su mi najmrži na forumu,iako je ovaj drugi Bošnjak...al je bolestan ..banujte,al morao sam reć

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- UstanikSBII
- Kontakt:
Možda je on jedan od onih koji misli da su Egipćani južni Srbilet3 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 21:10Ne vrijedjam te.Schlager je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:50Ti mi ne ideš na živce,iako me vrijeđaš..ljut si (s pravom),zašto se prvenstvo nije nastavilo..da se nastavilo,.malo si mogao izgubiti,,teško da bi baš ostao bez Evrope u oba takmičenjsa...dobro si se soremio,fino započeo proljeće,bez pola tima me izdominirao u BL u Kupu....a mnogo si mogao dobiti u oba takmičenja...ljut si na Vicu,Šeranića...i ja bih na tvom mjestu...ali ova hinja iz ŠB,što se ulizuje vama ovdje i pljuje po RS, i poziva na neki BH patriotizam,iako je gori od mene sto puta,raduje se svakom porastu zaraženih.....za takve molim Boga da ih drži dalje od mene
Samo se smijem nebulozama o bosnjacima, osmanlijama, 500 godina i slicni guslarski mitovi![]()

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Bas mi je drago sto niste svi pukli ko kokice... 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nema manija, nema Maneva. Prosto k'o pasulj.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Kakav prefrigan Latin,Ustasa...valjao mu Bosnjak 1992,glasao sa njim za referendum 1992,kad mu je katolicki kler i zvaljavi franjo rekao da teret rata treba rasteretit iz HR u Bosnu,pa prvom prilikom 1993 zabio Bosnjacima noz u leđa...i sad ,sto puta veci negator Bosne od mene,ali nasao se ulizivat Zeljovcima ovdje i patetikom privlaciti pola Bosnjaka sebi,hebem te usta...**** te i Dodik,i Covic i Mijo Jelic--
Navijaci Borca kao i navijaci ostalih trabant velikana uvijek isto, vataju se istorije
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Nemoj generalizovat,rigo...90 posto navijaca Borca ne misli ovako kao ja....uglavnom je razmisljanje "krst je krst,sarajevo dzamahirija"..Zagreb prozor u Evropu,Sarajevo burke i srednji vijek,teheran....Tako da Ustanik i ti svoje ostrice usmjerite na mene,a ne na vecinu navijaca Borca koji su uz Dodika,Vicu i tu pricu...ja sam zalutao u vremenu i prostoru,i ovdje i na Banjalukaforumu..jedino vas ja ne volim,onako iskreno,sa razumjevanjem....i nadam se da je to obostrano
- UstanikSBII
- Kontakt:
Pa kakve veze ima Mijo Jelić? Drži se ti Ratka i Radovana i njihovih studentskih domova! Ja nisam vidio nigdje da se u ustaškim uniformama okupljaju ljudi na djelovima gdje su Hrvati većina stanovništa! Ali zato vidim četnike uz Drinu! A eto te mučke ustaše ja ne vidim da se okupljaju! Ja javno simpatišem Želju i podržavam ga u svemu! Nisu meni bitne naklonosti Bošnjaka i Srba! Držim se svojih ideala i svog pravca sa argumentima!Schlager je napisao/la: ↑22 jun 2020, 21:54Kakav prefrigan Latin,Ustasa...valjao mu Bosnjak 1992,glasao sa njim za referendum 1992,kad mu je katolicki kler i zvaljavi franjo rekao da teret rata treba rasteretit iz HR u Bosnu,pa prvom prilikom 1993 zabio Bosnjacima noz u leđa...i sad ,sto puta veci negator Bosne od mene,ali nasao se ulizivat Zeljovcima ovdje i patetikom privlaciti pola Bosnjaka sebi,hebem te usta...**** te i Dodik,i Covic i Mijo Jelic--
Zadnja izmjena: UstanikSBII, dana/u 22 jun 2020, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Kakve veze imaju balije, cetnici i ustase sa premijer ligom BiH, sportom i fudbalom
Ti si se zajjebao u startu kad si napao covjeka zbog toga sto je rekao da mu je drago sto ima puno zarazenih. Nije. Volio bi on ne samo da se zarazite, nego i da umrete, svi. A i ja isto, a i ti isto za nas dvojicu, i tako u krug. Na kraju krajeva, nasa podjela kad tad ispliva.Schlager je napisao/la: ↑22 jun 2020, 21:59Nemoj generalizovat,rigo...90 posto navijaca Borca ne misli ovako kao ja....uglavnom je razmisljanje "krst je krst,sarajevo dzamahirija"..Zagreb prozor u Evropu,Sarajevo burke i srednji vijek,teheran....Tako da Ustanik i ti svoje ostrice usmjerite na mene,a ne na vecinu navijaca Borca koji su uz Dodika,Vicu i tu pricu...ja sam zalutao u vremenu i prostoru,i ovdje i na Banjalukaforumu..jedino vas ja ne volim,onako iskreno,sa razumjevanjem....i nadam se da je to obostrano
7 1 2 1 0
- UstanikSBII
- Kontakt:
Nikakve al mene prozivaju za neki ustašluk??? Pa moram odgovoriti na takve nebulozne tvrdnje!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Schlager bosnjaci izgubili obraz u ww2 vise od vas?...pa da bosnjaci nisu skrivali srbe po svojim kucama i vikendicama u bl i okolici broj srba koji bi dobili malj u celo u jasenovcu bi bio bar duplo veci...po bronzanom majdanu ,aginom selu itd su bosnjaci dobijali metak u celo jer nisu htjeli klati srbe po okolnim selima... I sta su dobili zauzvrat? Da potomci tih istih srba 50tak godina kasnije koje su krili i rizikovali zivot krijuci ih dodzu i protjeraju njihove potomke iz te iste banja luke ..i to ih protjeraju uz nevidzene torture maltretiranje izbacivanje iz kuca premlacivanje na sred uluce(crveni kombi) itd...isto kao i katolike...ako si bio u kopu vulturesa prije rata znao bi da je tu bilo najmanje srba jer srbi u bl su vecinom navijali za zvijezdu i partizan kao i danas...jer srpskije je tako...a za ovaj rat to nisi uprljao obraz malo vise nego 1000 puta vise...usmrdjelom hollbrooku zahvali sto je bl ostala vasa jer nije dao zamjenu za tuzluSchlager je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:16Kakav kvalitetan Ustaša ovaj Ustanik ŠB...po stoti put me uvjeri zašto ne volim ni Dodika,SNSD,ni ove njegove ustaške partnere,Čovića i kompaniju...čuj,ono se raduje što raste broj zaraženih u RS,zato što njegov..seoski klub ostade bez Evrooe..ma mrs!!!.i zašto se zalažem za jedan stogodišnji sporazum između Srba i Bošnjaka....hiljadu zajedničkih vrijednosti sa njima djelim,od antifašizma ,pa nadalje..sa njim nijednu....da se nađe neko pametan i shvati da živimo Bošnjaci i mi skupa hiljadu godina ,i ovdje,i u Srbiji i u Crnoj Gori...da taj Bošnjak kaže da je malo više izgubio obraz kroz 500 godina Osmanlija,i u WW2...a ja ga izgubio u zadnjem ratu........Ali siguran sam da za svog života to neću doživjet....ali mogu mu bar poručiti da puši ****..on i ovaj Mancini su mi najmrži na forumu,iako je ovaj drugi Bošnjak...al je bolestan ..banujte,al morao sam reć
Zadnja izmjena: gruezi, dana/u 22 jun 2020, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
E **** li vam matere mahnite.
NEMA OPROSTA
NEMA HALALA
NEMA BUJRUMA
NSBIH MAFIJA
NEMA HALALA
NEMA BUJRUMA
NSBIH MAFIJA
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Kakve se ovdje sve istorije mogu procitati...
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
Sta se ovo kvislinzi zakacise???

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.