3 placene, a jedna gratis... Mislim granatePappiPapp je napisao/la: ↑22 jun 2020, 22:41Libo me racku.
Ali vas je fino citati.
Da Bog dao pa se vi na Blajburgu opet nasli.
Jedna si jedina.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Ja bih volio da se to desi ali cisto sumnjam.svrakino1921 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:44Grad Zenica ce izdvojit 3 miliona maraka za te namjeneTheIvicnjak je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:40Samo ne znam kakve veze prosirenje lige ima sa celikom?svrakino1921 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:22
Hajd hairli
Pa sljedece godine i sljedecih godina pametnije
Nemojte vise ovako
Budite pametni
![]()
![]()
I ako je produze celik nece igrati u njoj zbog licence.
Kako unuk
![]()
![]()
Hvala na pitanju ahbabu moj. Pisonja je fala Allahu dobro
Prije bih rekao Sloboda (no hate) i eventualno neko od novajlija. A što se prvaka tiče, pa to se znaFighter1926 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 22:41Sljedece sezone Velez i Tuzla city borba za opstank ...mi evropa, Sarajevo prvak....
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- feniksptica
- Kontakt:
Nista, morat cemo opet mi o titulu i savezu. Mohikanac opleti pa da ti uzvratimo, ovo se otelo kontroli
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ne kazem da nije bilo i toga,ali ipak je medju Bosnjacima ostalo dobrih ljudi..Kad je ono **** iz Bihaca,Ramiz Drekovic doslo dole i htjelo da se proslavi,Safa je isao kod Alije da govori da to nije u redu sto je Ramiz zamislio za Mitrovdan 1994..zna covjek ko mu je valjao kad mu je najteze protiv ustasa bilo....otad jako cjenim mostarske Bosnjake....zao mi je sto ovi mostarci na forumu nisu upoznati sa novijom istorijom..nebitno..zna onaj ko treba da zna
- UstanikSBII
- Kontakt:
Prosvijetli ih ti sa južnim Srbima od Indije do Islanda!Schlager je napisao/la: ↑22 jun 2020, 22:56Ne kazem da nije bilo i toga,ali ipak je medju Bosnjacima ostalo dobrih ljudi..Kad je ono **** iz Bihaca,Ramiz Drekovic doslo dole i htjelo da se proslavi,Safa je isao kod Alije da govori da to nije u redu sto je Ramiz zamislio za Mitrovdan 1994..zna covjek ko mu je valjao kad mu je najteze protiv ustasa bilo....otad jako cjenim mostarske Bosnjake....zao mi je sto ovi mostarci na forumu nisu upoznati sa novijom istorijom..nebitno..zna onaj ko treba da zna
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- Tristan
- Kontakt:
Kaze poslovica: Bolje da te Turcin muci, nego da te Latin uci.Schlager je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:16Kakav kvalitetan Ustaša ovaj Ustanik ŠB...po stoti put me uvjeri zašto ne volim ni Dodika,SNSD,ni ove njegove ustaške partnere,Čovića i kompaniju...čuj,ono se raduje što raste broj zaraženih u RS,zato što njegov..seoski klub ostade bez Evrooe..ma mrs!!!.i zašto se zalažem za jedan stogodišnji sporazum između Srba i Bošnjaka....hiljadu zajedničkih vrijednosti sa njima djelim,od antifašizma ,pa nadalje..sa njim nijednu....da se nađe neko pametan i shvati da živimo Bošnjaci i mi skupa hiljadu godina ,i ovdje,i u Srbiji i u Crnoj Gori...da taj Bošnjak kaže da je malo više izgubio obraz kroz 500 godina Osmanlija,i u WW2...a ja ga izgubio u zadnjem ratu........Ali siguran sam da za svog života to neću doživjet....ali mogu mu bar poručiti da puši ****..on i ovaj Mancini su mi najmrži na forumu,iako je ovaj drugi Bošnjak...al je bolestan ..banujte,al morao sam reć
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- feniksptica
- Kontakt:
Svi bi sad zajedno zeljeli biti Svabe i u istoj zgradi zivjeti i svaki dan bi se pozdravljali.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
Fighter1926
- Kontakt:
Ma sumnjam, Velez je bio tanak jos im se raspada igracki kadar, vidjecemo ali mislim da slijedi grcevita borba, ako ovako ostane, mada iskreno bi volio da olimpic krupa ili tuzla budu putnici u nizi rang...Beli98 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 22:50Prije bih rekao Sloboda (no hate) i eventualno neko od novajlija. A što se prvaka tiče, pa to se znaFighter1926 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 22:41Sljedece sezone Velez i Tuzla city borba za opstank ...mi evropa, Sarajevo prvak....![]()
![]()
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Pa i bez Maneva i Fajica smo jaci od SlobodeFighter1926 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 23:13Ma sumnjam, Velez je bio tanak jos im se raspada igracki kadar, vidjecemo ali mislim da slijedi grcevita borba, ako ovako ostane, mada iskreno bi volio da olimpic krupa ili tuzla budu putnici u nizi rang...Beli98 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 22:50Prije bih rekao Sloboda (no hate) i eventualno neko od novajlija. A što se prvaka tiče, pa to se znaFighter1926 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 22:41Sljedece sezone Velez i Tuzla city borba za opstank ...mi evropa, Sarajevo prvak....![]()
![]()
Forzza Velez
Sloboda bi mogla biti nagazna mina za mnoge timove. Počeli su da rade u tišini i da podmladuju tim. Igrati će po meni rasterećeno i šteta sto nisu zadržali Bekrica koji je odličan učitelj i još bolji igrač. Velež će biti solidan , najozbiljni kandidat za niži rang Mladost DK.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- Bazinga12345
- Kontakt:
Polako sa tim prognozama, ima još do kraja prelaznog roka.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
Fighter1926
- Kontakt:
Iskreno, volio bih... Drazi ste mi Vi i Sloboda, nego Krupa, Tuzla i Olimpic...ps moze i mladost u cvajtuManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑22 jun 2020, 23:26Pa i bez Maneva i Fajica smo jaci od SlobodeFighter1926 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 23:13Ma sumnjam, Velez je bio tanak jos im se raspada igracki kadar, vidjecemo ali mislim da slijedi grcevita borba, ako ovako ostane, mada iskreno bi volio da olimpic krupa ili tuzla budu putnici u nizi rang...doci ce 3 pojacanja, ne sekiraj se, napadac lijevi bek i stoper
- UstanikSBII
- Kontakt:
Pa pripreme nisu ni krenule (ako uopće krenu) a već se priča o mogućem rasporedu na tabeli!Bazinga12345 je napisao/la: ↑22 jun 2020, 23:30Polako sa tim prognozama, ima još do kraja prelaznog roka.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Rano je za prognoze,ne zna se ni da li ce liga imati 12 klubova,ili 14...ali,ako ostane na 12,onda ce Olimpic i Krupa morati dobro da se pojacaju da ne ispadnu..Krupa daleko najboljeg igraca nama prepustila bez para,za neke buduce procente....citao sam ove njihove rostere,i tesko da koga od ovih preostalih 10 Premijerligasa oni mogu pretec bodovima....a sad,ako bude 14,pa Tosk,ili Celik,Zvijezda..to je onda vec sasvim druga projekcija,plus da li ce ispadati 4 kluba ili koliko vec..treba sacekat IO
-
Fighter1926
- Kontakt:
To sam malo prebacio na temu ispadanja ne bi li se velezovci upecali da ne pricamo vise o ovim temama jer sam i sam zakuvao sa stb
Iskreno se nadam da nece biti prosirenja, mislim zao mi je celika jer su nam stvarno lezali, plus najbolji stadiom u drzavi, milina igrati... Ali mislim da je bolje da ispadnu komplet remont kluba i da postanu bitna karika lige...ja samo cekam da piconi ode da vidim kakvo je stanje kod nas...da ne bude samo opet cvajta nakon dve sezone...
Iskreno se nadam da nece biti prosirenja, mislim zao mi je celika jer su nam stvarno lezali, plus najbolji stadiom u drzavi, milina igrati... Ali mislim da je bolje da ispadnu komplet remont kluba i da postanu bitna karika lige...ja samo cekam da piconi ode da vidim kakvo je stanje kod nas...da ne bude samo opet cvajta nakon dve sezone...
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Moze ovako, Velez ubrzo dobija spica s solidnom inostranom karijerom 
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Tristan je napisao/la: ↑22 jun 2020, 23:10Kaze poslovica: Bolje da te Turcin muci, nego da te Latin uci.Schlager je napisao/la: ↑22 jun 2020, 20:16Kakav kvalitetan Ustaša ovaj Ustanik ŠB...po stoti put me uvjeri zašto ne volim ni Dodika,SNSD,ni ove njegove ustaške partnere,Čovića i kompaniju...čuj,ono se raduje što raste broj zaraženih u RS,zato što njegov..seoski klub ostade bez Evrooe..ma mrs!!!.i zašto se zalažem za jedan stogodišnji sporazum između Srba i Bošnjaka....hiljadu zajedničkih vrijednosti sa njima djelim,od antifašizma ,pa nadalje..sa njim nijednu....da se nađe neko pametan i shvati da živimo Bošnjaci i mi skupa hiljadu godina ,i ovdje,i u Srbiji i u Crnoj Gori...da taj Bošnjak kaže da je malo više izgubio obraz kroz 500 godina Osmanlija,i u WW2...a ja ga izgubio u zadnjem ratu........Ali siguran sam da za svog života to neću doživjet....ali mogu mu bar poručiti da puši ****..on i ovaj Mancini su mi najmrži na forumu,iako je ovaj drugi Bošnjak...al je bolestan ..banujte,al morao sam reć
2020 uveliko, a ovi i dalje guslaju o turcima osmanlijama koji su otišli sa balkana prije 150 godina, i to po sportskim forumima
Evo Ajnadzic sasvim korektno ovim Vicinim, Begicevim, Namovim i ne znam vec cijim lopovima nudi stadion za 1 KM oni nece jer im godi da im drzava placa rezije a oni mutnim radnjama dolaze do korona titula. Protjerat ih sa Koseva u B. Luku ili pod Bijeli Brijeg a Kosevo dat Olimpiku il Zelji kao trening centar. Dosta je nih i Begica vise. Cuj jedan anonimus da naslijedi Osima koji je poznato svjetsko ime fudbala.
Zar još niste skužili da smo mi svijetu uvalili covid-19? Eww, evo da ti otkrijem još jednu stvar. -Nova sezona se neće ni igrati (opet virusa radi) a titulu će dobiti prošlogodišnji osvajač. A vjerujem da svi znamo o kome se radi. Tek od one tamo sezone izbacit ćemo vam vakcinu u bordo boji pa ko hoće nek' izvoli, ko neće, ha Bože moj...tcity055 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 02:30Evo Ajnadzic sasvim korektno ovim Vicinim, Begicevim, Namovim i ne znam vec cijim lopovima nudi stadion za 1 KM oni nece jer im godi da im drzava placa rezije a oni mutnim radnjama dolaze do korona titula. Protjerat ih sa Koseva u B. Luku ili pod Bijeli Brijeg a Kosevo dat Olimpiku il Zelji kao trening centar. Dosta je nih i Begica vise. Cuj jedan anonimus da naslijedi Osima koji je poznato svjetsko ime fudbala.
Stvarno ne vjerujem da sam pisao ovoliko gluposti ali ne mogu više tih vaših teorija zavjere pa to ti je.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.