ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

LlullSergio
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la LlullSergio » 23 jun 2020, 08:58

delinjo je napisao/la:
23 jun 2020, 02:00
LlullSergio je napisao/la:
22 jun 2020, 22:36
Pa zasto su onda otvorili nocne klubove ? Nemoj ih onda ni otvarati i tjt. Ne znam odakle ideja nekom na vlasti ( koji MORA biti deset puta odgovorniji od mene, od tebe i od bilo kojeg drugog pojedinca) da bi obicni omladinac trebao biti odgovaran i ne ici na takva mjesta ako si mu to dozvolio. Zabrani rad takvih objekata i tjt. A ne dopustis da sve radi kao i prije ove situacije i onda drvlje i kamenje jer je negdje eksaliralo.
Jbg Ljulje ,da zivis od toga ne bi tako pricao,mislim ne zivim ni ja da se razumijemo ali moras shvatiti da ljudi od toga hrane porodicu.Sa virusom se treba boriti i zivjeti sa njim,ne znam sta hocete opet 2,3 mjeseca zatvora ?
Pa ne pricam ja nista, nek sve radi. Ali ne mogu onda Novak &co biti neodgovorni,a vamo vlade sve dopustaju. Oni su odradili sve u skladu s dozvolama i preporukama vlasti, nista manje nista vise. Vec me nervira sad ovo lazno moralisanje i pres.eravanje. U nekom od tih nocnih klubova/restorana se garant isto znacajan broj ljudi razbolio pa ne cujemo cjelodnevna pre.eseravanja koliko radi ovog dogadjaja. Sad bi kao Novak i ovi ostali trebali osjecati nekakvu griznju savjesti, izvinjavat se radi ovoga. Ja licno nit bih se osjecao odgovornim nit bi se kome izvinjavao.

Pa nisam ja odgovoran za epidemiolosku situaciju jedne drzave, nit sam ja nadlezna vlast/uprava koja treba odlucivati sta moze,a sta ne moze. Nekakva politicka elita (koja je izabrana od strane jeb.enog naroda) mi je dala dozvolu da organizujem turnir, otvorim diskoteku,restoran. To sto virus dosao na ta mjesta nije moj problem. Ne mogu ja cuvati hiljadu ljudi jbt. Trebali su onda reci ne moze i gotovo.

Jer onaj koji otvara diskoteku otvara da bi zaradio pare. Logicno je da on sam sebi nece srezati granu na kojoj sjedi. Za to je zaduzena nekakva visa instanca. A i ista analogija vrijedi i za ove turnire. Logicno je da su teniseri inzistirali da se bave svojim poslom.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 23 jun 2020, 09:49

novak je itekako neodgovoran, i prije svega glup, i najmanje što sada treba uraditi je nalijepiti ga koliko god se može. više od toga svakako nije moguće!

ko ne vidi da je sve ovo bilo otvoreno pokazivanje srednjeg prsta (uz usputno igranje tenisa) svima onima koji se trude da suzbiju pandemiju, tome nema pomoći! cijeli svijet bruji držite odstojanje, smanjite fizički kontakt, izbjegavajte duže zadržavanje u zatvorenim prostorima i pamet u vušugla, milioni umiru na svim kontinentima, a oni se trude ne samo da urade sve suprotno nego da to i cijeli svijet vidi!

mi sa foruma možemo tako nešto raditi, neće niko ništa reći osim “ko ih J**+ kad su glupi”, ali nole je svjetski “role model” sa mi,ionima sljedbenika i idolopoklonika širom svijeta, on to sebi ne smije dozvoliti. posebno ne da ga pogani srpski i hrvatski političari iskoriste ko zadnjeg levata u svoje svrhe
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 23 jun 2020, 09:52, ukupno mijenjano 1 put.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 23 jun 2020, 09:52

jestamaji je napisao/la:
23 jun 2020, 09:49
novak je itekako neodgovoran, i prije svega glup, i najmanje što sada treba uraditi je nalijepiti ga koliko god se može. više od toga svakako nije moguće!

ko ne vidi da je sve ovo bilo otvoreno pokazivanje srednjeg prsta (uz usputno igranje tenisa) svima onima koji se trude da suzbiju pandemiju, tome nema pomoći! cijeli svijet bruji držite odstojanje, smanjite fizički kontakt, izbjegavajte duže zadržavanje u zatvorenim prostorima i pamet u vušugla, milioni umiru, a oni se trude ne samo da urade sve suprotno nego da to i cijeli svijet vidi!

Milioni umiru ??? Može link za taj podatak ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 23 jun 2020, 09:56

bombaysaphire je napisao/la:
23 jun 2020, 09:52
jestamaji je napisao/la:

ko ne vidi da je sve ovo bilo otvoreno pokazivanje srednjeg prsta (uz usputno igranje tenisa) svima onima koji se trude da suzbiju pandemiju, tome nema pomoći! cijeli svijet bruji držite odstojanje, smanjite fizički kontakt, izbjegavajte duže zadržavanje u zatvorenim prostorima i pamet u vušugla, milioni umiru, a oni se trude ne samo da urade sve suprotno nego da to i cijeli svijet vidi!

e jesi pametan, svaka ti čast

po statistici who-a je do danas registrovano preko 8,5 miliona slučajeva zaraze korona virusom, umrlih je registrovano skoro pola miliona. dodaj tome neregistrovane slučajeve (ili misliš možda da se u favelama bangladeša, indije, južne afrike, konga ili brazila svi slučajevi zapišu) i to ide u tom smjeru, ko zna gdje će stati. daj bože da stane ispod miliona!

tebi je pola miliona mrtvih očito malo?

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 23 jun 2020, 10:15

jestamaji je napisao/la:
23 jun 2020, 09:56
23 jun 2020, 09:52
jestamaji je napisao/la:

e jesi pametan, svaka ti čast

po statistici who-a je do danas registrovano preko 8,5 miliona slučajeva zaraze korona virusom, umrlih je registrovano skoro pola miliona. dodaj tome neregistrovane slučajeve (ili misliš možda da se u favelama bangladeša, indije, južne afrike, konga ili brazila svi slučajevi zapišu) i to ide u tom smjeru, ko zna gdje će stati. daj bože da stane ispod miliona!

tebi je pola miliona mrtvih očito malo?
Nisam ja pametan , ti si buraz prepametan , kao da si političar .

Na moju konstataciju da mi pošalješ link gdje piše da milioni umiru ti meni pišeš je li meni pola miliona mrtvih očito malo !?!?

Buraz ogromna je razlika između milioni umiru i pola miliona , ogromna ...
Da su milioni do sada umrli bile bi puno veće restrikcije i već bi se vakcina izbacila na tržište ...

Od neregistrovanih slučajeva oduzmi "registrovane" slučajeve gdje su ljudi imali red teških bolesti i gdje je bilo pitanje dana ili čak sati kad će da umre , i na osnovu toga što su imali koronu od toga su zvanično umrli , to što su imali rak koji je metastazirao po čitavom tijelu to nema veze , koji ga je jeo to nema veze korona ga je ubila ...

2018 godine od malarije umrlo 405000 ljudi, je li tebi to malo ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 23 jun 2020, 10:55

Dimitrov je dobro znao šta radi... http://sportklub.rs/Blog/Neven-Cvijanov ... -radi.html

Cvija dominira kao i uvijek !

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 23 jun 2020, 11:55

Najgluplji clanak u historiji covjecanstva, mozda ikad.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 23 jun 2020, 12:33

23 jun 2020, 10:15
......i već bi se vakcina izbacila na tržište .....

ti stvarno ne znaš šta pišeš. ako si nešto uzeo sačekaj da spadneš sa toga prije nego nastaviš, a ako nisi onda ti nema pomoći, barem dok neko ne bude u stanju napraviti transplantaciju mozga

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 23 jun 2020, 12:57

23 jun 2020, 08:58
delinjo je napisao/la:
23 jun 2020, 02:00
22 jun 2020, 22:36
Pa zasto su onda otvorili nocne klubove ? Nemoj ih onda ni otvarati i tjt. Ne znam odakle ideja nekom na vlasti ( koji MORA biti deset puta odgovorniji od mene, od tebe i od bilo kojeg drugog pojedinca) da bi obicni omladinac trebao biti odgovaran i ne ici na takva mjesta ako si mu to dozvolio. Zabrani rad takvih objekata i tjt. A ne dopustis da sve radi kao i prije ove situacije i onda drvlje i kamenje jer je negdje eksaliralo.
Jbg Ljulje ,da zivis od toga ne bi tako pricao,mislim ne zivim ni ja da se razumijemo ali moras shvatiti da ljudi od toga hrane porodicu.Sa virusom se treba boriti i zivjeti sa njim,ne znam sta hocete opet 2,3 mjeseca zatvora ?
Pa ne pricam ja nista, nek sve radi. Ali ne mogu onda Novak &co biti neodgovorni,a vamo vlade sve dopustaju. Oni su odradili sve u skladu s dozvolama i preporukama vlasti, nista manje nista vise. Vec me nervira sad ovo lazno moralisanje i pres.eravanje. U nekom od tih nocnih klubova/restorana se garant isto znacajan broj ljudi razbolio pa ne cujemo cjelodnevna pre.eseravanja koliko radi ovog dogadjaja. Sad bi kao Novak i ovi ostali trebali osjecati nekakvu griznju savjesti, izvinjavat se radi ovoga. Ja licno nit bih se osjecao odgovornim nit bi se kome izvinjavao.

Pa nisam ja odgovoran za epidemiolosku situaciju jedne drzave, nit sam ja nadlezna vlast/uprava koja treba odlucivati sta moze,a sta ne moze. Nekakva politicka elita (koja je izabrana od strane jeb.enog naroda) mi je dala dozvolu da organizujem turnir, otvorim diskoteku,restoran. To sto virus dosao na ta mjesta nije moj problem. Ne mogu ja cuvati hiljadu ljudi jbt. Trebali su onda reci ne moze i gotovo.

Jer onaj koji otvara diskoteku otvara da bi zaradio pare. Logicno je da on sam sebi nece srezati granu na kojoj sjedi. Za to je zaduzena nekakva visa instanca. A i ista analogija vrijedi i za ove turnire. Logicno je da su teniseri inzistirali da se bave svojim poslom.
Ma Novaku se nema sta zamjeriti ,glupost obicna znas da ga ne volim ali koriste situaciju da covjeku stavljaju epitete ubice i slicno,**** im pandemija mater.Ljudi se u kafani zarazili da se ne lazemo.Novak je ispao naivan to stoji,**** ga kakav mu je otac nije ni cudo da mu padaju debilne ideje na pamet.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 23 jun 2020, 14:01

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 23 jun 2020, 14:04

23 jun 2020, 10:55
Dimitrov je dobro znao šta radi... http://sportklub.rs/Blog/Neven-Cvijanov ... -radi.html

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 23 jun 2020, 14:08

Bassha je napisao/la:
23 jun 2020, 14:01
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 23 jun 2020, 14:11

Ovo nevenovo je na pocetku imalo smisla, a na kraju se pretvorilo u “mi smo Srbi svi nas mrze kme kme”
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 23 jun 2020, 14:14

Šteta nadao sam se nekom cudu da gledam uživo Novaka i Damira al eto

Mada nemamo ni terena za to, žao mi i Dodika nabrijao se uložio u teren al eto :D

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 23 jun 2020, 14:19

Zao je i meni, mada mi je to oko nas citavo vrijeme smrdilo. Banja Luka je makar pripremala terene i igrali su se ovi kvalifikacioni mečevi. Kod nas se samo eto potvrdilo da ce biti,a nikakvog plana meni se cini nije bilo. Jedina realna opcija je bila Zetra kao onomad kad su igrali Ljubo i Goran.

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 23 jun 2020, 14:30

:shock:

:urnebes:

Srbi su unikatni

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 23 jun 2020, 14:33

Otkazani mecevi u BL i Sarajevu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 23 jun 2020, 14:37

Mopra da se previse priblizio 5g tornju :(

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 23 jun 2020, 14:49

jestamaji je napisao/la:
23 jun 2020, 12:33
23 jun 2020, 10:15
......i već bi se vakcina izbacila na tržište .....

ti stvarno ne znaš šta pišeš. ako si nešto uzeo sačekaj da spadneš sa toga prije nego nastaviš, a ako nisi onda ti nema pomoći, barem dok neko ne bude u stanju napraviti transplantaciju mozga
Naravno očekivani politički odgovor , bez ikakvih činjenica i luepetanje gluposti .
Pola miliona i milioni nije isto , to moraš shvatiti.

Možeš li mi objasniti kako kod tebe u jednom postu milioni umiru, a u drugom pa do sada je umrlo pola miliona ?
Zamolio bih te za normalan odgovor , samo to .
Hvala .

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 23 jun 2020, 14:50

Oikamid je napisao/la:
23 jun 2020, 14:30

:shock:

:urnebes:

Srbi su unikatni
Neven Cvijanović Cvija je hrvat .

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.