Samo u kontru.
P.S. Mahala nas raznese, sve znaju.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Ma nemam ništa protiv ostanka Mustafe, nego eto onako govorim. Igrač koji niti smrdi niti miriše, dobar s klupe kad treba živost u igru da unese, agilan je. Sjećam se njegove bitne asistencije za Asima ove sezone, kad je ušao s klupe i poslao vrhunsku loptu Asimu za vodstvo protiv Mladosti u gostima. Za klupe taman igrač, što kažeš polivalentan.delinjo je napisao/la: ↑23 jun 2020, 15:17Ma dobro ja bi Mustafu ostavio samo jer moze vise pozicija odigrati,kada dodju povrede ili kartoni da moze tu i tamo neku tekmu zakrpiti,nemamo bas puno igraca koji mogu odgovoriti na vise pozicija,samo iz tog razloga a moze nekad u kupu protiv levata od prve odigrati svakako.
Hajdara i ne bih komentarisao,nek se uhvati knjige jer se od lopte nece hljeba najesti.
Može biti, samo nagađamo. Pisao sam ranije da mi se svidjelo kako je nekoliko puta odigrao centralnog veznog.kontrasviju je napisao/la: ↑23 jun 2020, 15:19
Ja mislim da će Mustafa imati veću minutažu i od Jamaka i od Bekrića. Od Jamaka sigurno.Ali eto pred nama je.
Molim te ali molim te,mozemo li ovdje bez tih tema ?
Communicado official
Ako ništa, bar smo sigurni od toga da će nam ga Bekrić zapaprit za titulu. Prvo Zrinjskom donese titulu kao joker s klupe u dosta utakmica, a onda nam ga ove sezone zabi na Grbavici. Ne mora ni igrati, samo nek' nas ne handri više.
Ne mozes juniora potpisat za pare za koje igraju njih dvojica
Vrlo lako moguce da je do toga ali hajmo onda i Zubana, Mesu, Ivicu vratiti. Sto se love tice upravu si, nema sta iako je on to sve naplatio naknadno. Opet istina, da je odma trazio izmirenje dugovanja pitanje je sta bi bilo sa Zeljom, a ovako je sve to malo bezbolnije proslo.KANA je napisao/la: ↑23 jun 2020, 15:17Ma ne vjerujem da ce igrati mozda bas nekad malo,mozda je tu cisto jer ide 100 godina pa kao igrac koji je dao dosta Zelji.Molim te ako imas nekog ko je blizak klubu pitaj kolilo je on Zelji halalio para? .balkanika je napisao/la: ↑23 jun 2020, 15:02Izvinite ali pricate o Bekricu kao o nekom svetcu. Taj Bekric je otisao jer se uvrijedio sto Zeba ima vecu minutazu, pa je plakao, veatio se, pisao statuse, organizovao klanove i pobune u svlacionici, glumio trenera, ne bi mogao igrati nigdje u BiH osim u Zelji i zavrsio u Slobodi. A da se ne lazemo, igracki ni u proslom “mandatu” nije bio ni B od Bekrica a kamoli sad
Trenutno korisnika/ca: kontra, Zeljoo1921 i 40 gostiju.