FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma dobro ja bi Mustafu ostavio samo jer moze vise pozicija odigrati,kada dodju povrede ili kartoni da moze tu i tamo neku tekmu zakrpiti,nemamo bas puno igraca koji mogu odgovoriti na vise pozicija,samo iz tog razloga a moze nekad u kupu protiv levata od prve odigrati svakako.
Hajdara i ne bih komentarisao,nek se uhvati knjige jer se od lopte nece hljeba najesti.
Hajdara i ne bih komentarisao,nek se uhvati knjige jer se od lopte nece hljeba najesti.
Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 23 jun 2020, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kontrasviju
- Kontakt:
Ja mislim da će Mustafa imati veću minutažu i od Jamaka i od Bekrića, jer može igrati na 3 ili 4 pozicije. Ali eto pred nama je.braco je napisao/la: ↑23 jun 2020, 15:14Po trenutnoj situaciji igrači za koje ne vidim kako će dobijat minutažu su Hajdarević i Mujezinović. Hajdarević pored Meše, Dade, Jamaka i Boje teško da će igrati, možda opet na posudbu ga negdje? Mustafa pogotovo kad dođe krilo ne vidim gdje bi mogao igrati. Na ofanzivnom veznom su Bekrić i Štilić, na krilima Ermin, Veseli, Subašić i novo krilo koje se traži, tako da fakat ne vidim gdje mi mogao Mustafa se ugurat.
Ostaju te nepoznanice ko će doći na krilo, ko će biti novi bek ukoliko Stanić ne produži i golmanska pozicija.
Interesantno bi moglo biti ukoliko Lendrić ostane, dva različita tipa napadača da imamo u rosteru. Ekipa bi baš fino popunjena bila.
Zaboravio sam i Mehića, mogao bi i on opet na posudbu. Kad bi u Olimpik mogli poslat nekog na posudbu bilo bi odlično.
1921
Samo u kontru.
P.S. Mahala nas raznese, sve znaju.
Zadnja izmjena: Plavac87, dana/u 23 jun 2020, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ma nemam ništa protiv ostanka Mustafe, nego eto onako govorim. Igrač koji niti smrdi niti miriše, dobar s klupe kad treba živost u igru da unese, agilan je. Sjećam se njegove bitne asistencije za Asima ove sezone, kad je ušao s klupe i poslao vrhunsku loptu Asimu za vodstvo protiv Mladosti u gostima. Za klupe taman igrač, što kažeš polivalentan.delinjo je napisao/la: ↑23 jun 2020, 15:17Ma dobro ja bi Mustafu ostavio samo jer moze vise pozicija odigrati,kada dodju povrede ili kartoni da moze tu i tamo neku tekmu zakrpiti,nemamo bas puno igraca koji mogu odgovoriti na vise pozicija,samo iz tog razloga a moze nekad u kupu protiv levata od prve odigrati svakako.
Može biti, samo nagađamo. Pisao sam ranije da mi se svidjelo kako je nekoliko puta odigrao centralnog veznog.kontrasviju je napisao/la: ↑23 jun 2020, 15:19
Ja mislim da će Mustafa imati veću minutažu i od Jamaka i od Bekrića. Od Jamaka sigurno.Ali eto pred nama je.
Hajmo Bekrija
Al je navuko gnjev rajlovcana kad im je sefu reko NE
Al je navuko gnjev rajlovcana kad im je sefu reko NE
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Molim te ali molim te,mozemo li ovdje bez tih tema ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Bekric je dogovoren prije mjesec, pisao sam da vam se vraca jedan iz sampionske generacije.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Laz!
Bekric placa Amaru da igra,info iz prve ruke.
Bekric placa Amaru da igra,info iz prve ruke.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Communicado official
Bekric igrac/pomocni trener/motivator
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Steta je samo sto moramo placati Bekrica i Jamaka. Koliko god nam prije nekad valjali, za te dvije plate smo mogli nekog mladog, perspektivnog dovesti.
Ako ništa, bar smo sigurni od toga da će nam ga Bekrić zapaprit za titulu. Prvo Zrinjskom donese titulu kao joker s klupe u dosta utakmica, a onda nam ga ove sezone zabi na Grbavici. Ne mora ni igrati, samo nek' nas ne handri više.
Ne mozes juniora potpisat za pare za koje igraju njih dvojica
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ne slažem se sa ovim Bekrićem i Jamakom, ali znam da Brko zna zašto i kako.
@Braco, koji je ucinak Rame, Zajmovica u poređenju sa Bekrićem?
Evo da ne gledamo nasih 80 suteva na cetiri tekme koje nismo uzeli na Grbavici, more sansi, malo je reci jaču ekipu u odnosu na Slobodu.
Jos da dodam. U neka "bolja" vremena smo za komisiju znali dati cifru za koju će sada Bekrić i Jamak pola godine igrati. Naša raja, Željovci pravi.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Vrlo lako moguce da je do toga ali hajmo onda i Zubana, Mesu, Ivicu vratiti. Sto se love tice upravu si, nema sta iako je on to sve naplatio naknadno. Opet istina, da je odma trazio izmirenje dugovanja pitanje je sta bi bilo sa Zeljom, a ovako je sve to malo bezbolnije proslo.KANA je napisao/la: ↑23 jun 2020, 15:17Ma ne vjerujem da ce igrati mozda bas nekad malo,mozda je tu cisto jer ide 100 godina pa kao igrac koji je dao dosta Zelji.Molim te ako imas nekog ko je blizak klubu pitaj kolilo je on Zelji halalio para? .balkanika je napisao/la: ↑23 jun 2020, 15:02Izvinite ali pricate o Bekricu kao o nekom svetcu. Taj Bekric je otisao jer se uvrijedio sto Zeba ima vecu minutazu, pa je plakao, veatio se, pisao statuse, organizovao klanove i pobune u svlacionici, glumio trenera, ne bi mogao igrati nigdje u BiH osim u Zelji i zavrsio u Slobodi. A da se ne lazemo, igracki ni u proslom “mandatu” nije bio ni B od Bekrica a kamoli sad
Nego da vas pitam, kakvi ste s' Francuskim? 
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- Nastrojeni
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, Hrasno15, mirza_it, MukiBek, StarmoCity i 90 gostiju.