Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- MysticAladin
- Kontakt:
Re: Serie A
Kad je debilu mrsko trčat pa se nabije u protivnika. Bez tri beka u nastavak sezone sunce ti
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
Kakav flop je Napoli, 6. mjesto s takvim rosterom ccc
Pa što je pizda, nek pokaže malo autoriteta.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Kakva je zvijer De Ligt
Kako vrijeme prolazi sve bolji i bolji. On i Demiral bi mogli u budućnosti biti baš jeb.ački tandem, mada sve zavisi do kad će Chielini i Bonucci biti tu, a i ova Turčinova povreda nije baš bezazlena.

Kako vrijeme prolazi sve bolji i bolji. On i Demiral bi mogli u budućnosti biti baš jeb.ački tandem, mada sve zavisi do kad će Chielini i Bonucci biti tu, a i ova Turčinova povreda nije baš bezazlena.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- LlullSergio
- Kontakt:
Ma vala Chiellini je zavrsio svoje, ACL sa 36 godina. Ne vidim kako se vraća na stari nivo.
Ako izbrisemo lažnu statistiku ili onu koja vara (PENALE), kako god hocete, uvidjet cemo da je 9,10 napadaca u 5 golova razlike sto je nemjerljivo maltene i nema potrebe Ciru ili Cristiana nesto izdizati.
Ciro bi bio na solidnih 17 golova a Ronaldo,za njegov renome, skoro jadnih 14.
Ronaldo je grohnuo zadnjih nekoliko godina i nepravda je dovoditi ga vise u istu ravan s Messijem...upitno je i da li je najbolji napadac u Seriji A (ima ih bar trojica boljih).
Ali eto, hajde staroj slavi presudi!!!
Ronaldo je grohnuo zadnjih nekoliko godina i nepravda je dovoditi ga vise u istu ravan s Messijem...upitno je i da li je najbolji napadac u Seriji A (ima ih bar trojica boljih).
Ciru više neće dati niti jedan gol do kraja prvenstva.
Bojkotuje iduće tri zbog neplaćenog dohotka, a svakako kada bude u Torinu gostovao pronaći će ga u Matijsovom džepu.

Bojkotuje iduće tri zbog neplaćenog dohotka, a svakako kada bude u Torinu gostovao pronaći će ga u Matijsovom džepu.

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Messi i Ronaldo igraju sezonu na slicnom nivou... golovima su tu negdje (sa time sto messi ima vise asistencija ali je to uvijek i imao s obzirom na veci vic u igri u odnosu na ronu)... penale treba znati dati, nije to lako kako se cini, posebno ako su odlucujuci....
I jedan ima 35,5 godina a drugi sutra 33.. pa nije to bas isto... uglavnom ronaldo i ovako grohnut i dalje je najjaci igrac Serie A i najveca opasnost po protivnike.... i igra dosta dobru sezonu... u svim takmičenjima za klub i reprezentaciju je na maltene golu po tekmi sto je izvanredno...
I jedan ima 35,5 godina a drugi sutra 33.. pa nije to bas isto... uglavnom ronaldo i ovako grohnut i dalje je najjaci igrac Serie A i najveca opasnost po protivnike.... i igra dosta dobru sezonu... u svim takmičenjima za klub i reprezentaciju je na maltene golu po tekmi sto je izvanredno...
- Juventinisimo
- Kontakt:
Kako se ovi lopovi iz Lazia cuvaju..mi tri tekme vec, a oni jos odmaraju..svjezi ulaze u nastavak prvenstva.. 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

2 skinuta u dva kola

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Dize ih Gatuzo...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
ko li ce "ukrasti" kumbullu, di marzio kaze da je lazio ozbiljno usao u trku s juventusom i interom
lotito i setti imaju odlican odnos i to moze mnogo znaciti u pregovorima dva kluba
lotito i setti imaju odlican odnos i to moze mnogo znaciti u pregovorima dva kluba
Onaj koji ponudi 35 mil 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Messi poznatiji kao mašina za mljevenje Majorke.hurem je napisao/la: ↑23 jun 2020, 11:58Ako izbrisemo lažnu statistiku ili onu koja vara (PENALE), kako god hocete, uvidjet cemo da je 9,10 napadaca u 5 golova razlike sto je nemjerljivo maltene i nema potrebe Ciru ili Cristiana nesto izdizati.

Remember, remember the 5th of November.
Treba i ovo znati.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Massa je neki nas. Nema drugog objasnjenja.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
-
- Kontakt:
Navijaci intera vise nemaju pravo da komentarisu sudije i juventus poslije smijesnog penala i ove sad sitaucije gdje se mogao svirati cist penal za Sassuolo.
Ma oni gore su morali reagirati. Tačno prepoznajem pattern italijana kod vara, trude se da max ne isprave sudiju kako ne bi ispalo da je pogriješio, baš to rade i to često.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.