Sikces puno pa ce biti “dovite”
Zaboravio si ko ti nafaku donosi.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Sikces puno pa ce biti “dovite”
Nije nam izbio titulu. Niko nam nije kriv sto nismo igrali i pobjedili Slobodu ili sto nisu nasi zatvorili Bekrica i ostale. Krivac u drugima je najlaksi izgovor. Do nas je, prosuli smo previse bodova kuci, ne samo protiv Slobode nego i ostalih. I nije titula jedna tekma, nego 30 i kusur kola. Ako tako gledas onda nam je i golman Borca uzeo titulu je mu nismo dali gol, onda nam je Fajic i onaj drugi iz Veleza izbili titulu jer su nam dali golove itd.
Mislim da nam treba jos par pojacanja (za prvih 11) da bi to bilo to. Prije svega, potreban nam je kvalitetan golman koji "donosi bodove", to je bas prioritet. Godinama nam fali kvalitetan golman i onaj osjecaj sigurnosti na golu. Cak sam i za tu opciju da se dovede stranac ali da je kvalitetan golman. Poslije toga, desno krilo i jos jedan lijevi bek. Na ovim pozicijama imamo nasu djecu ali ipak treba i iskusnijih i kvalitetnijih igraca, a utakmica ce biti dovoljno da svako pokaze sta moze, zdrava konkurencija je uvijek dobrodosla. Mislim da bi sa ovim sto sam naveo imali jednu fino izbalansiranu ekipu i Amar bi onda bio na slatkim mukama.
Brkooo je napisao/la: ↑23 jun 2020, 22:38Mislim da nam treba jos par pojacanja (za prvih 11) da bi to bilo to. Prije svega, potreban nam je kvalitetan golman koji "donosi bodove", to je bas prioritet. Godinama nam fali kvalitetan golman i onaj osjecaj sigurnosti na golu. Cak sam i za tu opciju da se dovede stranac ali da je kvalitetan golman. Poslije toga, desno krilo i jos jedan lijevi bek. Na ovim pozicijama imamo nasu djecu ali ipak treba i iskusnijih i kvalitetnijih igraca, a utakmica ce biti dovoljno da svako pokaze sta moze, zdrava konkurencija je uvijek dobrodosla. Mislim da bi sa ovim sto sam naveo imali jednu fino izbalansiranu ekipu i Amar bi onda bio na slatkim mukama.
Zadovoljan sam sa dovodjenjem Hajrica. Sad imamo dva razlicita tipa napadaca(napokon dva napadaca u ekipi). Ono sto sam vidio je da dobro igra sa obje noge i glavom. Ako on eksplodira kod nas, mogli bi i mi i on bas profitirati od toga..
Trenutno imamo Erica kao golmana, jednog lijevog beka i 1 desno krilo. Napisao sam da nam trebaju 3 pojacanja na tim pozicijama da bi bilo fino izbalansirano i da na svakoj poziciji imamo i zamjenu. Kvalitetan golman je bas prioritet.Plavac87 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 22:57Brkooo je napisao/la: ↑23 jun 2020, 22:38Mislim da nam treba jos par pojacanja (za prvih 11) da bi to bilo to. Prije svega, potreban nam je kvalitetan golman koji "donosi bodove", to je bas prioritet. Godinama nam fali kvalitetan golman i onaj osjecaj sigurnosti na golu. Cak sam i za tu opciju da se dovede stranac ali da je kvalitetan golman. Poslije toga, desno krilo i jos jedan lijevi bek. Na ovim pozicijama imamo nasu djecu ali ipak treba i iskusnijih i kvalitetnijih igraca, a utakmica ce biti dovoljno da svako pokaze sta moze, zdrava konkurencija je uvijek dobrodosla. Mislim da bi sa ovim sto sam naveo imali jednu fino izbalansiranu ekipu i Amar bi onda bio na slatkim mukama.
Zadovoljan sam sa dovodjenjem Hajrica. Sad imamo dva razlicita tipa napadaca(napokon dva napadaca u ekipi). Ono sto sam vidio je da dobro igra sa obje noge i glavom. Ako on eksplodira kod nas, mogli bi i mi i on bas profitirati od toga..
Dobro, uvažavam ali nisam na to mislio, to je samo jedan dio. Kada pogledaš ovo što sada imamo, kako ti se čini? Je li ok izbalansirano, jače, slabije nego prije, kakva nam je širina, koje igrače vidiš kao nosioce, jake strane, slabosti.
Da je kod nas ovako centrirao ovaj ljevak na 1:08,vec bi ga otjerali poslije utakmice kad bi mu brko udario analizu.