FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 24 jun 2020, 12:11

FOTO: Željo počeo pripreme u Konjicu – Pogledajte odlične uslove

– Vjerujem da je ovo prvi korak u pohodu na titule, kojima će Željezničar obilježiti narednu, jubilarnu sezonu, poručio je dragim gostima iz FK Željezničar, direktor hotela Garden City, Selen Balić i zaželio ugodan boravak i uspješne pripreme.
https://fkzeljeznicar.ba/foto-zeljo-poc ... ove/42038/

Je li ovo onaj iz nase Uprave Balic? :D
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 24 jun 2020, 12:14

Bezideja je napisao/la:
24 jun 2020, 12:08
Nas koce navijaci koji misle da su fudbalski strucnjaci i onda kad pocnu da pljuju, i ono malo sto znaju kad izadju na teren pod pritiskom su.
Samo je sreca sto je Amar mangup, pa ce im skrenuti paznju da se ne fokusiraju na strucnjake s tribina. Jedan jedini koji to zna Sir Amar Ferguson
Normalno da nemamo pojma, zato smo navijaci a ne treneri. Mene nikada neces vidjeti da pljujem i psujem igracima, nikada pa ni u najgorim momentima kluba. Ako ne mogu podrzati necu im ni skakati po glavi. Govorim samo za to nase ponasanje na stadionu. Milion puta sam se zakacio sa bratom Zeljovcem bas zbog tog neumjesnog hrakanja.

Ovdje je samo rijec o iznosenju sopstvenog misljenja. Sta bi mi kao navijaci voljeli, sta mislimo da bi nam pomoglo u nasem pokusaju ostvarenja ciljeva. Mislim da to sto prizeljkujemo iole kvalitetno krilo nije nikakav bauk. A ima ih i u nasoj ligi a i dostupnih iz vana.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 24 jun 2020, 12:19

Hvala Koldzo, hvala opstini Novo Sarajevo.

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 24 jun 2020, 12:23

A vidi onoj piqkici od novinara pašiću, naslova; opština nastavlja finansirati Željezničar.

Prava novinarska kuja!
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 24 jun 2020, 13:01

kerimatomic1921 je napisao/la:
24 jun 2020, 12:14
Bezideja je napisao/la:
Nas koce navijaci koji misle da su fudbalski strucnjaci i onda kad pocnu da pljuju, i ono malo sto znaju kad izadju na teren pod pritiskom su.
Samo je sreca sto je Amar mangup, pa ce im skrenuti paznju da se ne fokusiraju na strucnjake s tribina. Jedan jedini koji to zna Sir Amar Ferguson
Normalno da nemamo pojma, zato smo navijaci a ne treneri. Mene nikada neces vidjeti da pljujem i psujem igracima, nikada pa ni u najgorim momentima kluba. Ako ne mogu podrzati necu im ni skakati po glavi. Govorim samo za to nase ponasanje na stadionu. Milion puta sam se zakacio sa bratom Zeljovcem bas zbog tog neumjesnog hrakanja.

Ovdje je samo rijec o iznosenju sopstvenog misljenja. Sta bi mi kao navijaci voljeli, sta mislimo da bi nam pomoglo u nasem pokusaju ostvarenja ciljeva. Mislim da to sto prizeljkujemo iole kvalitetno krilo nije nikakav bauk. A ima ih i u nasoj ligi a i dostupnih iz vana.
Ima glupana koji ce tu frustraciju prenijeti na tribine, gdje pocne da radi masa. Bezveeze se laprda godinama Sinisa nema pojma a Amar ga jos drzi. Jest, Amar njega trpi jer nema zamjene. A jedan od boljih desnih bekova unazad 10 godina. To sto neki sanjaju neke centarsuteve, da prodje 5 6 igraca je druga stvar. Primilo smo malo golova od kad je Amar tu, a neko napise los je u defanzivi. Znaci veze s vezom nema. Uhvati se par igrac na zub i deri. To nije dobro opcenito u globalu. Za bilo kojeg igraca, posebno mladog.
Kakav Kosoric ne trebaju nam stari igraca, kiks igrac, bla bla bla frajer top stoper za ovu ligu, bio ranije i sad. Milion takvih primjera.

I nisam rekao nikog konkretno nego opcenito. A ima i ovdje ljudi kojima ne valja nijedan igrac. Sve neke šatro analize a gluposti se pisu a pisu jer znam da niko od tih nije strucnjak al misli da jeste gdje truju raju, raja cita. Njima je bitno biti dio mase da ih neko ne osudi ako imaju suprotno misljenje. Ima takvih dosta.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 24 jun 2020, 13:07

Bezideja je napisao/la:
24 jun 2020, 13:01
24 jun 2020, 12:14
Bezideja je napisao/la:

Ima glupana koji ce tu frustraciju prenijeti na tribine, gdje pocne da radi masa. Bezveeze se laprda godinama Sinisa nema pojma a Amar ga jos drzi. Jest, Amar njega trpi jer nema zamjene. A jedan od boljih desnih bekova unazad 10 godina. To sto neki sanjaju neke centarsuteve, da prodje 5 6 igraca je druga stvar. Primilo smo malo golova od kad je Amar tu, a neko napise los je u defanzivi. Znaci veze s vezom nema. Uhvati se par igrac na zub i deri. To nije dobro opcenito u globalu. Za bilo kojeg igraca, posebno mladog.

I nisam rekao nikog konkretno nego opcenito. A ima i ovdje ljudi kojima ne valja nijedan igrac. Sve neke šatro analize a gluposti se pisu a pisu jer znam da niko od tih nije strucnjak al misli da jeste gdje truju raju, raja cita. Njima je bitno biti dio mase da ih neko ne osudi ako imaju suprotno misljenje. Ima takvih dosta.

Ja mislim, znaci opet iznosim svoje misljenje koje mozda neko blizak Amaru moze potvrditi ili negirati, je da Amar ne voli Sinisine sposobnosti kao beka, zato je i doveo Blazevica. E sad, Amar zna sta je Zeljo i njemu ne pada na pamet da nabije tek tako nogom igraca koji je tu vec 5 godina, koji uredno izvrsava svoje obaveze, istinski voli Zelju i srcem igra za ovaj klub. Valja li on ili ne, tu svako ima pravo da iznese svoje misljenje, ali niko nema pravo da mu yebe mrtve sa tribina i da ga ponizava.

Ne moze se imati 11 top igraca u ovoj ligi. Ko god vrijedi on vrlo brzo ide vani. Ne mozemo ocekivati da Sinisa bude Carvajal ili da Vesei bude kao Hazard. Ono sto mozemo mi kao navijaci je da korigujemo svoje ponasanje i da tim igracima damo vjetar u ledja podrskom kako bi svoj manjak kvaliteta nadoknadio pozrtvovnoscu i borbom. Desetine igraca kod nas je to uspijevalo, tako da ne bi bio prvi put. Samo podrska i zajednistvo na stadionu, a ovdje se generalno moze laprdati, pisati svoje misljenje sto je na kraju krajeva i cilj foruma - ne vjerujem da neki pretjeran uticaj forum moze imati.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 jun 2020, 13:09

Sinisa je vrlo vrlo slab igrac, jedan od najgori desnih bekova od 95 na ovamo. Ako racunamo standardne bekove, najgori bez konkurencije.
Nekad smo imali Bukija, Jahica, Joldica, Colica, Stanica, Memiju i spadnemo na Sinisu.
U zadnjoj sezoni se fura na Deni Alvesa, ide u napad gdje ne moze ni cunj predriblati, treba mu godina da se vrati nazad.
Visok metar i sumska jagoda, skoka nema, korak mu 30 cenata, brzine nema. Zna udariti i to mu je vrhunac.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 24 jun 2020, 13:15

@kera,slazem upravo a svim osim da Amar njega drzi samo zbog toga. To je jedan segment koji je bitan postovanje prema igracu koji tu bio i kad je bilo dobro, i kad smo ih tjerali **** im majku, znaci vjeran je dresu. Vise volim njega nego da mi dodje kakav seljacic tipa Efendic koji ce otici za pola godine i nece ostaviti nikakav trag.
Zato po meni i mom razmisljanu sasvim zahvalan igrac. Necemo praviti vise cirkus od kluba kad smo raskidali s igracima nakon mjesec i kad smo pljuvali po svakome, kao sto je bilo za vrijeme onih uhljeba privatnih koji su mislili da je klub njihova licna prcija i tako nanijeli veliku ljagu na ime kluba, gdje pola igraca nakon toga nije htjelo doci u nas klub kad su vidjeli kako se odnose prema igracima, a jedan dio krivice nose i navijaci. Jer su podrzavali te budale i onda na utakmici dodju da pljuju, a forum je tad itekako bio mjesto gdje ces poceti negativno pisati o igracu i sluzite se lazima ne bi li ga napravio ološom. Nije lobotomija napravljena zato sto neko voli klub, nego zato sto su kompleksasi i neprijatelji.
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 24 jun 2020, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 jun 2020, 13:16

LjoZee je napisao/la:
24 jun 2020, 12:11
FOTO: Željo počeo pripreme u Konjicu – Pogledajte odlične uslove

– Vjerujem da je ovo prvi korak u pohodu na titule, kojima će Željezničar obilježiti narednu, jubilarnu sezonu, poručio je dragim gostima iz FK Željezničar, direktor hotela Garden City, Selen Balić i zaželio ugodan boravak i uspješne pripreme.
https://fkzeljeznicar.ba/foto-zeljo-poc ... ove/42038/

Je li ovo onaj iz nase Uprave Balic? :D
:ljepota: :ljepota: odlicni uslovi
Jeste, to je taj.

Konjic cijeli PLAVO- BIJELI
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 jun 2020, 13:20

Kakva je ovo relaksacija odnosa izmedju Kere i Bezideje? Kaj se desava? :D

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 24 jun 2020, 13:28

LjoZee je napisao/la:
24 jun 2020, 13:20
Kakva je ovo relaksacija odnosa izmedju Kere i Bezideje? Kaj se desava? :D
I ja sam u šoku ali neka, ovo je dobro.
Jos da ga pomirimo sa @delinjom i to je to.

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 24 jun 2020, 13:34

bhsport je napisao/la:
24 jun 2020, 13:09
Sinisa je vrlo vrlo slab igrac, jedan od najgori desnih bekova od 95 na ovamo. Ako racunamo standardne bekove, najgori bez konkurencije.
Nekad smo imali Bukija, Jahica, Joldica, Colica, Stanica, Memiju i spadnemo na Sinisu.
U zadnjoj sezoni se fura na Deni Alvesa, ide u napad gdje ne moze ni cunj predriblati, treba mu godina da se vrati nazad.
Visok metar i sumska jagoda, skoka nema, korak mu 30 cenata, brzine nema. Zna udariti i to mu je vrhunac.

Ali je naš igrač, u klubu već nekoliko godina, čak trenutno mislim i najduži staž, ima dosta utakmica u nogama sa plavim dresom i iskreno trebali bi to svi navijači malo više početi poštovati. Ovo se odnosi na sve nas.

Ja prvi ne gotivim Sinišu ali ga jako poštujem zbog svega nabrojanog. Valja li kao igrač, je li valjao, možemo li naći boljeg nije bitno, ne smijemo sebi davati za pravo da vrijeđamo.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 jun 2020, 13:41

Sinisa nije igracina to je jasno svima, ali taj isti Sinisa nikad na bilo koji nacin nit je uvrijedio klub nit je ruzno sta rekao nekom o Zelji. Momak ne da nikom ni “a” da kaze na Zelju odmah reaguje kao da je ovdje od svoje 7. godine. Uvijek je realno u svakom intervju rekao i za Uprave sta misli, odluke neke i slicno. I zato volim kad uzimaju neki ozbiljniji intervju od njega jer sve kaze kako jeste u tom trenutku ili kako je bilo.
Zasluzio je on apsolutno postovanje navijaca.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 24 jun 2020, 13:45

23 jun 2020, 20:53
@braco

Imam molbu za tebe. Znas li nesto vise o Arminu Cerimagicu? Znam da je iz juniora otisao, lutao po belgiji, ceskoj a najvise sloveniji. Poceo karijeru kao centralni vezni, a sada igra i po krilima. Nije neki aman zaman strijelac ali bas zna lopte. Mlad, i nase dijete. Cudi me da se njega niko nije sjetio. Pricao mi je jos dok je bio ovdje, da je bio dobar s Amarom da ga je brko gotivio.
Ma njega su dosta povrede sjebale u karijeri. On je i došao u Sloveniju da oživi karijeru misleći da su povrede iza njega, ali i tamo su opet krenule povrede. Ali eto u 2020. redovno igra. Kad bi hipotetički bila mogućnost da dođe, ne znam koliko bi nam pojačanje bio.

Jel' ti pričao da ga je Inter htio kad je bio klinac?

slika

I jedna od najdražih slika, ova je za avatara ali ne mjenjam svoj trenutni jer mi je trademark postao :D :

slika

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 24 jun 2020, 13:45

LjoZee je napisao/la:
24 jun 2020, 13:41
Sinisa nije igracina to je jasno svima, ali taj isti Sinisa nikad na bilo koji nacin nit je uvrijedio klub nit je ruzno sta rekao nekom o Zelji. Momak ne da nikom ni “a” da kaze na Zelju odmah reaguje kao da je ovdje od svoje 7. godine. Uvijek je realno u svakom intervju rekao i za Uprave sta misli, odluke neke i slicno. I zato volim kad uzimaju neki ozbiljniji intervju od njega jer sve kaze kako jeste u tom trenutku ili kako je bilo.
Zasluzio je on apsolutno postovanje navijaca.
Vodi ga kuci,cuj argumenta dobar je jer nije uvrijedio klub :urnebes: :urnebes:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 jun 2020, 13:52

delinjo je napisao/la:
24 jun 2020, 13:45
Vodi ga kuci,cuj argumenta dobar je jer nije uvrijedio klub :urnebes: :urnebes:
Ja sam rekao da je zasluzio postovanje navijaca zbog svega sto sam naveo, ali nisam rekao da treba igrati jer nije uvrijedio klub. Ima sad Blazevic pa nek se bore za prvih 11. Vala kad pogledas spisak desnih bekova u ovoj ligi sve je to u 5 deka sa Sinisom osim Cipetica. To je jedini momak na desnom beku koji odskace od ostalih na toj poziciji.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 24 jun 2020, 14:02

To je lik koji je ucestvovao u prosipanju 2 titule,koji je ucestvovao u najvecoj blamazi kluba sa 5 poraza....za sta postovanje '?? Ja ga postujem samo sto ga Amar tu drzi i to je sve.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 24 jun 2020, 14:04

Ako se napise da je neko los igrac i najlosiji desni bek u zadnjih 20-tak godina to je kao vrijedjanje? Nije cinjenica nego bas vrijedjanje. Zanimljiv nacin odbrane polovnjaka..

Treba kao da postujemo nekog polovnjaka iz Srbije koji ne bi ni u snovima mogao da potpise za Zelju da je normalna situacija bila tad 2015-te godine. Malo se samo vratimo u proslost. Dok su igrali komentarisali smo normalno i Bukija i Jahica i Colica i Stanica i Memiju itd(i nikad se nije dizala neka frka jer su hvaljeni kad odigraju dobro i iskritikovani kad odigraju lose) ali daj da postujemo Sinisu polovnjaka koji ovim gore ne moze ni kopacke cistiti.

Buki, Jahic, Colic, Stanic. Svi oni ucestvovali u osvajanju titula, igrali dobro i u evropskim tekmama, bili vazan faktor za ekipu, na terenu bili prevage. I onda ovakve igrace uporedis sa Sinisom koji ima skoro 120 nastupa. Od tog broja 10 utakmica u kojima je bio odlican se ne moze nabrojati. Pored toga sto je los fudbaler ima i luzerski mentalitet i takav igrac je fudbaler naseg kluba. Zalosno..

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 24 jun 2020, 14:07

Brkooo je napisao/la:
24 jun 2020, 14:04
Ako se napise da je neko los igrac i najlosiji desni bek u zadnjih 20-tak godina to je kao vrijedjanje? Nije cinjenica nego bas vrijedjanje. Zanimljiv nacin odbrane polovnjaka..

Treba kao da postujemo nekog polovnjaka iz Srbije koji ne bi ni u snovima mogao da potpise za Zelju da je normalna situacija bila tad 2015-te godine. Malo se samo vratimo u proslost. Dok su igrali komentarisali smo normalno i Bukija i Jahica i Colica i Stanica i Memiju itd(i nikad se nije dizala neka frka jer su hvaljeni kad odigraju dobro i iskritikovani kad odigraju lose) ali daj da postujemo Sinisu polovnjaka koji ovim gore ne moze ni kopacke cistiti.

Buki, Jahic, Colic, Stanic. Svi oni ucestvovali u osvajanju titula, igrali dobro i u evropskim tekmama, bili vazan faktor za ekipu, na terenu bili prevage. I onda ovakve igrace uporedis sa Sinisom koji ima skoro 120 nastupa. Od tog broja 10 utakmica u kojima je bio odlican se ne moze nabrojati. Pored toga sto je los fudbaler ima i luzerski mentalitet i takav igrac je fudbaler naseg kluba. Zalosno..
Ma ti imas dosta ljudi ovdje koji se ulizuju igraciam tj polovnjacima da bi dobili dres ili nesto...zato je sve ovo jbg ,fukare prave :)
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 jun 2020, 14:09

Jeste, evo javi se Sinisa sad kaze ko je napisao sta pozitivno ide petoba i dres od njega. Samo ja rekao ako moze od Stilica dres. Valjda sta sredi.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: sebalos i 28 gostiju.