Puleni glavna atrakcija u gradu
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Veseli bi i to nekako promasio
Ma mi smo inace imali bekove davalinpo sezoni 10 golova, po 10 asistencija imali, sve ih prodali u ligu petice nema sta. Realnost 0 bodova, poenta samo pljuvati.Cudnovati je napisao/la: ↑24 jun 2020, 16:01cuj ovog od 2015. pratim Zelju, mlad... da sam bogdom. Sinisa nije nista losiji od recimo Benjamina Colica koji je u tom periodu u kojem je igrao na desnoj strani, ni kriv ni duzan, uzeo 3 titule i 2 kupa. Ucinak slican Sinisinom, 138 nastupa, 1 gol, 7 asistencija, Sinisa 119/0/9. Evo recimo da si uzeo Sinisu i stavio ga u tu ekipu umjesto Colica, mislis da bi nesto izgubili radi toga?
I meni je to palo na pamet ali nisam htio gibetit'. Valjda nismo toliki pehovi. Ne do Bog..
Ma idiot pravi,svrha njegovog postojanja je da udje ovdje i puca kontru,svaki dan tonu licemjernih i kontradiktornih stvari napise.
Ma nisam nervozan... Ups vidi nisam se logovao na pravi profil.... Dela sto si nervozan
kolezeljovac je napisao/la: ↑24 jun 2020, 17:10Ma nisam nervozan... Ups vidi nisam se logovao na pravi profil.... Dela sto si nervozan
Trenutno korisnika/ca: mnon46, NerminFatic i 28 gostiju.