Glupi amazon !
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
kolezeljovac je napisao/la: ↑24 jun 2020, 17:10Ma nisam nervozan... Ups vidi nisam se logovao na pravi profil.... Dela sto si nervozan
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
"Ko je vamo,ko je vamo,ušo si unutra Mustafa na vako malom terenu **** ti sunce" A.O
Kakav gol Zeca na 17:20
Kakav gol Zeca na 17:20
Brko iz druge galaksije!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Mislim da od Bukija goreg beka nismo imali. Tek kad ga je Amar prebacio u vezu tad je nešto i pokazao.
moSa ljoŽe
- kolezeljovac
- Kontakt:
Livaja i Bevab like this postlijevapolutka je napisao/la: ↑24 jun 2020, 17:27Mislim da od Bukija goreg beka nismo imali. Tek kad ga je Amar prebacio u vezu tad je nešto i pokazao.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
svi mi koji smo pjevali na kup utakmici na jugozapadu ispod WC livaja je Ronaldo hahahahahaha 
i livaja ivan momak je divan
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja sam s Juga za Mesom pjevao tu Capljic je Mourinho
Krupa ako se ne varam sa izmisljenim penalom u 90.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
da tekma na kojoj je bilo najvise provala al od muke u zadnjih desetak godinakolezeljovac je napisao/la: ↑24 jun 2020, 17:46Ja sam s Juga za Mesom pjevao tu Capljic je Mourinho
Krupa ako se ne varam sa izmisljenim penalom u 90.
Klasicni primjer degenericne djece danas si ti.delinjo je napisao/la: ↑24 jun 2020, 17:06Ma idiot pravi,svrha njegovog postojanja je da udje ovdje i puca kontru,svaki dan tonu licemjernih i kontradiktornih stvari napise.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Jos juce sam ja htio isto napisati, al' kontam, haj' da ne kvarim atmosferu. Jbg, nadat' se da nismo baksuzi, sad je ionako kasno.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 16:55I meni je to palo na pamet ali nisam htio gibetit'. Valjda nismo toliki pehovi. Ne do Bog..
Obicno ova djeca koja i prate 5 godina Zelju a od toga su 3 mrtvi nadrogirani najvise pitaju druge od kad pratis Zelju. Cuj njemu Bogicevic neki gigantCudnovati je napisao/la: ↑24 jun 2020, 16:01cuj ovog od 2015. pratim Zelju, mlad... da sam bogdom. Sinisa nije nista losiji od recimo Benjamina Colica koji je u tom periodu u kojem je igrao na desnoj strani, ni kriv ni duzan, uzeo 3 titule i 2 kupa. Ucinak slican Sinisinom, 138 nastupa, 1 gol, 7 asistencija, Sinisa 119/0/9. Evo recimo da si uzeo Sinisu i stavio ga u tu ekipu umjesto Colica, mislis da bi nesto izgubili radi toga?
I ja opet pisem, Sinisa je los u fudbalskom smislu, ali je ko covjek bolji i od Zebe i Bogija i mnogih drugih skupa. To sto ti te ljude znas samo po 90 minuta na terenu to je drugo.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ide aplauz.kolezeljovac je napisao/la: ↑24 jun 2020, 17:33Livaja i Bevab like this postlijevapolutka je napisao/la: ↑24 jun 2020, 17:27Mislim da od Bukija goreg beka nismo imali. Tek kad ga je Amar prebacio u vezu tad je nešto i pokazao.
moSa ljoŽe
- Dočekani smo na jedan fin način gdje čitav grad živi za Željezničar što se vidi po našem dolasku ovdje. U hotelu su veoma dobri uslovi za pripreme, treniramo na Gradskom stadionu gdje su okej uslovi za ovaj dio priprema.
- Nismo izgubili puno igrača, okosnica tima je ostala tu, na stručnom štabu je da dovedu igrače gdje je najpotrebnije. Nadam se da će doći kvalitetni igrači i da možemo očekivati pohod i na titulu i na Kup.
Moj pulen iz srca Konjica salje izjavu
- Nismo izgubili puno igrača, okosnica tima je ostala tu, na stručnom štabu je da dovedu igrače gdje je najpotrebnije. Nadam se da će doći kvalitetni igrači i da možemo očekivati pohod i na titulu i na Kup.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Jesi siguran da nije nista fulio ?LjoZee je napisao/la: ↑24 jun 2020, 18:12- Dočekani smo na jedan fin način gdje čitav grad živi za Željezničar što se vidi po našem dolasku ovdje. U hotelu su veoma dobri uslovi za pripreme, treniramo na Gradskom stadionu gdje su okej uslovi za ovaj dio priprema.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Zasto si ljut sto ne dijelim sa tobom misljenje u svemu ? 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne zbog toga, ali za vrijedjanje da.
Pukla tikva
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
E gdje si to vidio molim te ? Nesto si fulio.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Bogicevic je igrac koji je osvajao trofeje sa Zeljom, isto kao i Zeba i Bekric. Bili vazan faktor u tome. Vazan faktor, procitaj ove dvije rijeci dobro. Nisam bez razloga tebe i ovog iznad pitao od kada pratite Zelju jer izgleda da si puno toga zaboravio.balkanika je napisao/la: ↑24 jun 2020, 17:57Obicno ova djeca koja i prate 5 godina Zelju a od toga su 3 mrtvi nadrogirani najvise pitaju druge od kad pratis Zelju. Cuj njemu Bogicevic neki gigantCudnovati je napisao/la: ↑24 jun 2020, 16:01cuj ovog od 2015. pratim Zelju, mlad... da sam bogdom. Sinisa nije nista losiji od recimo Benjamina Colica koji je u tom periodu u kojem je igrao na desnoj strani, ni kriv ni duzan, uzeo 3 titule i 2 kupa. Ucinak slican Sinisinom, 138 nastupa, 1 gol, 7 asistencija, Sinisa 119/0/9. Evo recimo da si uzeo Sinisu i stavio ga u tu ekipu umjesto Colica, mislis da bi nesto izgubili radi toga?samo je Memija iskakao od tih desnih bekova u zadnjih 10 godina a svi ostali su bili bara bara ili uzasni. Dovedi Ronalda u Moscanicu pa cu te pitati je li sta osvojio. Glupa ti logika pravo Brko veze ti s fudbalom nemas evo iskreno.
I ja opet pisem, Sinisa je los u fudbalskom smislu, ali je ko covjek bolji i od Zebe i Bogija i mnogih drugih skupa. To sto ti te ljude znas samo po 90 minuta na terenu to je drugo.
Da te podsjetim, Colic kad je bio na vrhuncu karijere i kad se trebao prodati u Svicarsku i napraviti odlican transfer, povrijedio se u duelu sa Plzenom. I poslije tako teske povrede vratio se u nasu ligu i opet uzeo jos dvije titule sa Zrinjskim(ukupno ih osvojio 5 i 2 kupa) i napravio kasnije transfer u Cesku. Vec par godina igra u Ceskoj. Ove sezone u 28 nastupa ima 8 asistencija(ima asistencija ko Sinisa zutih kartona) i 2 gola. Sa druge strane Sinisi je Zeljo vrh svih vrhova. U ligi koja je gora od Ceske ima 18 nastupa i 1 asistenciju i cak 8 zutih kartona.
Koga bolan zanima kakav je neko covjek van terena. Znas koliko me boli qrac jel neko fin, los, ovakav, onakav. Teren je jedino mjerilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.