Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Od "ozbiljne" price dosao je do toga da mu je sve smiješno, znaci plavac je u posljednjoj fazi budale
Pa vi ozbiljni?
Ovo je udarac.

Ovo je udarac.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Sta rece tabutce 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
FK Dude lange.Haver ! je napisao/la: ↑24 jun 2020, 15:22"Željo je ostao bez prihoda, nije bilo utakmica, karata, TV prenosa i u kontaktu sa direktorom i predsjednikom kluba došao sam do informacije da je doveden u pitanje opstanak kluba. Dogovorilo smo se da ova sredstva, na ovakav način, preusmjerimo." N.Koldžo
Ako je dovedeno u pitanje opstanka kluba, onda halalosum sve pare s budžeta poreznih obveznika...
Prosjaci.
- FKS -
Na moju, ali i tvoju žalost, izgleda da si ti ozbiljan.Argentina je napisao/la: ↑24 jun 2020, 10:18Neozbiljan si i provokator, uopste ne gledas nornalno i ne razgovaras kako bi trebali. To je isto kao da ja tebe sad pitam odakle ti je klub, iz Butmira ili Zenice s obzirom da nemate stadiona, a gurate se da ste klub u pravom smislu te rijeci. Ili da te pitam mogu li vas vlasnici pretvoriti iz FK u Bagminton klub, sto je najgore mogu. Njihovo ste vlasnistvo, pokazali su vam to par puta posebno kad ste protestovali kad su vas na ignore stavili.sampras je napisao/la: ↑24 jun 2020, 08:23Obratio sam se Argentini, a ne Švrakino, razlika je u 9 zuba po vilici.svrakino1921 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 08:10
moze
to ti je isto kao sto ne placas puno rentanje stadiona kojeg koristis nego razliku preosmjeris negdje drugo
Hvala svakako.
Odgovor nije tačan.
Ako se vec pravis pametan i ovako odgovaras drugom forumasu sa odgovorom "obratio sam se Argentini", da te upoznam s jednom cinjenicom. Nisi se obratio meni, kada to uradis, onda si mi posalao privatnu poruku i to je obracanje. Forum je javna diskusija, u ovom slucaju je bilo citiranje i covjek se nadovezao na komentar.
Da, imamo finansijskim problema i kasne nam plate jer su klubovi odraz razvijenosti drzave. Pokusavamo rukama i nogama nesta napraviti, kada vec aludiras na to. Ne znam sta je tu smijesno, kada nam je 50% sugradjana u takvoj situaciji sa poslom i platama, 99% penzionera na rubu egzistencije sa primanjima itd. Po tebi izgleda i oni trebaju dignuti ruke, prodati se nekim azijatima koji ne znaju, ne postuju i interesuje ih nista, te pustiti da se radi s njima sta god im padne na pamet?
Glava ne sluzi samo za sisanje, ali kod tebe, bojim se da sluzi![]()
Kontam ti se šališ, pa i ja okrenuo na cirkus, jer more napisanih gluposti i netačnih navoda nikako ne može biti ozbiljnost.
Ali hajde, kroz kakav period prolazite dobro ste i živi, sve vam je oprošteno, pa i mitomanija.

E cuj dovedeno u pitanje opstanak klubaa? WTF
Sta uradi Amaw.... Jos ce ispasti da im je on zadnji ekser metno
Sta uradi Amaw.... Jos ce ispasti da im je on zadnji ekser metno
- feniksptica
- Kontakt:
Joj kad veceras na RTRS bude Muslimanski igraci Sarajeva se spremaju na rat
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Plava starleta koja vec 99 godina opstaje tako sto zadovoljava razne politicke stranke i partije.Hajdeee je napisao/la: ↑24 jun 2020, 17:48FK Dude lange.Haver ! je napisao/la: ↑24 jun 2020, 15:22"Željo je ostao bez prihoda, nije bilo utakmica, karata, TV prenosa i u kontaktu sa direktorom i predsjednikom kluba došao sam do informacije da je doveden u pitanje opstanak kluba. Dogovorilo smo se da ova sredstva, na ovakav način, preusmjerimo." N.Koldžo
Ako je dovedeno u pitanje opstanka kluba, onda halalosum sve pare s budžeta poreznih obveznika...
Prosjaci.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Prije par godina i malo vise se povlacila prica kako je zemljiste na kojem se nalazi Kosevo rezervisano za neki veliki stambeno poslovni kompleks.
Mjau !
Samo što još vecu želju ima vaš seniorski tim jer i momci koji su završili srednju školu ne pamte da je željo ugostio veliki evropski klubsvrakino1921 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 13:55velika zelja komsijaGradKamena2 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 13:44Juniori ekipe Sarajeva će u LP umjesto ekipe Željezničara ?
da igraju protiv velikh europskih klubova
kao npr.Club Atletico de Madrid
naravno u tom uzrastu
Ne HZ su skandirale Puzigaći "Kosovo je srce Srbije" na Koševu.Samo da vas ispravim.Inače snimak ima sam Puzigaća i daje svima na uvid,kaže da su najbolji navijači.Toliko o mitomaniji!!
Ako im da još 200.000 stadion ce zvati Koldzo ArenaHajdeee je napisao/la: ↑24 jun 2020, 17:48FK Dude lange.Haver ! je napisao/la: ↑24 jun 2020, 15:22"Željo je ostao bez prihoda, nije bilo utakmica, karata, TV prenosa i u kontaktu sa direktorom i predsjednikom kluba došao sam do informacije da je doveden u pitanje opstanak kluba. Dogovorilo smo se da ova sredstva, na ovakav način, preusmjerimo." N.Koldžo
Prosjaci.

- ASD
- Kontakt:
Ja iskreno ni ne bih volio da ovakvi igrači počnu dolaziti u ligi. Bačene pare.
On će tamo u poznim godinama pokupiti dobre pare uz rekreativan pristup.
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Je l moguce da je ovaj lik ovako propo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Crnka nakon isteka ugovor 30.6. najvjerovatnije prelazi u Želju. Kod nas je uglavnom bio dobar uz manje i povremene oblike nediscipline i nikada nije smio zaigrati protiv Sarajeva na Koševu. Ako ga Amar ukroti može dogurat i do reprezentacije što se kvaliteta tiče,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.