Melo15 je napisao/la:ilidžanski dijamant je napisao/la:vidim ja po tom tradeu sto ti navijas za denver

Ovaj trade sam stavio zato sto je majestic ja mislim stavio stranicu-dvije prije kako bi volio neki trade koji ukljucuje melo-a al sam zab citirati.....
A melo svakako oce iz denvera...a vise bi volio da meni najbolji igrac ode u neku jaku ekipu(LAL,Boston,Chicago) nego da ode u NJN naprimjer .....jer ce tek onda propasti....
E ovako Melo je rekao da bi produzio ugovor s 3 ekipe Bullsi,Netsi i Knicksi.Lakersi doci Kobe-u na noge njih 2 imaju jak ego a i trose puno lopti tako da nije to ekipa za njeg,a i nema sanse od toga.Bynum je dobar centar a Lakersi pametna fransiza on njima kad bi igrao samo play off oni ge nece dat.
Za Mela su idealni Bullsi ne sto navijam za njih stvarno nije to razlog,nego logikom da bi tu brzo mogao da se bori za titulu i Bullsi ako nadju trecu ekipu koja zeli Denga to bi se moglo i desit.New York su druga opcija jer on i Amare uz moguci dolazak Nash-a ili Paul-a sto se spominje,moze bit ekipa za velike stvari.