LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

ilidžanski dijamant
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la ilidžanski dijamant » 05 dec 2010, 21:46

Melo15 je napisao/la:Ne samo ja vec i navijaci lakersa ;) ;)
Fisher,Kobe,Melo,Gasol,Nene
nema dalje :D
jos nene nije sklon povredama kao bynum...jes stariji al ko garantuje da ce bynum igrati vise od 30 tekmi po sezoni???? :? :?
a ti ko ne bi bio "navijac" lakersa slika

celnici nuggetsa bi tuzili lakerse kad bi im ovo ponudili, tuzili bi ih zbog nekoliko smrtnih slucaja u klubu uzrokovanih smijanjem :lol:
Barcelona - Real Madrid 5-0 (29.11.2010.)

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 05 dec 2010, 21:47

Jok Bgm....ja navijam za denver....mozda bi vise pratio lakerse al nebi navijo za njih ;) ;) ;)
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

ilidžanski dijamant
Kontakt:

Post Postao/la ilidžanski dijamant » 05 dec 2010, 21:49

vidim ja po tom tradeu sto ti navijas za denverslika

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 05 dec 2010, 21:57

ilidžanski dijamant je napisao/la:vidim ja po tom tradeu sto ti navijas za denverslika
Ovaj trade sam stavio zato sto je majestic ja mislim stavio stranicu-dvije prije kako bi volio neki trade koji ukljucuje melo-a al sam zab citirati.....
A melo svakako oce iz denvera...a vise bi volio da meni najbolji igrac ode u neku jaku ekipu(LAL,Boston,Chicago) nego da ode u NJN naprimjer .....jer ce tek onda propasti....
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 05 dec 2010, 22:14

Melo15 je napisao/la:
ilidžanski dijamant je napisao/la:vidim ja po tom tradeu sto ti navijas za denverslika
Ovaj trade sam stavio zato sto je majestic ja mislim stavio stranicu-dvije prije kako bi volio neki trade koji ukljucuje melo-a al sam zab citirati.....
A melo svakako oce iz denvera...a vise bi volio da meni najbolji igrac ode u neku jaku ekipu(LAL,Boston,Chicago) nego da ode u NJN naprimjer .....jer ce tek onda propasti....
E ovako Melo je rekao da bi produzio ugovor s 3 ekipe Bullsi,Netsi i Knicksi.Lakersi doci Kobe-u na noge njih 2 imaju jak ego a i trose puno lopti tako da nije to ekipa za njeg,a i nema sanse od toga.Bynum je dobar centar a Lakersi pametna fransiza on njima kad bi igrao samo play off oni ge nece dat.
Za Mela su idealni Bullsi ne sto navijam za njih stvarno nije to razlog,nego logikom da bi tu brzo mogao da se bori za titulu i Bullsi ako nadju trecu ekipu koja zeli Denga to bi se moglo i desit.New York su druga opcija jer on i Amare uz moguci dolazak Nash-a ili Paul-a sto se spominje,moze bit ekipa za velike stvari.

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 05 dec 2010, 22:40

Nebi ja volio da ode u ekipu kao New York....Chicago bi bilo fenomenalno rjesenje....a i denver bi sigurno dobio igrace za buducnost jer nema losih igraca u Bullsima(samo ne saljite Lucasa) :D :D :D

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 05 dec 2010, 22:44

Melo15 je napisao/la:Nebi ja volio da ode u ekipu kao New York....Chicago bi bilo fenomenalno rjesenje....a i denver bi sigurno dobio igrace za buducnost jer nema losih igraca u Bullsima(samo ne saljite Lucasa) :D :D :D
ma necemo njega.A mogao bi Denver uzet Gibsona iz Bullsa i Iggy-a iz Phile taj trade se spominje ,jos bi dobili prvi pick od Charlote koji je kod Bullsa,pa ako ovi ne udju u play off moze se uzet i dobar rookie

ilidžanski dijamant
Kontakt:

Post Postao/la ilidžanski dijamant » 05 dec 2010, 22:45

po meni bi vece sanse za titulu imo u knicksima.

dema ti kazes da melo i kobe trosi puno lopti, a onda kazes da bi mu idealan bio chicago a tamo igra igrac koji trosi najvise lopti u ligi slika

kad bi u knickse otisao pred sljedecu sezonu, sigurno bi povukao i paula za sobom, i to bi bila sampionska ekipa.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 05 dec 2010, 22:50

ilidžanski dijamant je napisao/la:po meni bi vece sanse za titulu imo u knicksima.

dema ti kazes da melo i kobe trosi puno lopti, a onda kazes da bi mu idealan bio chicago a tamo igra igrac koji trosi najvise lopti u ligi slika

kad bi u knickse otisao pred sljedecu sezonu, sigurno bi povukao i paula za sobom, i to bi bila sampionska ekipa.
ajde nemoj me jos i ti.Znas i sam da ce Rose tu potrosnju smanjit vec sam ti to objasnio a ti zaboravio.
Cim budu Bullsi imali vise opcija u napadu njemu ce rast asisti,Rose se moze podredit ekipi jer nije mu nije ego toliko jak da mora bit prvi strijelac.Kobe i on su dosta slicni i ne mogu se nadopunjavat ako imas jednog ili drugog u ekipi onda trazis dobrog visokog igraca i to je vec borba za vrh.

ilidžanski dijamant
Kontakt:

Post Postao/la ilidžanski dijamant » 05 dec 2010, 22:53

rosu ce broj suteva opast na min. 20, sto je opet puno. vidjet ces. za rosea jos neznamo da li je spreman podrediti se ekipi ili ne, i o tome ne mozemo govorit.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 05 dec 2010, 22:57

ilidžanski dijamant je napisao/la:rosu ce broj suteva opast na min. 20, sto je opet puno. vidjet ces. za rosea jos neznamo da li je spreman podrediti se ekipi ili ne, i o tome ne mozemo govorit.
ej vec si se za njega prevario nekoliko puta,ali si bar jedan od rijetkih koji kazu ok dokazao se promjenio sam misljenje o njemu zbog toga te cijenim a ne ovi sto samo pljuju bezveze

ilidžanski dijamant
Kontakt:

Post Postao/la ilidžanski dijamant » 05 dec 2010, 23:00

ja ne kazem da on nece biti spreman podrediti se ekipi, jednostavno kazem da mi nemozemo to znati i da nemozemo gledat u buducnost. isto nemozemo znati da li ce se durant moci podrediti ekipi.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 dec 2010, 23:01

Slažem se sa Wolwerinom mada je moje mišljenje da bi i sada Deng trebao uzimati više šuteva od Rosea
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 05 dec 2010, 23:04

ilidžanski dijamant je napisao/la:ja ne kazem da on nece biti spreman podrediti se ekipi, jednostavno kazem da mi nemozemo to znati i da nemozemo gledat u buducnost. isto nemozemo znati da li ce se durant moci podrediti ekipi.
kad sam ti jos prosle sezone govorio o njemu koliko ce bit dobar to si isto rekao,ali je on i bolji od onog sto sam prizeljkivao ili na osnovu misljenja strucnjaka prognozirao,mislio sam da ce imat sezonu 22-23 poena i 8 asista on ima i bolju asisti ce ic gore cim se uigra sa Boozerom.

pa dobro uzima deng dovoljni suteva zna imat jako los sut a uzet ih puno vise to pratim tako da znam

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 dec 2010, 19:44

Veceras na ocekuje duel u Stapels Centru protiv Washington Wizardsa, gdje ocekujem pobjedu bez vecih problema. Imali su sada cetiri dana odmora da malo izlijece svoje povrede i veceras sve osim pobjede bi bilo za mene veliko razocarenje. Takodjer danas sam procitao da Jackson ocekuje povratak Bynuma 10.decembra tj. u Petak kada idemo u goste Chicagu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 07 dec 2010, 19:47

amerosm je napisao/la:Veceras na ocekuje duel u Stapels Centru protiv Washington Wizardsa, gdje ocekujem pobjedu bez vecih problema. Imali su sada cetiri dana odmora da malo izlijece svoje povrede i veceras sve osim pobjede bi bilo za mene veliko razocarenje. Takodjer danas sam procitao da Jackson ocekuje povratak Bynuma 10.decembra tj. u Petak kada idemo u goste Chicagu.
kud bas tad ,e to mi nije drago nek odgodi bar za subotu hehe,e tu cu utakmicu gledat iako nemam sport klub ici cu da to gledam,ne znam kako stojimo mislim da od odlaska jordana imamo los omjer s vama,prosle sezone smo kuci izgubili ove vec jednu,tako da ce bit tesko

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 07 dec 2010, 19:48

Tesko, mada ima sanse, zbog male krize LAL, bice dobra tekma izmedju Portlanda i Finiksa

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 08 dec 2010, 14:28

Ocekivana pobjeda sinoc protiv Wizardsa...Kobe,Gasol i Odom standardno najbolji. Blake i Brown odlicni s klupe. Young,Arenas i Wall odlicni ali nedovoljno...
Veceras protiv manjeg tima iz L.A.-a gdje ocekujem sigurnu pobjedu a onda mislim u petak derbi protiv Bullsa.
Bynum se polako oporavlja,jucer je po prvi put igrao 5 na 5 i on kako kaze ocekuje da ce igrati u ovom mjesecu. Lakersi imaju nesto veci "road trip" tako ce on vjerovatno sacekati neki mec u Los Angelesu.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 08 dec 2010, 14:32

Nesto kontam da bi Clippersi mogli prevariti Lakerse, veceras... :D
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 08 dec 2010, 14:34

BernardBarnjak je napisao/la:Nesto kontam da bi Clippersi mogli prevariti Lakerse, veceras... :D
ja se tome nadam, zanima me kako ce odigrati blake griffin

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.