Svakako
A bosnjaka ima u 3 geta:srednja bosna,gorazde,USK
Uz to bosnjaci su jedan od najmanjih naroda u europi,odprilike 1.4 Miliona Bosnjaka ima u BIH
Al obzirom ko nas vodi zadnjih 30godina jos smo dobro i prosli

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Svakako
Za onu cijenu i za onu udaljenost, usluga je odlična.Sviuodbranu je napisao/la: ↑25 jun 2020, 16:58Ne pricam o uslugi. A i ona im nije nesto.ASD je napisao/la: ↑25 jun 2020, 16:50Hebe mi se. Idem tamo gdje ću dobiti najbolju uslugu za ono što želim.Sviuodbranu je napisao/la: ↑25 jun 2020, 16:40Neum ima veze sa BiH koliko i Franjo Tudjman.
Mislim da mnogi jos nisu svjesni situacije u BiH koja se prakticno desava. Bosne i Hercegovine ima tamo gdje su Bosnjaci.
Hrvati neum smatraju Hrvatskom teritorijom.
Ja ga smatram teritorijom BiH, kao i Banja Luku.Heller je napisao/la: ↑25 jun 2020, 16:59Očigledno i ti. Samim tim ti si Hrvat.Sviuodbranu je napisao/la: ↑25 jun 2020, 16:40Neum ima veze sa BiH koliko i Franjo Tudjman.
Mislim da mnogi jos nisu svjesni situacije u BiH koja se prakticno desava. Bosne i Hercegovine ima tamo gdje su Bosnjaci.
Cim se ti bavis.... Um za proucavanje.Sviuodbranu je napisao/la: ↑25 jun 2020, 16:40Neum ima veze sa BiH koliko i Franjo Tudjman.
Plaćam u markama , ne pokazujem pasoš , piva 3 KM u kafićima , kafa 1,50 KM...Sviuodbranu je napisao/la: ↑25 jun 2020, 16:40Neum ima veze sa BiH koliko i Franjo Tudjman.
Ako ćeš radi žena i provoda onda CG bez premca na Balkanu, ludnica je navečer dole, pune plaže do ujutru, sjedi se i pije i svira, baš drugi svijet za Hrvatsku i Neum. O klubovima da ne govorim, prođeš šetnicom sve jedan do drugog klubovi i ispred hostese grabe sve što nailazi na piće i muziku uživo.
Jesu li to informacije iz prve ruke Rijo ?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 17:59Ako ćeš radi žena i provoda onda CG bez premca na Balkanu, ludnica je navečer dole, pune plaže do ujutru, sjedi se i pije i svira, baš drugi svijet za Hrvatsku i Neum. O klubovima da ne govorim, prođeš šetnicom sve jedan do drugog klubovi i ispred hostese grabe sve što nailazi na piće i muziku uživo.
Još nabaciš malo ekavice, ili prodaš se kao kakav Banjalučanin, uh, nećeš moći ostati od žena
Ako skontaš da su neke naše, onda ti je prolaz još lakši![]()
Jesu, kakve bi druge bile, da mi je neko pričao ne bih mu vjerovao da je onakoalex1991 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 18:01Jesu li to informacije iz prve ruke Rijo ?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 17:59Ako ćeš radi žena i provoda onda CG bez premca na Balkanu, ludnica je navečer dole, pune plaže do ujutru, sjedi se i pije i svira, baš drugi svijet za Hrvatsku i Neum. O klubovima da ne govorim, prođeš šetnicom sve jedan do drugog klubovi i ispred hostese grabe sve što nailazi na piće i muziku uživo.
Još nabaciš malo ekavice, ili prodaš se kao kakav Banjalučanin, uh, nećeš moći ostati od žena
Ako skontaš da su neke naše, onda ti je prolaz još lakši![]()
Imaš slanu vodu u Tuzli.Finn je napisao/la: ↑25 jun 2020, 18:07Gledam po portalima ovu promociju prirodnih dobara po BiH, pa kao mozete svuda. Posteno, i treba promovisati, ali nekako se iz tona da naslutiti da oni izgleda ne kontaju da ima ljudi koji idu na more upravo zbog mora i morske soli, i to pofin dio. To samo Neum moze ponuditi u BiH i nista drugo.
A PanonskoFinn je napisao/la: ↑25 jun 2020, 18:07Gledam po portalima ovu promociju prirodnih dobara po BiH, pa kao mozete svuda. Posteno, i treba promovisati, ali nekako se iz tona da naslutiti da oni izgleda ne kontaju da ima ljudi koji idu na more upravo zbog mora i morske soli, i to pofin dio. To samo Neum moze ponuditi u BiH i nista drugo.