Moram i ja kakvu fiktivnu zastavu mog naselja sasiti pa kaciti po kablovima.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
A jesu napaceni svako 10 metara na kablu za struju okacena zastava tzv herceg bosne 
kisaaaaaaaa , god bless
Šteta, ovo ljeto ti je zbog manjka gužvi bila idealna prilika da naučiš plivat.ArtVandelay je napisao/la: ↑28 jun 2020, 12:57
Kada smo vec kod Neumljana, ti ljudi nemaju niti stida niti srama.
Sada pozivaju pastetlije i paradajzlije, a ostatak godine ne vade floskulu "politicko Sarajevo" iz usta. Rekao sam da ce praviti Bosance od kamena. Ne bi im otisao taman mi dzabe nudili, neka jedu kamen sto se mene tice.
Neum (izgraden od strane bosnjackih radnika) je kanalizacijska rupa. Smrad fekalija je neizbjezan, bas kao ustaska "glazba" sto tresti iz onih betonskih garsonjerica do hotela Zenit (mislim da se tako hotel zove).
U to su ga pretvorili kolonizatori iz zaleda neumskog, koji su teski krkani, mahom pokatoliceni srbi sljegnuti iz Crne Gore.
Niti bi otisao kod papisticke brace im u hrvatskoj, prije svega zbog neljubaznosti i arogancije. Ni kada bi mi ponudili sedmodnevnu druzbu s nekom Cehinjom.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
samo Una ove godine
kad bi se trebao otvoriti onaj tunel Mostar-Neum? bio sam prosle godine u Neumu, penzionersko mjesto, prosjek godina 70
kad bi se trebao otvoriti onaj tunel Mostar-Neum? bio sam prosle godine u Neumu, penzionersko mjesto, prosjek godina 70
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Neće prije oktobra ove godine. Čini mi se danas na kl.ixu bio članak. Tunel Žaba. Tunel je iz Stoca na Neum. Nije iz Mostara.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Za kvalitet vode u Neumu se već odavno znalo samo se sad ne može ići u Srpanj-Trpanj-Makarska-Ploče pa su jauci glasniji
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
- PovratakKralja
- Kontakt:
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Ima smisla....PovratakKralja je napisao/la: ↑28 jun 2020, 15:45Necu ih udarat ako budu mirni.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- PovratakKralja
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
+1
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
ni ja sto je velika steta, mi bismo trebali biti kao austrijanci po tom pitanju
Zimovanje je najbolje sa djevojkom, bungalov/vikendica, kamin, vatrica, šetnja. U tim zimskim centrima obično imaju saune i bazeni, ono, sedam dana najboljeg mogućeg odmora.Varg je napisao/la: ↑28 jun 2020, 18:53ni ja sto je velika steta, mi bismo trebali biti kao austrijanci po tom pitanju
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pit ko stoka u onoj krčmi na vrhu Jahorine i meze.Virtu4l je napisao/la: ↑28 jun 2020, 18:59Zimovanje je najbolje sa djevojkom, bungalov/vikendica, kamin, vatrica, šetnja. U tim zimskim centrima obično imaju saune i bazeni, ono, sedam dana najboljeg mogućeg odmora.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: enobarca, MaroonBjelave i 8 gostiju.