Ma znam, ne može se čoek bez recepta drogirat boze dragiPovratakKralja je napisao/la: ↑28 jun 2020, 02:07Za one što tebi trebaju, moraš imati recept.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑28 jun 2020, 02:00Ma ima do kraja jula još vremena, fakat se pocet tabletama lupat treba
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Re: Chat
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
-
BIHpatriota
- Kontakt:
More, malo snalažljivosti 
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kapitenu, jesi li polozio vozacki?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Sad se sjetilo pisati o (ne)kvalitetu vode i mora u Neumu 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- ArtVandelay
- Kontakt:
Kada smo vec kod Neumljana, ti ljudi nemaju niti stida niti srama.
Sada pozivaju pastetlije i paradajzlije, a ostatak godine ne vade floskulu "politicko Sarajevo" iz usta. Rekao sam da ce praviti Bosance od kamena. Ne bi im otisao taman mi dzabe nudili, neka jedu kamen sto se mene tice.
Neum (izgraden od strane bosnjackih radnika) je kanalizacijska rupa. Smrad fekalija je neizbjezan, bas kao ustaska "glazba" sto tresti iz onih betonskih garsonjerica do hotela Zenit (mislim da se tako hotel zove).
U to su ga pretvorili kolonizatori iz zaleda neumskog, koji su teski krkani, mahom pokatoliceni srbi sljegnuti iz Crne Gore.
Niti bi otisao kod papisticke brace im u hrvatskoj, prije svega zbog neljubaznosti i arogancije. Ni kada bi mi ponudili sedmodnevnu druzbu s nekom Cehinjom.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Mlad čovjek , a toliko srdžbe.ArtVandelay je napisao/la: ↑28 jun 2020, 12:57
Sada pozivaju pastetlije i paradajzlije, a ostatak godine ne vade floskulu "politicko Sarajevo" iz usta. Rekao sam da ce praviti Bosance od kamena. Ne bi im otisao taman mi dzabe nudili, neka jedu kamen sto se mene tice.
Neum (izgraden od strane bosnjackih radnika) je kanalizacijska rupa. Smrad fekalija je neizbjezan, bas kao ustaska "glazba" sto tresti iz onih betonskih garsonjerica do hotela Zenit (mislim da se tako hotel zove).
U to su ga pretvorili kolonizatori iz zaleda neumskog, koji su teski krkani, mahom pokatoliceni srbi sljegnuti iz Crne Gore.
Niti bi otisao kod papisticke brace im u hrvatskoj, prije svega zbog neljubaznosti i arogancije. Ni kada bi mi ponudili sedmodnevnu druzbu s nekom Cehinjom.
Drži se svoje rabote ,i gledaj svijet malo šarenije...
tz tz tz tz tz tz
A jesu napaceni svako 10 metara na kablu za struju okacena zastava tzv herceg bosne 
Moram i ja kakvu fiktivnu zastavu mog naselja sasiti pa kaciti po kablovima.
Moram i ja kakvu fiktivnu zastavu mog naselja sasiti pa kaciti po kablovima.
kisaaaaaaaa , god bless
Šteta, ovo ljeto ti je zbog manjka gužvi bila idealna prilika da naučiš plivat.ArtVandelay je napisao/la: ↑28 jun 2020, 12:57
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
samo Una ove godine
kad bi se trebao otvoriti onaj tunel Mostar-Neum? bio sam prosle godine u Neumu, penzionersko mjesto, prosjek godina 70
kad bi se trebao otvoriti onaj tunel Mostar-Neum? bio sam prosle godine u Neumu, penzionersko mjesto, prosjek godina 70
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Neće prije oktobra ove godine. Čini mi se danas na kl.ixu bio članak. Tunel Žaba. Tunel je iz Stoca na Neum. Nije iz Mostara.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Za kvalitet vode u Neumu se već odavno znalo samo se sad ne može ići u Srpanj-Trpanj-Makarska-Ploče pa su jauci glasniji
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
- PovratakKralja
- Kontakt:
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Ima smisla....PovratakKralja je napisao/la: ↑28 jun 2020, 15:45Necu ih udarat ako budu mirni.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 1 gost.