Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Plasim se da su ovi preveliki izdajnici da bi se drzao status quo...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
- PovratakKralja
- Kontakt:
Treba iskoristit situaciju kad se zakuha na Kosovu.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Tonom kao da ja ne znam da se kuha već 40 godina.alan_kardec je napisao/la: ↑29 jun 2020, 12:22Kojim to tonom? Pokušao sam da kažem na najnormalniji mogući način.
A to za stavljanje tačke, ne mislim da će se desiti u skoroj budućnosti. O stavljanju tačke se pričalo i nakon jednostranog proglašenja nezavisnosti pa šta. Ne zato što su Srbi nešto kao jaki pa oni ne daju, nego su se u odnosu na zadnjih petnaestak godina stvari u svijetu promijenile. Srbi ne trebaju nešto puno ni da rade po tom pitanju, treba da održavaju status quo što je duže moguće, a ovi dole se uveliko kolju međusobno. Kurtijeva vlada pala nakon 50 dana, dižu se optužnice protiv njihovih glavešina (mada optužnica sama po sebi ne mora ništa da znači), povlačenje priznanja...
Srbija će držati status quo sve dok se Amerika i vodeće zemlje EU ne dogovore, a kad se dogovore onda se Srbija neće ništa pitati. Korona je trenutno izvukla situaciju, jer je Grenell postavljen da riješi to pitanje, pod svaku cijenu.
Ono što ti moraš shvatiti je kada se zapad dogovori i kad ponudi rješenje na stol, to je kraj. Kakav god bude taj prijedlog, obje strane će ga morati potpisati ili im slijede sankcije zapada koje Srbija i Albanija ne mogu preživjeti bez ogromnih gubitaka ionako katastrofalne ekonomije.
Isto kao što su dali rok da se uhapsi Milošević, tako ćeš dobiti datum i za ovo, a onaj koji to potpiše će se provesti kao Čedomir Jovanović koji je uhapsio Miloševića, pa možda i kao Đinđić.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Kakve veze ima likvidacija Đinđića sa ovom pricom?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ko je zapiso njegovo je, jesul dole Albanci vecina sa 90% sigurno. I tako je trend zadnjih 100 godina, sta je plan da se uleti na Kosovo i pobije X ljudi, a zemlja podjeli Srbima kao sto je to radjeno u knezevini i kraljevini. To se danas naziva etnicko ciscenje i ne moze proci u ovom povezanom svijetu.
Ko je zapiso njegovo je vjecno i nece niko na Balkanu da zivi pod tudjom cizmom.
Kako bi se predstavnici vaseg naroda osjecali kada bi neko uletio na teritoriju gdje im zivi narod i protjerao sve, to su novi ratovi na citavom Balkanu zbog kojih se i raspala Jugoslavija, a to su Sr i Hr frustracije i Albansko pitanje.
Nepriznavanjem Kosova i rovarenjem po BiH i CG se potpisuje los zivot i odseljavanje.
Ko je zapiso njegovo je vjecno i nece niko na Balkanu da zivi pod tudjom cizmom.
Kako bi se predstavnici vaseg naroda osjecali kada bi neko uletio na teritoriju gdje im zivi narod i protjerao sve, to su novi ratovi na citavom Balkanu zbog kojih se i raspala Jugoslavija, a to su Sr i Hr frustracije i Albansko pitanje.
Nepriznavanjem Kosova i rovarenjem po BiH i CG se potpisuje los zivot i odseljavanje.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Samo to si izvukao iz cijelog posta?
Nema direktne veze naravno, čak ga i nisam povezao sa ovom pričom, već sa obračunom Srbije sa 'izdajnicima', a onaj ko 'preda' Kosovo će biti najveći izdajnik u istoriji.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Ko želi rat i povorku u kuci mu bilo.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Povorka Šerif Mubarek Olsun
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Upravo zato sam i pitao, jer Đinđić nije likvidiran zbog "izdajnistva" ili patriotskih poriva, nego zato sto je oktenuo ledja tim s kojim je šurovao i koji su ga i doveli na vlast.
Ko se vatrom igra...
Nije zivot cetiri zida
Recimo ne homofobiji
Recimo ne homofobiji
Nisam od tebe očekivao da mi citiraš Amfilohija Radovića, Arkanovog i Šešeljevog drugara.
Đinđić je likvidiran jer je krenuo u obračun sa kriminalom, ostacima Slobine mafije i DB-om, to ga svrstava u izdajnike. Danas, 17 godina poslije, ipak vidimo da je bio najveći reformator Srbije i heroj, i da bi vam život bio mnogo bolji i kvalitetniji da su ga pustili da završi posao.
Oko 2,5 miliona albanaca ima na Kosovu, kako se srbi iseljavaju cak brzo bi goranci/bosnjaci pocati znacajnija manjina od njihtuzlak1987 je napisao/la: ↑29 jun 2020, 12:43Ma ko je zapiso njegovo je, jesul dole Albanci vecina sa 90% sigurno. I tako je trend zadnjih 100 godina, sta je plan da se uleti na Kosovo i pobije X ljudi, a zemlja podjeli Srbima kao sto je to radjeno u knezevini i kraljevini. To se danas naziva etnicko ciscenje i ne moze proci u ovom povezanom svijetu.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
SLOBODA I PODRŠKA SVIM OBOŽAVAOCIMA ŽENSKIH TABANA MA GDJE BILI.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Pusti tu pricu. Ti isti pod Đinđićevim lobijem 5 oktobra nisu stali u odbranu Slobe i tako pomogli ovom da dodje na vlast. Taj isti Đinđić je cesto isao u Šilerovu kao i Čeda. Cim im je okrenuo ledja, bio je ubijen...Virtu4l je napisao/la: ↑29 jun 2020, 13:01Nisam od tebe očekivao da mi citiraš Amfilohija Radovića, Arkanovog i Šešeljevog drugara.
Đinđić je likvidiran jer je krenuo u obračun sa kriminalom, ostacima Slobine mafije i DB-om, to ga svrstava u izdajnike. Danas, 17 godina poslije, ipak vidimo da je bio najveći reformator Srbije i heroj, i da bi vam život bio mnogo bolji i kvalitetniji da su ga pustili da završi posao.
Naravno da nisu stali na Slobinu stranu, jer su procijenili da mu je kraj i da je pametnije da podrže drugu stranu. Što je generalno dobra odluka, kojom se izbjeglo krvoproliće.
Đinđić išao u Šilerovu, i to često? Ima li neki kredibilan dokaz?
Jovanović jeste išao, sasvim opravdano, posebno kad je pred Legijom i ubicama pocijepao ostavku Dušana Mihajlovića, pa su ovi repetirali oružje.
Isao je na sastanke,mozda ne u Silerovu. Pregovarao je i dogovaro u svakom slucaju s Legijom oko brojnih stvari...Virtu4l je napisao/la: ↑29 jun 2020, 13:14Naravno da nisu stali na Slobinu stranu, jer su procijenili da mu je kraj i da je pametnije da podrže drugu stranu. Što je generalno dobra odluka, kojom se izbjeglo krvoproliće.
Đinđić išao u Šilerovu, i to često? Ima li neki kredibilan dokaz?
Jovanović jeste išao, sasvim opravdano, posebno kad je pred Legijom i ubicama pocijepao ostavku Dušana Mihajlovića, pa su ovi repetirali oružje.
Znači od 'išao je često u Šilerovu' smo došli do 'išao je na sastanke, možda ne u Šilerovu'? Ok.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.