Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Svaka častLjumanM95 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 20:18Neformalni/stari naziv grada je Litva. Tako barem od većine starijih čujem kad krenu u grad da idu u Litvu.kraljttbvb je napisao/la: ↑28 jun 2020, 20:15Ima li iko iz Banovica?
Vazda me interesovalo što se firma zove Litvatrans Banovici kad nisu iz Litve/ Litvanije
Koja je poveznica?
Također i rječica koja protiče kroz grad se zove Litva.
Vučić već godinu dana radi ono što Čeda govori 20 godina, a ima tu i dosta Bebinog uticaja. Uostalom vidjećemo vrlo brzo, kad se formira nova Vlada.alan_kardec je napisao/la: ↑29 jun 2020, 12:04Čeda Prašak treba pichkoustom oko Kosova?![]()
![]()
Sad kad se zakuha na Kosovu?Pa na Kosovu se počelo kuhati prije 40 godina
Ne zbunjuj nas @virtualni![]()
Osjeti se to, tačno se vidjelo kad je Jovanović okrenuo priču što se tiče Vučića, već odavno oni nešto petljaju i ubijeđen sam da je to Bebino maslo. Jovanović nema nikakvu politčku moć, ali njegov glas se daleko čuje, sigurno su nešo smislili.
Virtu4l je napisao/la: ↑29 jun 2020, 12:11Što se Kosova tiče, nema potrebe da meni nešto kao objašnjavaš tim tonom. Kad kažem zakuhati, dobro se zna na šta mislim. Na stavljanje tačke na taj problem.alan_kardec je napisao/la: ↑29 jun 2020, 12:04Čeda Prašak treba pichkoustom oko Kosova?![]()
![]()
Sad kad se zakuha na Kosovu?Pa na Kosovu se počelo kuhati prije 40 godina
Ne zbunjuj nas @virtualni![]()
Tonom kao da ja ne znam da se kuha već 40 godina.alan_kardec je napisao/la: ↑29 jun 2020, 12:22Kojim to tonom? Pokušao sam da kažem na najnormalniji mogući način.
A to za stavljanje tačke, ne mislim da će se desiti u skoroj budućnosti. O stavljanju tačke se pričalo i nakon jednostranog proglašenja nezavisnosti pa šta. Ne zato što su Srbi nešto kao jaki pa oni ne daju, nego su se u odnosu na zadnjih petnaestak godina stvari u svijetu promijenile. Srbi ne trebaju nešto puno ni da rade po tom pitanju, treba da održavaju status quo što je duže moguće, a ovi dole se uveliko kolju međusobno. Kurtijeva vlada pala nakon 50 dana, dižu se optužnice protiv njihovih glavešina (mada optužnica sama po sebi ne mora ništa da znači), povlačenje priznanja...