Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- PovratakKralja
- Kontakt:
Re: Chat
Meni svaki dan govore, ovo ti je najbolji post od kad si na forumu. Pa koliko onda imam najboljih postova ? Šteta što su ukinuli lajkove, najbolje sam kotirao u omjeru post-lajk. Vidio sam u arhivi da ima takmicenje forumaš godine. Ove godine ce biti samo formalno biranje, vec se zna pobjednik.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Normalno da se zna pobjednik, kakvu sam revoluciju sa Kviskotekom napravio pet godina u nizu bih trebao biti.PovratakKralja je napisao/la: ↑30 jun 2020, 01:03Meni svaki dan govore, ovo ti je najbolji post od kad si na forumu. Pa koliko onda imam najboljih postova ? Šteta što su ukinuli lajkove, najbolje sam kotirao u omjeru post-lajk. Vidio sam u arhivi da ima takmicenje forumaš godine. Ove godine ce biti samo formalno biranje, vec se zna pobjednik.

Šalim se, brani to Oske lagano vjerovatno.
"We need to suffer. And we need to fight."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kanta se ne mora ni odrzavati, Leorey ce srusiti BPL PDF prvi put u ko zna koliko godina
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Ne slažem se , ima većih "stručnjaka" od njega ...BosniaBoston je napisao/la: ↑30 jun 2020, 01:09Kanta se ne mora ni odrzavati, Leorey ce srusiti BPL PDF prvi put u ko zna koliko godina
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma ima sigurno, meni lično momak ne smeta ali vakat je više da neko van prepucavanja osvoji a i on je stekao ogromnu “popularnost”. Jedino bi ga povratak Šefke mogao ugrozitibombaysaphire je napisao/la: ↑30 jun 2020, 01:10Ne slažem se , ima većih "stručnjaka" od njega ...BosniaBoston je napisao/la: ↑30 jun 2020, 01:09Kanta se ne mora ni odrzavati, Leorey ce srusiti BPL PDF prvi put u ko zna koliko godina
#Punoljetstvo
-
- Kontakt:
Zabit je napisao/la: ↑30 jun 2020, 00:58Prva pametna koju si napisao na forumu. Da pitam zasto je Srbiji ispred nas na listi za ulazak u EU? Nikada nisu prihvatili genocid i dalje odbijaju priznati svoju krivicu u agresiju na BiH, efektivno su od prije par dana i diktatura, u parlamentu su im osudjenji ratni zlocinci itd. Znaci sve suprotno sto EU tvrdi da su njihove "vrijednosti". A da jos dodam, mi nikada necemo u Europsku Uniju i sto prije to narod shvati bolje ce biti za nas.![]()
Zabite što izbrisa svoj komentar na koroni ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
-
- Kontakt:
BosniaBoston je napisao/la: ↑30 jun 2020, 01:12Ma ima sigurno, meni lično momak ne smeta ali vakat je više da neko van prepucavanja osvoji a i on je stekao ogromnu “popularnost”. Jedino bi ga povratak Šefke mogao ugrozitibombaysaphire je napisao/la: ↑30 jun 2020, 01:10Ne slažem se , ima većih "stručnjaka" od njega ...BosniaBoston je napisao/la: ↑30 jun 2020, 01:09Kanta se ne mora ni odrzavati, Leorey ce srusiti BPL PDF prvi put u ko zna koliko godina
Misliš Šefkijinog buraza ?

Ima dosta kvalitetnih forumaša i biće yebeno selekciju sklepat. Još znam da ima dosta likova koji su tu isključivo zbog BH lige, a tamo ne zalazim nikako jer nešto ne pratim ni Čelik a ni ligu. Nisam neki lokal patriota.
Tek smo na polovini godini a dosta se zmajeva proslavilo već. Šta nas čeka u završnici. Leorey rutinski.
Tek smo na polovini godini a dosta se zmajeva proslavilo već. Šta nas čeka u završnici. Leorey rutinski.

- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma Šele je gori od buraza, buraz mi nije preko pp nista pisao

Ja bih mogao da dozivim smanjenje bodova za kantu u odnosu na prethodnu godinu , da sam nastavio sa ritmom od prije 18 mjeseci bio bi tu medju uzim favoritima
#Punoljetstvo
Eh kad se sjetim kakvih je lobija bilo za glasanja pazi sad, na forumu, a nešta se žale na političare 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Mislim da nećeš biti među kandidatima, napredovao siBosniaBoston je napisao/la: ↑30 jun 2020, 01:18Ma Šele je gori od buraza, buraz mi nije preko pp nista pisao![]()
Ja bih mogao da dozivim smanjenje bodova za kantu u odnosu na prethodnu godinu , da sam nastavio sa ritmom od prije 18 mjeseci bio bi tu medju uzim favoritima

- PovratakKralja
- Kontakt:
zato sto nisam upoznat skroz sa tom situacijom i mogu dati pogresno misljenje, a stojim iza toga da vazda obican narod nastrada a on mi se cini da ne pripada istom i zato i pise onako(izbriso sam jer mozda grijesim i da on nije privilegovan).bombaysaphire je napisao/la: ↑30 jun 2020, 01:12Zabit je napisao/la: ↑30 jun 2020, 00:58Prva pametna koju si napisao na forumu. Da pitam zasto je Srbiji ispred nas na listi za ulazak u EU? Nikada nisu prihvatili genocid i dalje odbijaju priznati svoju krivicu u agresiju na BiH, efektivno su od prije par dana i diktatura, u parlamentu su im osudjenji ratni zlocinci itd. Znaci sve suprotno sto EU tvrdi da su njihove "vrijednosti". A da jos dodam, mi nikada necemo u Europsku Uniju i sto prije to narod shvati bolje ce biti za nas.![]()
Zabite što izbrisa svoj komentar na koroni ?
Za forumasa godine sigurno ide Asteriks, njemu nije mjesto na ovom forumu.
Zadnja izmjena: Zabit, dana/u 30 jun 2020, 01:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Meni je fascinantna činjenica da je Virtual bio dvostruki prvak istovremeno. 

Ja sam jednom ili dva puta istovremeno bio u polufinalu kante i forumaša godine.
A jedne godine su pitari aktivirali sve duple naloge i molili ostale forumaše u inbox da glasaju za mene na kanti.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sama kampanja pitara protiv Virte svih ovih godina(pa cak i prosle) je dokaz da je Zeljo veci klub i da je Virto GOAT forumas
#Punoljetstvo
Meni je fascinantno da je ikome stalo do toga 

Ma virtu su pitari zavalili ali sto Geerroo rece,koga boli **** za tim 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF