Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
glasanje i izbor bitan kao glas nekog clana u vucicevom sns-u hahahha a pitari kao onaj marko djuric bukvalno su takvi 
hahahah
Bolan pa jedne godine je evander napadao svakog forumaša koji mu je dao bodove za kantu godine.

Gledaj ti ove ankete,
viewtopic.php?f=43&t=10826
viewtopic.php?f=43&t=11917
Ova prva je ako se dobro sjećam prekinuta jer je solinaš poludio pred sami kraj pa su nam zaključali temu.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tačno sam poželio ova vremena,

O kakvom bjesnilu pricas pseto,samo vam zelim gasenje u cemu je problem.
Ionako ste izbjeglice u tom logoru vrapcici nadomak Mostara.bolje i ne zasluzujete.
A kakva su stoka strumfici tamam kada izgrade banana arenu,opet ce im goriti ko rostilj.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ako neko nadje postove gdje solinas pise ajete i psuje Boga u isto vrijeme bio bi mu zahvalan
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Solinas je sviuodbranu? Trenutno cak djeluje i normalno kakav je prije bio izgledaVirtu4l je napisao/la: ↑30 jun 2020, 01:46Bolan pa jedne godine je evander napadao svakog forumaša koji mu je dao bodove za kantu godine.![]()
Gledaj ti ove ankete,
Ova prva je ako se dobro sjećam prekinuta jer je solinaš poludio pred sami kraj pa su nam zaključali temu.![]()

Ako imas te postove evandera volio bih vidjeti

-
- Kontakt:
Hahahaha e ne vjerujem, čuj napadao svakog ko mu je dao bodove ahahhahahh majko milaVirtu4l je napisao/la: ↑30 jun 2020, 01:46Bolan pa jedne godine je evander napadao svakog forumaša koji mu je dao bodove za kantu godine.![]()
Gledaj ti ove ankete,
Ova prva je ako se dobro sjećam prekinuta jer je solinaš poludio pred sami kraj pa su nam zaključali temu.![]()

Đe su ti postovi ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
U ovoj prvoj anketi ustipak ona treba. Ne mogu da vjerujem da su je alfa muzjaci izglasali da udje u zadnjih 8 zar je bila toliko iritantna, da je imala muda mjesto mace bilo bi tu borbe sa solinasem
#Punoljetstvo
A ne znam sad tačno, znam da je na svakoj stranici kukao kako su se urotili protiv njega i napadao ljude. Naravno da će onda Bošnjo još više glasati za tebe. 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobar havatarBosniaBoston je napisao/la: ↑30 jun 2020, 02:01U ovoj prvoj anketi ustipak ona treba. Ne mogu da vjerujem da su je alfa muzjaci izglasali da udje u zadnjih 8 zar je bila toliko iritantna, da je imala muda mjesto mace bilo bi tu borbe sa solinasem

Kapitenu halali ako mi je promaknulo,jesi polozio ?
Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 30 jun 2020, 02:10, ukupno mijenjano 1 put.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- feniksptica
- Kontakt:
ne
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne sjećam se pod kojim nickom je to pisao, pa je teže naći. Pogledaj u najsmješnijim postovima, trebalo bi da je tamo završilo.BosniaBoston je napisao/la: ↑30 jun 2020, 01:54Ako neko nadje postove gdje solinas pise ajete i psuje Boga u isto vrijeme bio bi mu zahvalan
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Svaka vama čast pa imate vremena i živaca da tražite bilo kakve postove po arhivi.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pisao kao veliki vjernik na jednom nick-u na drugom psovao ajete?
- PovratakKralja
- Kontakt:
Al' uvijek budan do pola 12, 7 sati sna mi je uvijek bilo taman.PovratakKralja je napisao/la: ↑30 jun 2020, 03:04I ti uvjek budan po noci, koristiš li nešto od suplemenata ?
- PovratakKralja
- Kontakt:
Meni trenutno ne treba ni 10 minuta. Ovako mi je taman.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Lupaš se spidom?PovratakKralja je napisao/la: ↑30 jun 2020, 03:08Meni trenutno ne treba ni 10 minuta. Ovako mi je taman.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Znaci ima neke elemente kao spid drzi te budnim baš dugo?