Lova je od kriminala, odakle će biti ?PovratakKralja je napisao/la: ↑30 jun 2020, 14:52A odakle mu ta lova da djeli ?bombaysaphire je napisao/la: ↑30 jun 2020, 14:44Pa zato što je Ćelo gotivio običan narod , da 50 KM onom na parkingu na kafu , kada kocka svim radnicima po 100 KM bakšiša nema veze je li dobio ili izgubio , onda raznorazni načini pomoći raji kojoj je to trebalo i to ljudi pamte ...PovratakKralja je napisao/la: ↑30 jun 2020, 14:35Koliko su popljuvali ovog lika što je sinoc ubijen a pola tih pljuvaca drži sliku cele bajramovica na profilnoj![]()
Nije dao da se sandžaklije i šiptari qrče po Sarajevu, i to mu je bio veliki plus .
Dok Džiba je znao samo maltretirati običan narod , pogotovo konobare gdje je teglio po 3 dana a da niko ne izađe iz kafića ...
Mislim da je Ćelo jedini lik koji je bio kriminalac , a da se nije qrčio običnom narodu ...
Lik je silovao djevojku , ne moze ga hadz oprati a ne pisljive napojnice od 50km.
Isto to što ti pišeš , tako sam i ja govorio meni on nema opravdanja niti želim da ga opravdam , samo ti pišem činjenice .
Znam da je tebi malo kad ti neko da 50 KM na kafu , ali nekome ko radi na parkingu za 600 KM je itekako dobra napojnica .
Jedino što je meni kod njega bilo dobro što nije dao da odvratne sandžačke glave prosipaju silu po Sarajevu , da se oni qrče kao da je Sarajevo njihov grad