Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pa piše stvarnost ili mašta onako sam postavio al dobro izgleda i vise mi se sviđa ovaj logo
Pa i hoce za stogodisnjicu
Jel fkt ?
Gdje si bruda moj dobri ? Šta ti kažeš na ovo sto nam se Barba pridružio ?jesi li se naježio
ma pitanje vremena, ugovor mu je istekao. ima ponudu niželigaša iz Rajlovca, uglavnom eto insajderska i od mene.
razmjena ,nama barbarez a njima Kana,e jesi ga i prodao vala
Prosto je, dodijeliti pet titula Vicinim kinderima i kraj priče!
Da te podsjetim bila je Korona kao prvo! Kao drugo sinoc sam htio u postu prije citiranog podrzati ljude iz Novog Pazara radi situacije koja je teska.Dragi21 je napisao/la: ↑01 jul 2020, 08:49Postujem svaku naciju ali si fulio forum, podforum i portal. Ovo je sportski forum i portal, Zeljin podforum. Mozda da potrazis neki SDA forum ili zdravstveni.
Ne. Ne, naši nemaju niakakv odgovor osim da se poštuje preporuke koje su na snazi. Bojim se da bi eventualnim odlaskom na utakmicu, Klub mogao dobiti kaznu, bolje neka nas pred live-om.tatastrumf je napisao/la: ↑01 jul 2020, 12:45Kakva je odluka za vecerasnju utakmicu, hocemo li moci prisustvovati, moze odgovor u PP
Veoma jasno i kratko! Igraci koji su pozitivni moraju 14 dana u karantin. Kad krene sezona nek testiranje bude svaka 2-3 dana i caos.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑01 jul 2020, 12:50Barisic i ticinovic poziticni takodjer, iz Zrinjskog.
Ja ne znam sta ovaj savez misli uraditi po ovom pitanju, evidentno je da ce virus nastaviti praviti probleme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.