Hvala veliki prijatelju !!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- kerimatomic1921
- Kontakt:

Clanska produzena.
Nagradna igra ispostovana.
Fan shop = O P U S T O Š E N ! (Za pohvalu)
Broj aktivnih clanova: 2355
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Htio sam ti poslati slike toga za bebe kad su maloprije izbacili, ali vidio si znaci. 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kako sam se smrzo na onoj zadnjoj protiv Veleža, još nas naguziše i ne dadoše izać odma za kraj **** ti kaninu tastaturu 
Eto sipera za našeg ljozetakerimatomic1921 je napisao/la: ↑01 jul 2020, 17:25
Clanska produzena.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Stipu debila, vidis da citav dan pise gluposti da bi se neko uhvatio, a svi ga ignorisu, vazan ko semafor u gta
@kerim
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Onaj osjećaj isčekivanja sastava.
Ima li vas stream navijaci? 
Erić, Blažević, Šehić.... Duraković .... Luka 
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Znam da ne valja unaprijed, ali nisam mogao odoliti.
Jako sam pozitivno iznenadjen odazivom raje za nagradnu igru jer je fanshop opustosen do te mjere da vise nema ni dresova ni majica ni šolja ni olovki (ostalo po jedna,dvije velicina S i slicno).
Za moj ukus, ovaj broj aktivnih clanova je zaista zaista mali. Ja znam da mozda neko nije u situaciji, ali mislim da 20km godisnje zaista nije puno za tebe koji se deklarises kao navijac naseg kluba. Pogotovo je sada ta clanska vazna, jer se klub po prvi puta u historiji našao u ovoj situaciji (pad prihoda zbog pandemije). Iskreno se nadam da ce klub ubrzo pokrenuti veliku akciju za clanarinu, te iskoristiti veliki broj Zeljovaca sirom svijeta da podupre tu kampanju. Zamolite sve bivse igrace da se uclane, kako sebe tako i poznate licnosti koje poznaju, da opet napravimo akciju (ne)vidjenih razmjera.
Cisto informativno - 10.000 clanova jest' jednako 200.000km. To je jedna mjesecna plata za sve uposlenike kluba ako se ne varam (manje vise). To je potencijalna snaga navijacke baze koju mi imamo. Zamislite u kojoj mjeri mozemo pomoci klubu. A ima nas 190.000 na facebooku. Za derbi nas dodje 11.000. Mi to mozemo. Ustvari, ne da mozemo, vec MORAMO!
FOREVER 1921!
Jako sam pozitivno iznenadjen odazivom raje za nagradnu igru jer je fanshop opustosen do te mjere da vise nema ni dresova ni majica ni šolja ni olovki (ostalo po jedna,dvije velicina S i slicno).
Za moj ukus, ovaj broj aktivnih clanova je zaista zaista mali. Ja znam da mozda neko nije u situaciji, ali mislim da 20km godisnje zaista nije puno za tebe koji se deklarises kao navijac naseg kluba. Pogotovo je sada ta clanska vazna, jer se klub po prvi puta u historiji našao u ovoj situaciji (pad prihoda zbog pandemije). Iskreno se nadam da ce klub ubrzo pokrenuti veliku akciju za clanarinu, te iskoristiti veliki broj Zeljovaca sirom svijeta da podupre tu kampanju. Zamolite sve bivse igrace da se uclane, kako sebe tako i poznate licnosti koje poznaju, da opet napravimo akciju (ne)vidjenih razmjera.
Cisto informativno - 10.000 clanova jest' jednako 200.000km. To je jedna mjesecna plata za sve uposlenike kluba ako se ne varam (manje vise). To je potencijalna snaga navijacke baze koju mi imamo. Zamislite u kojoj mjeri mozemo pomoci klubu. A ima nas 190.000 na facebooku. Za derbi nas dodje 11.000. Mi to mozemo. Ustvari, ne da mozemo, vec MORAMO!
FOREVER 1921!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Početak utakmice FK Željezničar - FK Velež će zbog vremenskih uslova kasniti
https://sportsport.ba/fudbal/pocetak-ut ... iti/367224
https://sportsport.ba/fudbal/pocetak-ut ... iti/367224
Imal dje da se ne obruka yebo ga svsk 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Cuj imamo ovaj sto za fudbalski tenis, pozitivno sam iznenadjen
kerimatomic1921 je napisao/la: ↑01 jul 2020, 17:25
Clanska produzena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.