a koji ti ono bese b´e bratkoStefan Effenberg je napisao/la:Šećer kralju, vratio si se....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
red bi bio pohvaliti ovaj post bez obzira sto se ne slazemo u svemu
ovdje se ne slazemoIako je nedostajalo malo sreće kod svih naših prilika, mislim da je Neuer pokazao da ima kvalitetu za nas. On će sigurno na vrata Bayerna najkasnije od 2012. Upravo on je doprinjeo našoj "nesreći".![]()
nojer je klasa, nojer je vec sad medju top 5 golmana, nojera ce pamtiti..., ali, ali, zasto davati 20 ili vise miliona ako vec u vlastitim redovima imamo zvjerke, tacnije, ne ´skripi´ nam na toj poziciji. but to moze nositi jos jednu sezonu, onda na scenu stupa kraft. mislim da na klupi cuvamo buduceg najboljeg golmana svijeta ili ti kahna nr.2.
dakle, misljenja sam da nam goloman ne triba.
eto, konacno je doslo vrijeme da progovorimo klartext a vezano za naseg zmaja.Iako ti je najdraži igrač Sejo-genije, mislim da bi nama ipak bolje sjeo L. Gustavo. I mislim da, što se tiče udarca, defintivno podjednaki Sejo i Luiz..![]()
misljenja sam da bi on stvarno pojacao bayern, da bi za samo pola godine rada sa nasim trenerima izrastao u welt-klasse. dakle, imali bi igraca ravnog svajniju ako ne i boljeg.
jbg., on ima sutinu kakvu ne pamtim jos od vremena mihajlovica. njemu je penal i 30 m od gola
bayern trenutno nema sutera slicnog salihovicu.
strasan igrac! tito, rahimic pa on na toj poziciji zadnjeg veznog ili ti razbijaca protivnickih napada.Was ist deine Meinung?
Nije loš taj igrač, čovjek je jednostavno razbijač protivnčkih napada a pošto je Brazilac nije loš u otvaranju igre.
i za nj. vazi kao i za salihovica: bayin trening 6 mjeseci i to je to.
misljenja sam da je i trenutno bolji od bomela.
slazem se u potpunosti.Bommel, mislim da bi ga trebalo lagano "napucati". Nije on više kvaliteta za Bayern. U mlađim danima je još nekako i igrao, bio pravi vođa ekipe ( to je jedino što mu je ostalo i danas ), znao često zabiti, puno bolji je bio što se tiče same igre odnosno kreacije napada, prilkjučivanja napadu....Kako si samo u pravu, pa primarna zadaća zadnjeg veznog je da pomaže obrani, odnosno on je u toj situaciji trebao dotrčati do Brena da bi spriječili Raula.
svaljivanje dijela krivice za prvi gol na nj. ledja nije mojih ruku djelo
slazem se. dobar je papin imenjak a tek su mu 22 godine. dominirao je protiv bayeŠto se tiče Howedesa, nema se šta reći, točno takav nam treba u obrani. Meni čak i bolji od Hummelsa ali opet svejedno koga dovest. Nama svejedno, ali Hummelsa bi platili 20-25 mil. A howedesa bi ipak mogli dobiti za 15, max. 20.
hmmm, jein. slusao sam magata kad govori kako je najteze integrisati ´desetku´, slusao sam sola koji misli da ce fudbalski dunjaluk u nasem kroosi gledati novog xavija.Kroosa je trebalo ostavit u Leverkusenu da napreduje.Kod njih je igrao bez pritiska i u ogromnoj želji da dokaže da je igrač za Bayern.Ali jedno je sigurno, nije on možda ni toliko kriv za svoje loše igre u Bayernu, jer niko od nas nezna što od njega traži van Gaal.
yebaji ga druze sudija, vratio se je u ´nezgodno vrijeme´.
geronimo jes´ to tiNadalje, Louis van Gaal. Takvog trenera bayern nije imao od Trapa. Koji lik je taj galonja.
ma tvrdoglav je bateee, a u ovom sportu profitiraju timski igraciAli i dalje mislim da je on odličan trener
on forsira ono sto je utisnuto u njega kao sto je utiskivano i u ostale polaznike holandske skole fudbala.Donio je nešto novo u našoj igri i ja to cijenim. Dakle, to je bilo prošle godine. Ove godine, kada nismo doveli niti jedno pojačanje, on i dalje forsira sustav 4-2-3-1.Hmm
on je ´paradni konj´ te skole.
to ce biti kroos. dajmo mu priliku, dajmo mu prilikuuuuKako on ne vidi da za tu formaciju moraš imati jednog klasičnog playmakera tipa Ozil, Sneijder u novije vrijeme, u starije Zidane, Deco, Micoud itd.
To je pozicija koja je, po meni, krucijalna u ovom sistemu i ako nemaš takvog igrača onda jednostavno to izgleda kao u nas ove ( a bilo je tu utakmica i prošle ) sezone. Tu mora biti jedan plemeniti i tehnički potkovani igrač, da ne duljim, onaj koji donosi prednost na terenu.
mere al pod uslovom da poslusamo kolegu koji nam predlaze kupovinu torresa.Zato ja mislim da bismo trebali igrati formaciju kao barcelona i chelsea. Znači, tri vezna, 2 krila i jedan napadač.
torres
talenat ima, igrati umije, samo mu fali iskustva, a to iskustvo moze steci na posudbi u nekom manjem klubu gdje nece biti ogromnog pritiska, gdje nece sve oci biti uprte u njega.Spominjali ste da ćemo ovu tekmu vidjeti da li je Breno igrač za Bayern. Što kažete vi forumaši?
bojim se da bi ga bayern mogao slomiti.
sve ima, saso mange, saso mangeEvo mojeg mišljenja, ima brzinu, dobar skok, jak u duelu, trenutno mu se vidi nedostatak snage zbog duge ozljede, pogotovo je vidljivo nakon nekih duela, dobro čita igru, iskreno teško ga je proći.
nedostatak iskustva i nista vise.oš me nešto smeta kod njega, ponekad totalna nonšalancija kod pasinga, podsjetivši kod istih na Demichelisa.
Dakle, ima potencijal za Bayern.
ima!
tesko, teskoAli, ima li trenutno snage i iskustva za borbu protiv najboljih napadača europe?
ps
napad je najbolja odbrana
sjeti se mance-sera
dok smo se branili i bila je trica
video je haos dobar. ja sam se komirao na onog dzedu i onu debelu na kajumrzitelj mancestera i nj. navijaca je napisao/la:Secko taj video treba postaviti kao odgovor na svki post onih MUDovca.
Jao komplikovanih ljudi, Bavarci ne upuštajte se u rasprave s njima, vidite da kod njih postoji samo jednosmjerna ulica. Ja mislim da gore bagre nema na ovom forumu.
zasto diras navijace nizerazrednih timova
meni je to isto kao kad bi dosao nas uli i zapoceo raspravu sa menadzerom dubrava dorrrrnjih
jah, nekad si me upitao nesto a ja ti zaboravio odgovoriti. ustvari, svaki put se napomenem al njest iskrsne i ja zaboravim. il to il mi bidne mrsko
nisam kockar al mi pojedini papani izvuku zivce pa se okladnem