FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

torrenteS
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la torrenteS » 06 dec 2010, 17:22

Stefan Effenberg je napisao/la:Šećer kralju, vratio si se.... :D :D :D :D :D
a koji ti ono bese b´e bratko :?
red bi bio pohvaliti ovaj post bez obzira sto se ne slazemo u svemu :idea: petica.
Iako je nedostajalo malo sreće kod svih naših prilika, mislim da je Neuer pokazao da ima kvalitetu za nas. On će sigurno na vrata Bayerna najkasnije od 2012. Upravo on je doprinjeo našoj "nesreći". :x
ovdje se ne slazemo :D
nojer je klasa, nojer je vec sad medju top 5 golmana, nojera ce pamtiti..., ali, ali, zasto davati 20 ili vise miliona ako vec u vlastitim redovima imamo zvjerke, tacnije, ne ´skripi´ nam na toj poziciji. but to moze nositi jos jednu sezonu, onda na scenu stupa kraft. mislim da na klupi cuvamo buduceg najboljeg golmana svijeta ili ti kahna nr.2.
dakle, misljenja sam da nam goloman ne triba.
Iako ti je najdraži igrač Sejo-genije, mislim da bi nama ipak bolje sjeo L. Gustavo. I mislim da, što se tiče udarca, defintivno podjednaki Sejo i Luiz.. :D
eto, konacno je doslo vrijeme da progovorimo klartext a vezano za naseg zmaja.
misljenja sam da bi on stvarno pojacao bayern, da bi za samo pola godine rada sa nasim trenerima izrastao u welt-klasse. dakle, imali bi igraca ravnog svajniju ako ne i boljeg.
jbg., on ima sutinu kakvu ne pamtim jos od vremena mihajlovica. njemu je penal i 30 m od gola :lol:
bayern trenutno nema sutera slicnog salihovicu.
Was ist deine Meinung?
Nije loš taj igrač, čovjek je jednostavno razbijač protivnčkih napada a pošto je Brazilac nije loš u otvaranju igre.
strasan igrac! tito, rahimic pa on na toj poziciji zadnjeg veznog ili ti razbijaca protivnickih napada.
i za nj. vazi kao i za salihovica: bayin trening 6 mjeseci i to je to.
misljenja sam da je i trenutno bolji od bomela.
Bommel, mislim da bi ga trebalo lagano "napucati". Nije on više kvaliteta za Bayern. U mlađim danima je još nekako i igrao, bio pravi vođa ekipe ( to je jedino što mu je ostalo i danas ), znao često zabiti, puno bolji je bio što se tiče same igre odnosno kreacije napada, prilkjučivanja napadu....Kako si samo u pravu, pa primarna zadaća zadnjeg veznog je da pomaže obrani, odnosno on je u toj situaciji trebao dotrčati do Brena da bi spriječili Raula.
slazem se u potpunosti.
svaljivanje dijela krivice za prvi gol na nj. ledja nije mojih ruku djelo :lol: ne, nego je to rekao kajzer franc a potvrdio legendarni effenberg u sinosnjem izdanju sky90. effe je dodao i to da ce se uskoro sresti sa bomelom i popricati oko toga. ovo bi mogao potvrditi svak´ ko je god gledao sky90.
Što se tiče Howedesa, nema se šta reći, točno takav nam treba u obrani. Meni čak i bolji od Hummelsa ali opet svejedno koga dovest. Nama svejedno, ali Hummelsa bi platili 20-25 mil. A howedesa bi ipak mogli dobiti za 15, max. 20.
slazem se. dobar je papin imenjak a tek su mu 22 godine. dominirao je protiv baye :lol:
Kroosa je trebalo ostavit u Leverkusenu da napreduje.Kod njih je igrao bez pritiska i u ogromnoj želji da dokaže da je igrač za Bayern.Ali jedno je sigurno, nije on možda ni toliko kriv za svoje loše igre u Bayernu, jer niko od nas nezna što od njega traži van Gaal.
hmmm, jein. slusao sam magata kad govori kako je najteze integrisati ´desetku´, slusao sam sola koji misli da ce fudbalski dunjaluk u nasem kroosi gledati novog xavija.
yebaji ga druze sudija, vratio se je u ´nezgodno vrijeme´. :lol:
Nadalje, Louis van Gaal. Takvog trenera bayern nije imao od Trapa. Koji lik je taj galonja.
geronimo jes´ to ti :? :D
Ali i dalje mislim da je on odličan trener
ma tvrdoglav je bateee, a u ovom sportu profitiraju timski igraci ;)
Donio je nešto novo u našoj igri i ja to cijenim. Dakle, to je bilo prošle godine. Ove godine, kada nismo doveli niti jedno pojačanje, on i dalje forsira sustav 4-2-3-1.Hmm
on forsira ono sto je utisnuto u njega kao sto je utiskivano i u ostale polaznike holandske skole fudbala.
on je ´paradni konj´ te skole.
Kako on ne vidi da za tu formaciju moraš imati jednog klasičnog playmakera tipa Ozil, Sneijder u novije vrijeme, u starije Zidane, Deco, Micoud itd.
To je pozicija koja je, po meni, krucijalna u ovom sistemu i ako nemaš takvog igrača onda jednostavno to izgleda kao u nas ove ( a bilo je tu utakmica i prošle ) sezone. Tu mora biti jedan plemeniti i tehnički potkovani igrač, da ne duljim, onaj koji donosi prednost na terenu.
to ce biti kroos. dajmo mu priliku, dajmo mu prilikuuuu :D
Zato ja mislim da bismo trebali igrati formaciju kao barcelona i chelsea. Znači, tri vezna, 2 krila i jedan napadač.
mere al pod uslovom da poslusamo kolegu koji nam predlaze kupovinu torresa.
torres :twisted: torrente :twisted: :twisted: zvuci zayebano :twisted:
Spominjali ste da ćemo ovu tekmu vidjeti da li je Breno igrač za Bayern. Što kažete vi forumaši?
talenat ima, igrati umije, samo mu fali iskustva, a to iskustvo moze steci na posudbi u nekom manjem klubu gdje nece biti ogromnog pritiska, gdje nece sve oci biti uprte u njega.
bojim se da bi ga bayern mogao slomiti.
Evo mojeg mišljenja, ima brzinu, dobar skok, jak u duelu, trenutno mu se vidi nedostatak snage zbog duge ozljede, pogotovo je vidljivo nakon nekih duela, dobro čita igru, iskreno teško ga je proći.
sve ima, saso mange, saso mange :D dalje, momcina je prgava a to se trazi, to se trazi.
oš me nešto smeta kod njega, ponekad totalna nonšalancija kod pasinga, podsjetivši kod istih na Demichelisa.
nedostatak iskustva i nista vise.
Dakle, ima potencijal za Bayern.

ima!
Ali, ima li trenutno snage i iskustva za borbu protiv najboljih napadača europe?
tesko, tesko :(
ps
napad je najbolja odbrana :!:
sjeti se mance-sera 8-)
dok smo se branili i bila je trica :lol: odbrana je mogla odahnuti tek kada je bayo nabio slabasnog mancu u njihov kazneni :twisted:
mrzitelj mancestera i nj. navijaca je napisao/la:Secko taj video treba postaviti kao odgovor na svki post onih MUDovca. :twisted:
Jao komplikovanih ljudi, Bavarci ne upuštajte se u rasprave s njima, vidite da kod njih postoji samo jednosmjerna ulica. Ja mislim da gore bagre nema na ovom forumu.
video je haos dobar. ja sam se komirao na onog dzedu i onu debelu na kaju :lol:
zasto diras navijace nizerazrednih timova :?: meni je to ispod casti ;)
meni je to isto kao kad bi dosao nas uli i zapoceo raspravu sa menadzerom dubrava dorrrrnjih :roll: :lol:
jah, nekad si me upitao nesto a ja ti zaboravio odgovoriti. ustvari, svaki put se napomenem al njest iskrsne i ja zaboravim. il to il mi bidne mrsko :D
nisam kockar al mi pojedini papani izvuku zivce pa se okladnem :oops:
:!: :!: :!:
:lol:
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 06 dec 2010, 17:30

Saurman je napisao/la:Torres je pravi čovjek za Bayern a ne da daju npr 40 mil za Džeku ne kazem da je loš ali je precjenjen i ipak jednu klasu iz Torresa...
dva totalno razlicita tipa igraca.
dzeksona mozes porediti sa ibrom, drogbom, gomezom(figurativno, figurativno :lol: ) i slicnima.
el ima ko zivi???

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 06 dec 2010, 18:07

dragi bavarci,obracam vam se sa sokantnom vjescu da robben nije medju TOP 3 igraca svijeta prema sluzbenim obavjestima od strane france footballa !

barcelonin trio je zauzeo mjesta na podijumu :roll:

i ovaj secer,inace jedan od omiljenih diskutanata na temi koliko primjecujem,ovdje lupa gluposti :D bez uvrede kolega...ti demantujes covjeka na potpuno pogresnoj osnovi ...

kakve veze ima sto su dva razlicita tipa igraca ? gleda se klasa :) ekvivalentna izjava i bi bila

da na izjavu :"dobar je spic zigic,ali rooney je za njega klasa" odgovoris :" ne mozes to porediti ...to su dva razlicita tipa igraca" ...

a tema je pojacanja ...

ne moras odgovarati na ovaj post :D i osvrtati se na drugi dio istoga... :lol:

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 06 dec 2010, 18:32

obracas se nekom seceru :? e, polizes k...aramelu za veceru :?
robben je najbolje desno krilo svih vremena, dok su trenutno on i riberi dva najbolja igraca na svijetu kojima ostali ne mogu parirati taman da fuzioniraju! osim toga, nas ne zanima sta pisu i koga predlazu neki levati.
ovo su cinjenice i ko god misli drugacije znaj da laze i da o modernom fudbalu ima pojma kao pokojna baba nevenka koja je umrla za vrijeme II svjetskog rata!
ps
mesi vs. iniesta :?
el ima ko zivi???

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 06 dec 2010, 18:35

ma idi u **** materinu nerlingeru **** jedan sa svojim **** ulijem,rumennigeom puno vam 10 mil.pa sad kad vam je puno dati 10 mil kad vam neće kad se budemo borili za opstanak e onda ćemo da tršimo ma idite u **** materinu više mi živce kidate ove sezone ko nikome. :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 06 dec 2010, 18:36

gal, nisam u toku, za koga im je puno izdvojiti 10 miliona :?
el ima ko zivi???

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 06 dec 2010, 18:37

torrenteS je napisao/la:gal, nisam u toku, za koga im je puno izdvojiti 10 miliona :?
Bosingwu, makar nemoj slušati ljude poput "Gala" ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 06 dec 2010, 18:41

mislim da su u pravu :?
zasto uzimati bogalja :evil: jbg, povreda koljena nije mala stvar.
ps
izvor :?
jah, jedino ako legendarni volfart misli da bi ga mogao osposobiti :lol:
el ima ko zivi???

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 06 dec 2010, 18:58

torrenteS je napisao/la:mislim da su u pravu :?
zasto uzimati bogalja :evil: jbg, povreda koljena nije mala stvar.
ps
izvor :?
jah, jedino ako legendarni volfart misli da bi ga mogao osposobiti :lol:
Ma upravu su sigurno , jer bosingwa ne vrijedi n 7 miliona a kamoli 10, do te ozlijede je bio sjajan igrac ,no sada je samo cisti prosjek .I bolje nekoga drugoga uzeti nego da nam on igra u Bayi.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 dec 2010, 19:16

torrenteS je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Torres je pravi čovjek za Bayern a ne da daju npr 40 mil za Džeku ne kazem da je loš ali je precjenjen i ipak jednu klasu iz Torresa...
dva totalno razlicita tipa igraca.
dzeksona mozes porediti sa ibrom, drogbom, gomezom(figurativno, figurativno :lol: ) i slicnima.
1 Dzeksona nemozes porediti s Ibrom i Drogbom ni figurativno
2 Za Gomeza je lahko naći komparaciju PANJ

Bayern treba dovoditi klase igrače a ne neke šupljake..bavarci daju 7 mil za Pranjića i sad nude Chelsea 7-10 mil za Bosingwu pa ovo je uvreda za plavce :lol: ...Nerlinger radi posao za koji je nesposoban..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 06 dec 2010, 19:23

eminentni strucnjaci ga porede i ´guraju´ u tu klasu, a ti se nas´o da kazes kako kobiva nemre :? :lol:
ne zelim ulaziti u raspravu jer je dosta toga receno, pogotovo ne na ovom podforumu.
ps
gdje citate to za bosingvu :?
el ima ko zivi???

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 06 dec 2010, 19:24

brate za bosingwu

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 06 dec 2010, 19:28

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 dec 2010, 19:29

Interesuje me kako šećer može procjeniti igrača (i tvrditi da će biti ekstra klasa) nakon jedne ili dvije odgledane utakmice. :?
Znaš li, vrli moj kolega, po kojem se pitanju slažeš sa Gaalom. :mrgreen:

Bosingwi ističe ugovor na ljeto i normalno da neće vrijediti puno. Da su čelnici londonskog kluba procjenili da im može biti od pomoći, vjerovatno bi produžili sa njim.
Nećemo otpatke.
Vom Jäger zum Gejagten

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 dec 2010, 19:36

torrenteS je napisao/la:eminentni strucnjaci ga porede i ´guraju´ u tu klasu, a ti se nas´o da kazes kako kobiva nemre :? :lol:
ne zelim ulaziti u raspravu jer je dosta toga receno, pogotovo ne na ovom podforumu.
ps
gdje citate to za bosingvu :?

Eminentni stručnjaci poput Tulića,Alispahića itd..poznato je na Balkanu da igrače okivaju u zvijezde čim zabije par golova već si u rangu Torresa Messia Drogbe itd..takozvani dijamanti....
1974---1975---1976---2001---2013---2020

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 06 dec 2010, 19:37

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 06 dec 2010, 19:43

geronimo je napisao/la:Znaš li, vrli moj kolega, po kojem se pitanju slažeš sa Gaalom. :mrgreen:
a-a, nemam pojma. pomozi :?
Eminentni stručnjaci poput Tulića,Alispahića itd..poznato je na Balkanu da igrače okivaju u zvijezde čim zabije par golova već si u rangu Torresa Messia Drogbe itd..takozvani dijamanti....
jok, mislio sam na bekenbauera, magata, hicfelda i slicne.
imao sam priliku slusati te vrhunske strucnjake kada govore o dzeki.
sad razguli :lol:
el ima ko zivi???

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 06 dec 2010, 19:44

STVARNO NE MOGU PISAT NA TEMI SVOG OMILJENOG KLUBA, ZBOG NEKIH SECERA I NAVIJACA KOJI NAVIJAJU ZA BAYER SAMO ZATO STO SU BILI U NJEMACKOJ, PA SAD PISU POSTOVE DUZINE JEDNOG PROSJECNOG ROMANA, I OD TOGA DOSTA TOGA PISU NA NJEMACKOM !!!!
STVARNO BIH VOLIO DA SE STANJE PROMJENI NA OVOJ TEMI !!!
Razumijes ti mene burazere moj :)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 dec 2010, 19:51

Luca, niko te ne tjera da pišeš. Demokratija batko, ubuduće piši malim slovima, inače post će biti obrisan. Ok?

Pa recimo da i van Gaal ne želi Neuera (ili je sve to kamuflaža), nego želi pružiti šansu mladom Kraftu. Mada je mislim da će Butt ostati još jednu sezonu.
Vom Jäger zum Gejagten

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 06 dec 2010, 20:01

druze, kamuflaza ili ne, momak je dobar ali je preskup.
magat bi ga pustio za nekih 20+ miliona :) previse je to za golmana, ili :?
imao bih razumjevanja da nam brani jedan nesigurni ala renzing, ali mi imamo odlicnog butta koji moze braniti jos godinu-dvije, imamo krafta koji ce, vjerujem, biti ekstra-klasa.

ponavljam, zasto ulagati tolike noFce ako nismo deficitirani na toj poziciji :? ne razumijem te svabe :evil:
ps
opet sam ja dezurni krivac :lol:
el ima ko zivi???

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []