Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
De majke ti malo ovo razjasni!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
- Kontakt:
evo Viki zabilježila u belešku da će me pozvati kod nje i Anđe na večeru, čuvaće da je ne izgubi, ako zaboravi onda neću ići mada ja ću ići abd, vjerovatno neće do Nove godine (a i Božića) al ako me tad pozovu a i nešto poslije toga biće fantastično
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
-
- Kontakt:
170/385 ih pade na prijemnom za ETF. Pripremao jarana malo, na krompir način se ugurao haman. 

"We need to suffer. And we need to fight."
Ja sam dvoje spremio, jedno 33 drugo 35 bodova

Zapaprili su im pošteno, ne sjećam se kad je manja prolaznost bila, a možda je i generacija slaba
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Žao mi što nisam izašao na prijemni, makar da se testiram malo.
Jaran iz razreda 30b. Sad kad mi nalete na Mašinstvo svi, i ovi sa 5.0 me izbace iz redovnih.

Otkad se to mora poloziti primjeni na ETFu u Sarajevu da upadnes? Znam da je za 98 i 99 generacije primjeni bio cisto rangiranja radi, ljudi upisivali s 1 bodom na prijemnom 

Od prošle godine.
I ovi iz naše škole su haos podbacili, sasrali se svi ko čke.
Te dvije generacije su izuzetak bili, glupirali se i vidjeli da su pojeli **** jer pola generacije napuštalo u novembru fakultet. A prijemni se morao oduvijek polagati. I u moje vrijeme, i godinama unazad si morao imati 50% da upadneš.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Treba na svakom faxu prijemni uvesti + sa statusom eliminatornosti. Još uveli dodatnih 5b za sve petice. Ne možeš porediti Gimnaziju u Varešu sa npr Drugom gimnazijom u Sarajevu ili slično. 4.1 iz Druge gimnazije u Sarajevu je uglavnom (ali ne uvijek) bolji od većine ovih iz manjih gradova što su učenici generacije. Nepravedno skroz.
- feniksptica
- Kontakt:
Prijemni s testom gdje je sve jasno. Zaokruzi povezi i osnovne definicije. Da se ne ostavi nikakav prostor za malverzacije i štele.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nema veceg meraka nego prebiti te sto kradu.. kod stare tako cesto se desi pa mi policajac rekao finu taktiku, odvedem ga do wca(nema kamera), tamo izbijem dorucak iz njega i pustim i to je to. Ionako kad policija dodje samo zapisu i puste, ovako bar dobije neku kaznu.slusalica je napisao/la: ↑01 jul 2020, 19:15Isto sam pomislio. Primio šamarčinu onako mušku i ne bi revanšizma. Poučno.
Kad smo kod obezbjeđenja , jedna anegdota iz Binga iz elitnijeg naselja u Tuzli.
Uhvate dva securityja starijeg gospodina kako krade konzerve tunjevine.
Odvedu ga u sobicu , odluče da ipak ne zovu policiju.
Kroz sedmicu , isti momci iz obezbjeđenja sretnu na ulazu u market tog istog gospodina,
te mu jedan , **** majku , onako jalijaski dobaci
:"bistro komšija ."
![]()
7 1 2 1 0
- ASD
- Kontakt:
Prijemni je u svakom slučaju bolji od ocjena.Captain4 je napisao/la: ↑02 jul 2020, 17:40Treba na svakom faxu prijemni uvesti + sa statusom eliminatornosti. Još uveli dodatnih 5b za sve petice. Ne možeš porediti Gimnaziju u Varešu sa npr Drugom gimnazijom u Sarajevu ili slično. 4.1 iz Druge gimnazije u Sarajevu je uglavnom (ali ne uvijek) bolji od većine ovih iz manjih gradova što su učenici generacije. Nepravedno skroz.
Koga boli briga za ocjene iz recimo 1. srednjeg ili 2. srednjeg. Pa dijete je moglo te nedostake kasnije ispraviti, a ta mu ocjena ostaje.
Ja u prvom imao prosjek 4.3 yebote i zbog toga sad strahujem hoćul izganjat mjesto u redovnim najviše. Pas mu mater yebo.ASD je napisao/la: ↑02 jul 2020, 17:55Prijemni je u svakom slučaju bolji od ocjena.Captain4 je napisao/la: ↑02 jul 2020, 17:40Treba na svakom faxu prijemni uvesti + sa statusom eliminatornosti. Još uveli dodatnih 5b za sve petice. Ne možeš porediti Gimnaziju u Varešu sa npr Drugom gimnazijom u Sarajevu ili slično. 4.1 iz Druge gimnazije u Sarajevu je uglavnom (ali ne uvijek) bolji od većine ovih iz manjih gradova što su učenici generacije. Nepravedno skroz.
Koga boli briga za ocjene iz recimo 1. srednjeg ili 2. srednjeg. Pa dijete je moglo te nedostake kasnije ispraviti, a ta mu ocjena ostaje.

-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.