To nisu mašili. Tačno su im ćevapi kita obična, jedino su u Želji gori.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ako i dalje čekaš bojim se da od te ljubavi nema ništa.

Jes prošla je kako mi izvor kaže
Sportski je tip mala, košarkašica
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma čim to ima 110 pratitelja znao sam da će me na čekanje stavit. Nadao sam se da možda prihvati jer i ja 150 imam i to baš uzak krug, ali haj yebajiga.

Daj yebemu i ja sam 198cm, mora se zvjezdano nebo iznad Šehera kad-tad poklopit.

"We need to suffer. And we need to fight."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kako ne izganja 4.5? Kod nas u 1. od 23 ucenika 17 bilo odlicnih i to pola na stelu. Djelujes mi kao neko ko treba imati bar 4.7Captain4 je napisao/la: ↑02 jul 2020, 17:59Ja u prvom imao prosjek 4.3 yebote i zbog toga sad strahujem hoćul izganjat mjesto u redovnim najviše. Pas mu mater yebo.ASD je napisao/la: ↑02 jul 2020, 17:55Prijemni je u svakom slučaju bolji od ocjena.Captain4 je napisao/la: ↑02 jul 2020, 17:40Treba na svakom faxu prijemni uvesti + sa statusom eliminatornosti. Još uveli dodatnih 5b za sve petice. Ne možeš porediti Gimnaziju u Varešu sa npr Drugom gimnazijom u Sarajevu ili slično. 4.1 iz Druge gimnazije u Sarajevu je uglavnom (ali ne uvijek) bolji od većine ovih iz manjih gradova što su učenici generacije. Nepravedno skroz.
Koga boli briga za ocjene iz recimo 1. srednjeg ili 2. srednjeg. Pa dijete je moglo te nedostake kasnije ispraviti, a ta mu ocjena ostaje.![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma kakvi, nikad to nisam ni pokušavao. To lopatanje je seljački posao.BosniaBoston je napisao/la: ↑02 jul 2020, 18:44Kako ne izganja 4.5? Kod nas u 1. od 23 ucenika 17 bilo odlicnih i to pola na stelu. Djelujes mi kao neko ko treba imati bar 4.7
Prati li ko MrBeast Finger on the app challenge? 
Udjose likovi u 48i sat challenge-a, 16 ih ostalo xD

Udjose likovi u 48i sat challenge-a, 16 ih ostalo xD
Državna matura ko u Hrvatskoj je idealan način da rangiraš sve. Plus se možeš istovremeno prijaviti na više fakulteta.
Let's talk about SIX baby!
Gledatel Vučka, udario zidine oko Beograda ko da su Turci krenuli 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
zar je tako zajeban prijemni na etf bio ... jbt bila je ona valjda pripremna prodjes iste zadatke polozis
upasti u redovne je zajebano
....

Sad kad sam vidio da je dosta likova imalo 30+, ne znam jel bio težak ili je do većine.

ma vazda je do vecine, da se ne lazemo 

Ganjajte sve moguce prakse ako ste na RI, svi dobria asistenti otisli, ako zbog ovih odlucite odustati bar da imate koju praksu pa da pokusate na osnovu toga se odma zaposliti 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kad smo mi polagali (2014

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Sta kaze, mogu li ja nekad nesto reci, mozete li me pustiti da zavrsim ... a melje cijelu emsiju

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "