Dobro glumis da nista ne znas u vezi pojacanja

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 jul 2020, 13:10Pantelija nemoj nama da glumiš koji to igrači dolaze![]()
Samo trazimo da bude prenos, nista vise.ajdohordas je napisao/la: ↑03 jul 2020, 13:59Samo sam cekao kada ce izletit neka sitnica da se moze pisati i pametovati i kritikovati o njoj.
Svi smo se mi pozeljeli i Sarajeva i utakmica ali brate dragi ne treba sada nikog razapet jer nece biti strima, strpit se jos malo i onda pocinje sve kao i prije. A vjerujem da ce biti neki izvjestaj ili strim.
Ako telekom opet bude bice sakrivene
Nejma prenosa...bordobijeli je napisao/la: ↑03 jul 2020, 14:10Samo trazimo da bude prenos, nista vise.ajdohordas je napisao/la: ↑03 jul 2020, 13:59Samo sam cekao kada ce izletit neka sitnica da se moze pisati i pametovati i kritikovati o njoj.
Svi smo se mi pozeljeli i Sarajeva i utakmica ali brate dragi ne treba sada nikog razapet jer nece biti strima, strpit se jos malo i onda pocinje sve kao i prije. A vjerujem da ce biti neki izvjestaj ili strim.
Prenosim vam sto je @Pantelija javio...NEJMAAAbordobijeli je napisao/la: ↑03 jul 2020, 15:09Dok pantelija ne potvrdi ja nevjerujem, ako on kaze da nece biti prijenosa to je to. Ipak je on jedini legitimni predstavnik uprave.
Nema ni pojacanja indijanci,a kamoli tek streamaVanja8 je napisao/la: ↑03 jul 2020, 14:57Nejma prenosa...bordobijeli je napisao/la: ↑03 jul 2020, 14:10Samo trazimo da bude prenos, nista vise.ajdohordas je napisao/la: ↑03 jul 2020, 13:59Samo sam cekao kada ce izletit neka sitnica da se moze pisati i pametovati i kritikovati o njoj.
Hoce sve pitar i titulu i kup i LŠ i jos hoce prenose
NEJMAAAA
Moj shofa, zlopamtilo je to...Ja kad sam govorio ovdje da Pantelija vodi klub ismijavali ste me...ShofaII je napisao/la: ↑03 jul 2020, 15:19Fakat sta god Pantelija ovdje pise uprava se tako ponasa. Lagano nas priprema na zvanice vijesti. Znaci do kraja mjeseca Nema pojacanja.
@pantelija izvini za neke rijeci od Prosle godine u ova doba. Jbg bio sam na strani Husrefa u to vrijeme i pogriješio. Imam neku licnu obavezu da ti se izvinem
Cini mi se da sam tada tebe, jokera i jos nekoga optuzio da ste jedna osoba.
Jbg tako sam tada mislio i drzao se toga dok nije zaplakao al jbg mislim da je to kasno bilo, morao sam ranije to shvatiti.
Forumaš pod nickom @SarajevoJeBordo, također traži da se i njemu izvineš, što zbog Husrefa, što zbog otpužbi da je pantelijin lažni profil.ShofaII je napisao/la: ↑03 jul 2020, 15:19Fakat sta god Pantelija ovdje pise uprava se tako ponasa. Lagano nas priprema na zvanice vijesti. Znaci do kraja mjeseca Nema pojacanja.
@pantelija izvini za neke rijeci od Prosle godine u ova doba. Jbg bio sam na strani Husrefa u to vrijeme i pogriješio. Imam neku licnu obavezu da ti se izvinem
Cini mi se da sam tada tebe, jokera i jos nekoga optuzio da ste jedna osoba.
Jbg tako sam tada mislio i drzao se toga dok nije zaplakao al jbg mislim da je to kasno bilo, morao sam ranije to shvatiti.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, HordasDolacMalta, mnon46, MSOZ101, Pena, riki46, Rule_hz, VivaLaLiberta i 87 gostiju.