ThrillerHz je napisao/la: ↑03 jul 2020, 15:40Meni ne moras, cast mi je bila sto si me poredio s takvom jednom gromadom kao sto je Pantelija![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ThrillerHz je napisao/la: ↑03 jul 2020, 15:40Meni ne moras, cast mi je bila sto si me poredio s takvom jednom gromadom kao sto je Pantelija![]()
Loguj se s pravog profila pichich udbaskiThrillerHz je napisao/la: ↑03 jul 2020, 15:40Meni ne moras, cast mi je bila sto si me poredio s takvom jednom gromadom kao sto je Pantelija![]()
Ništa od streama, šefica zabranila pošto ste se uskurcili puno, tako da kapak.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 jul 2020, 14:43Alfrede ti organizujes te streamove,ocekujem 4k stream..
Hocu da maksimalno iskoristim sposobnosti moga tv-a![]()
AlfredNobel je napisao/la: ↑03 jul 2020, 16:00Ništa od streama, šefica zabranila pošto ste se uskurcili puno, tako da kapak.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 jul 2020, 14:43Alfrede ti organizujes te streamove,ocekujem 4k stream..
Mrs ti...
Džaba si se vratio, menadžeru. Nećeš nam uvaljivati svoje poluigrače. Vodi ih u Stupčanicubelosevic28 je napisao/la: ↑03 jul 2020, 15:52Loguj se s pravog profila pichich udbaskiThrillerHz je napisao/la: ↑03 jul 2020, 15:40Meni ne moras, cast mi je bila sto si me poredio s takvom jednom gromadom kao sto je Pantelija![]()
![]()
Kad ćemo se tebe konačno riješiti. Još si ti ostao od ovih menadžerčića, što se motaju oko kluba.AlfredNobel je napisao/la: ↑03 jul 2020, 16:00Ništa od streama, šefica zabranila pošto ste se uskurcili puno, tako da kapak.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 jul 2020, 14:43Alfrede ti organizujes te streamove,ocekujem 4k stream..
Jesul stavljali tri tacke(...) iza svake recenice, pa si ih po tome skontao da su jedna osobaShofaII je napisao/la: ↑03 jul 2020, 15:19Fakat sta god Pantelija ovdje pise uprava se tako ponasa. Lagano nas priprema na zvanice vijesti. Znaci do kraja mjeseca Nema pojacanja.
@pantelija izvini za neke rijeci od Prosle godine u ova doba. Jbg bio sam na strani Husrefa u to vrijeme i pogriješio. Imam neku licnu obavezu da ti se izvinem
Cini mi se da sam tada tebe, jokera i jos nekoga optuzio da ste jedna osoba.
Jbg tako sam tada mislio i drzao se toga dok nije zaplakao al jbg mislim da je to kasno bilo, morao sam ranije to shvatiti.
Samo nek govori im migrant is dis kroejsa i doce expressno u bih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.