Neće biti pojačanja, ne nadajte se džaba. Biće eventualno ako se neko teže povrijedi, pa onda. Jedino će se rješavati sudbine ovih mlađih igrača, tipa Resića. Od Anela nema ništa, propali su pregovori zbog love.
Na Nigele, Todoroviće, Hajroviće, Fanime zaboravite.
Ko ti je rekao da se bavis insajderskim poslom??
Drzi se streamova..Kad budes imao 4k streamove mogu te smatrati strucnim za streamove
Ova nezahvalnost Sabrine je velika sramota za nju, kada sam ih branio tada sam im i valjao... Sada me ne yebu ni 5%...
Odnekud se pantelija pojavi i odmah postao miljenik...
Ova nezahvalnost Sabrine je velika sramota za nju, kada sam ih branio tada sam im i valjao... Sada me ne yebu ni 5%...
Jel se tako cuvaju branitelji
bit ce posla za sve
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Fakat sta god Pantelija ovdje pise uprava se tako ponasa. Lagano nas priprema na zvanice vijesti. Znaci do kraja mjeseca Nema pojacanja.
@pantelija izvini za neke rijeci od Prosle godine u ova doba. Jbg bio sam na strani Husrefa u to vrijeme i pogriješio. Imam neku licnu obavezu da ti se izvinem Cini mi se da sam tada tebe, jokera i jos nekoga optuzio da ste jedna osoba.
Jbg tako sam tada mislio i drzao se toga dok nije zaplakao al jbg mislim da je to kasno bilo, morao sam ranije to shvatiti.
Jesul stavljali tri tacke(...) iza svake recenice, pa si ih po tome skontao da su jedna osoba
Pošto, imamo mi ovde neke komsije istrazivace
A i ti se zamaraš sa tim mentalnim patuljkom, pa lik mrtav hladan i dalje misli da smo stroj i ja jedna te ista osoba
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cuj napadnu te ako pitas hoce l bit stream . Pa nije ovo 1996. i nemamo sta od koga kriti za evropu kad cemo odigrat neke utakmice u ligi do tad. Volio bih da bude stream i smatrat cu da je to minus za upravu ako isti ne bude.
Fakat sta god Pantelija ovdje pise uprava se tako ponasa. Lagano nas priprema na zvanice vijesti. Znaci do kraja mjeseca Nema pojacanja.
@pantelija izvini za neke rijeci od Prosle godine u ova doba. Jbg bio sam na strani Husrefa u to vrijeme i pogriješio. Imam neku licnu obavezu da ti se izvinem
Cini mi se da sam tada tebe, jokera i jos nekoga optuzio da ste jedna osoba.
Jbg tako sam tada mislio i drzao se toga dok nije zaplakao al jbg mislim da je to kasno bilo, morao sam ranije to shvatiti.
Forumaš pod nickom @SarajevoJeBordo, također traži da se i njemu izvineš, što zbog Husrefa, što zbog otpužbi da je pantelijin lažni profil.
Njega sam prozivao jer je na slican nacin opisivao Calu a nije se javljao po pitanju Husrefa. I tada sam reagovao jer mi se nisu svidjela ta opisivanja Cale kao covjeka. Da bi otisao trener ne mora se nagraditi takvim rijecima.
Ne trebamo se tako izrazavat kao navijaci, na isti nacin sam branio i Husrefa iako kod smjene Cale nisam bio za njegov dolazak.
Ne sjecam se da li sam @SarajevoJeBordo svrstao u tu grupu ali evo izvinjavam se i njemu.
Meni ne moras, cast mi je bila sto si me poredio s takvom jednom gromadom kao sto je Pantelija
Izvini tebe sam zaboravio nabrojat mada sam se izvinuo
poslije videa sa Hayata svima ali nekako sam imao potrebu da se izvinem otprilike u ovo vrijeme kada su problemi eskalirala od Jeleskovica pa nadalje. Nismo svi imali informacije na osnovu kojih se to moglo zakljuciti. Moze se reci iz ove perspektive da sam prenaglio i optuzio vas kao jednog. Evo i tebi se izvinjavam.
Neko je spomenuo pitanje zbog cega sam svrstao i optuzio da su jedna osoba. Ne sjevam se fakat a i nije vise ni vazno.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
@pantelija izvini za neke rijeci od Prosle godine u ova doba. Jbg bio sam na strani Husrefa u to vrijeme i pogriješio. Imam neku licnu obavezu da ti se izvinem Cini mi se da sam tada tebe, jokera i jos nekoga optuzio da ste jedna osoba.
Jesul stavljali tri tacke(...) iza svake recenice, pa si ih po tome skontao da su jedna osoba
A i ti se zamaraš sa tim mentalnim patuljkom, pa lik mrtav hladan i dalje misli da smo stroj i ja jedna te ista osoba
Ne znam jel se ovo odnosilo na mene?
Ja tebe nisam optuzio za takvo nesto.
Ove sto sam ih pomenuo i izvinuo im se smijem se zakleti da sam koristio rijeci "kao jedna" al u svakom slucaju sam se izvinuo.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Cuj napadnu te ako pitas hoce l bit stream . Pa nije ovo 1996. i nemamo sta od koga kriti za evropu kad cemo odigrat neke utakmice u ligi do tad. Volio bih da bude stream i smatrat cu da je to minus za upravu ako isti ne bude.
Šefica je rekla drugačije, znamo čija je prva i zadnja.
Ne znam jel se ovo odnosilo na mene?
Ja tebe nisam optuzio za takvo nesto.
Ove sto sam ih pomenuo i izvinuo im se smijem se zakleti da sam koristio rijeci "kao jedna" al u svakom slucaju sam se izvinuo.
Ma nije mislio na tebe
Mislio je na onoga mitomaja dejavua