Kad bi Hitler vidio komu se bori za drzavu, ja mislim da bi se odmah vratio, tamo gdje je.

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Jbg i meni je krivo sto je promjenio ime, ali jednom sam gledao intervju gdje je rekao da je to sasvim normalno, da su to i drugi radili, da je to radi karijere...HARIS XXL je napisao/la:ma momku svaka cast,uspjesan je,poznat je....ali ono sto mi je nejasno je sto je mjenjao ime?moze mu se kroz prste progledati sto igra pod njemackom zastavom (to rade mnogi) ali stvarno je rijedak slucaj da neko ime promijeni....po meni je on njemac,samo sto na kraju borbe digne BH zastavu i to je to....
Od brace Klicko nijedan ne promijeni ime.I nikakvih problema cak osvojise sve po redu.geronimo je napisao/la:Jbg i meni je krivo sto je promjenio ime, ali jednom sam gledao intervju gdje je rekao da je to sasvim normalno, da su to i drugi radili, da je to radi karijere...HARIS XXL je napisao/la:ma momku svaka cast,uspjesan je,poznat je....ali ono sto mi je nejasno je sto je mjenjao ime?moze mu se kroz prste progledati sto igra pod njemackom zastavom (to rade mnogi) ali stvarno je rijedak slucaj da neko ime promijeni....po meni je on njemac,samo sto na kraju borbe digne BH zastavu i to je to....
Pozadina svega u biti i jeste karijera, gdje su ga menageri ubjedili da je to laksi put da dodjes do trona, "staviti" nesto "njemackije" uz to jos i bombasticno, sturm-napad! Bitno je da se on nije odrekao svojih korjena, bio on Njemac ili Bosanac, meni je drago njega gledati u ringu i svim srcem navijam za njega.
Svaka cast, skratio si mi muke... (upravo sam hteo da otvorim ovu temu).izet fazlinovic je napisao/la:Sta vi mislite o najboljim "bosanskom" bokseru.
Sto je promenio ime?
Sto boksa pod njemackom zastavom ?
Jeli voli Bosnu?
itd., itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.