Zmajici, Delfini i Gongashi tri najsugavije ekipe koje se sluze svime i svacime.

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Zmajici, Delfini i Gongashi tri najsugavije ekipe koje se sluze svime i svacime.
Daj dokaz neki, dokad ćeš tako lupati gluposti, ovom Holivudu smo mi prošle sezone sjebali KUP i Ligu i mislim da s njim nismo u nikako dobrim odnosima al eto
Jer su igrali protiv clanova saveza.11.kolo protim moga tima a 12. kolo protiv deyovoga tima.Mislim da je to razlog.Uostalo pitajte nji.Pitao bi ja al su ljuti na meneMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑04 jul 2020, 19:42Zadnja 2 kola normalno igrali? Ostat ce prevarant legenda u ligi zbog ovog, koji jadnik.
Vjerovatno si im prijetio kao Marsalu. Znamo svi cime se sluzis. Ljudi proslo kolo normalno tipovali.legenda reala je napisao/la: ↑04 jul 2020, 19:59Daj dokaz neki, dokad ćeš tako lupati gluposti, ovom Holivudu smo mi prošle sezone sjebali KUP i Ligu i mislim da s njim nismo u nikako dobrim odnosima al eto
Moram Hodzi pod hitno.I to nekom dobrom.
Ja im preporucujem da dodju tebi na obuku.Ti si expert za to
Al rezultati su bili haos.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑05 jul 2020, 00:13Nebo ti yebem jel moguće da smo izgubili utakmicu u kojoj smo igrali 3 na 1![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.